Орхидея - тема 9

• 95 647
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Да дам отчет и аз.В Кауфланд имаше избор обаче бяха по 15 лв фаловете ,имаше и мини за 14.
В Практикер ги бяха намалили на 5.55 от днес, обаче нямаше никакъв избор.Аз все пак си взех едно да не съм без нищо.Бяха от дребните и само в 2-3 разцветки ,предимно бели.Много исках такова петнисто  Sad Избирах половин час и пак съм в издънка.Чак като се прибрах видях ,че единия цветонос излиза от центъра.Сега какво,задължително ли умират при това положение SadТака съм чувала,че когато цветоноса е от центъра не вади листа и умира.
А ето го и него

http://media.snimka.bg/s1/1726/029696865.jpg?r=0
Ето това е стар цветонос ,отрязан и от него е избила спяща пъпка,но излиза от центъра
http://media.snimka.bg/s1/1726/029696864.jpg?r=0

# 541
За жалост днес няма да мога, че малката ми е с температура. Дано хиените не ги изкупят за ден два.
Денима бягай да сменяш

# 542
  • у нас
 ku4o Hug  супер сме си. Започнах работа и новите ми колежки са големи фенки на орхидеите и слушах, слушах пък реших да не се цепя от колектива Mr. Green ще ставам активна в темата, надявам се повече с хвалби отколкото с въпроси и тревоги Peace

# 543
  • Бургас
За жалост днес няма да мога, че малката ми е с температура. Дано хиените не ги изкупят за ден два.
Денима бягай да сменяш
Съжалявам за малката ,много неприятно.Искаш да кажеш,че няма шанс ли Confused

# 544
Денима, има шанс за кейки. Но майката умира. Аз имах една много красива с цветонос по средата (миналогодишната ми валентинка). За съжаление умря без да пусне бебе.

# 545
  • Бургас
Аз я изкарах от саксията вече,корените са добре.Ще си я гледам за експеримент Grinning а утре може да мина да взема още една,ако е останало нещо.
А това го знам и толкова време избирах  ooooh! гледах предимно корените,че имаше и доста загнили и сякаш ми се стори,че е отстрани цветоноса а той бил в средата,ама пуста лакомия,като видях че е избило от него  Whistling

# 546
Стискам палци за бебе, пък може и да е изключение от правилото и да си живее  Praynig

# 547
  • Бургас
Стискам палци за бебе, пък може и да е изключение от правилото и да си живее  Praynig
Ще видим какво ще стане,майка ми имаше и тя една такава,беше и първата и още не го знаех тогава,направи кейки,обаче не го опази.Както и да е ..времето ще покаже.

# 548

Моя приятелка има такава с цветонос по средата, който си цъфти, а отстрани има кейки, която също си пуска цветоноси и цъфти. Не съм я оглеждала особено задълбочено, но това цвете не спира да цъфти, а ръгнато в обикновенна саксия и в обикновенна пръст. Но от две години насам, не съм го виждала да е без цвят.

# 549
  • Велико Търново
Привет момичета и Честити Празници - кой каквото празнува  Wink
Ето моята сменена орхидея от вчера. На втората снимка се вижда и цвета на цъфналата ми орхидея, която е с два цветоноса, вижда се и една не цъфнала, но пък както се вижда ще е с богат цвят ...  Simple Smile

# 550
Хайде честити да ни са и аз се сдобих с нова, като на Таня първата, която ни е показала (имам подобна само дето петната и са по големи),  много ми харесва и ми стана любима, ММ я е харесал,как няма да ми стане и за мое учудване корените и са супер.!!!!
Много и се радвам.!!!

# 551
Моят мъж ми се обади да ме предупреди, че ще закъсее от работа, та тайно още се надявам на някое орхи  Tired

# 552
Честито на всички с нови придобивки! Аз съм много много доволна. Цъфна ми Den Oriental Smile Fantasy и то цъфтеж мое дело  newsm44

толкова е кадифен цвета, че не мога да го снимам добре. Устната е като плюшена  Heart Eyes

# 553
  • varna
Да се похваля и аз с новите придобивки, две орхидеи от Практикер.

# 554
  • Gone with the wind
Първата е уникална!

Общи условия

Активация на акаунт