Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако на орхидеята започне нов цветонос, но има и стар цветонос? Трябва ли да го отрежа?
Как да се справя с малките червеи и паяжините на моите орхидеи?
Как да опаковам орхидея за успешно изпращане от Холандия до България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако на орхидеята започне нов цветонос, но има и стар цветонос? Трябва ли да го отрежа?
-
Как да се справя с малките червеи и паяжините на моите орхидеи?
-
Как да опаковам орхидея за успешно изпращане от Холандия до България?
-
Как да опаковам орхидея за пътуване в кутия?
-
Как да спася орхидея с изгнили корени и как да се грижа за нея след пресаждане?
а ако беше малко по нахална можеше да си изпросиш намаление за първата и да се прибереш с две
Съобщи ми се, че колкото и да искам орхи няма да получа така че като искам китайско, да си поръчвам. Е, поръчах си
дето се вика ,поне гладна да не ходиш а пък за другото се надявай.Моя още ми угажда въпреки ,че прекалявам,ама как да ми устои като направя миловидна мутра
То да бяха само орхидеи да ми насмогне
Другите да не се тревожат- утре са те наред. Аз пък избързах днес да си взема фалче от Кауфланд, че утре ще ги оберат. Практикер ми е далече, а пък сме без кола, така че цената щеше пак да е същата, та, сдобих се с това. Бях хвърлила око на една с точки или една тъмно червена, обаче целите им корени бяха в паяжинки- акари, предполагам и след дълго разглеждане и избиране се спрях на това и то с цели два цветоноса. Според картинката на каталога и другите трябваше да са с два, а пък и за тази цена-уж специално предложение, но бяха с един.

Голям са ми мерак защото нямам такава орхидея.
всички имате големи красоти.
въпреки че половинката се опита да ме разубеди че няма да успея да ги отгледам и да си избера нещо друго
отидохме в Баумакс да си избера. Четох доста преди избора
Взех си 2 фала