Помощ! Втора бременност след прееклампсия. Моля за съвет!

• 46 548
  • 126
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Даааааааааааа,тогава я получих, преди това взимах лекарства за да не стане по-рано, но това няма кой знае какво значение за симптомите т.е симптоми НЯМАХ никакви, нито ми се е виело свят,нито ме е боляла главата.Просто някой отгоре ме накара по случайност да си измеря кръвното след поредната безсънна нощ в девети месец в жегите....

# 91
аха ясно само се моля да не е това че какви неща четох така се притесних

# 92
  • София
Стига си чела, ако нещо те притеснява сподели с ЛЕКАР.

# 93
то май така ще стане притеснява ме това само че генеколога няма да ми обърне внимание май не е от достатъчно заинтересуваните ама това главоболие според мен не е нормално а инъче по време на брременността имала ли си подуване на краката и кега забелязах че бялото ми течение като пресечено мляко така се е събрало и жълтеникаво

# 94
  • София
Много трудно се чете какво пишеш.
Да,имала съм подуване,но не беше от високо кръвно.
А за това течение,което описваш няма общо с прееклампсия,май си хванала гъби,отидИ да ти вземат секрет за микробиология.
Всъщност ти си имала една бременност с прееклампсия и сега си бременна с второ ли,че пишеш в тази тема? newsm78

# 95
ами не нямала съм просто съм притеснена че имам тези симптоми затова реших да попитам тук които са минали през този неприятен момент при преемклапсията няма ли течение а твоето подуване на краката от какво беше на мен ми е първа бременност и не съм много запозната затова така разпитвам нали не е проблем

# 96
  • София
Момиче, престани да си поставяш диагнози,а отиди на лекар.  bouquet

ПП и нищо лично- оправи правописа, ужасно е да те чете човек.

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 15:43 от magnet_for_happiness

# 97
какво ми е на правописа ще му звънна не че ще ми обърне внимание

# 98
  • София
....няма начало,край на изречение, правописни грешки, никаква пунктуация....т.е абсолютно неграмотно и гадно за четене.

# 99
да понеже ми е притеснено и наистина не пиша с начало и край,но не е неграмотно написано.Извинявай че те затрудних.Какви сте такива заядливи

# 100
  • София
Написах, че не е лично и отговорих на въпроса ти, защото явно не виждаш грешките си, никой не е заядлив!  Правописната култура е нещо нормално, притеснението не е оправдание за липса на такава.

# 101
не се познаваме лично че да кажеш дали имам култура или не,но хайде да не спорим сега

# 102
  • София
Не е нужно да те познавам, всеки вижда как пишеш,  а ако нарочно пишеш така , това вече е неуважение към хората във форума, те не са прасета. Просто те помолих да си оправиш правописа, не да ми обясняваш как неграмотното е грамотно и да се правиш на засегната.
Лека бременност ти желая, по- малко притеснения и успешен финал и отиди на лекар, че това течение , както го описа, прилича на гъби.

# 103
        Съгласна съм с магнитчето, че това течение няма нищо общо с прееклампсията. Най-вероятно е гъбички. Често се случва по време на бременност. Отиди да ти вземат микробиология и да ти назначат подходящо лечение. А ти защо се притесняваш от прееклампсия? Мерили ли си си кръвното в последно време? Пускала ли си урина за албумин? Разбрах, че се е случвало да отекат краката, но само това, без съчетание с друг симптом, не може да е показател за прееклампсия. Главоболието и замаяния поглед могат пак да са, както нормално състояние за бременността, така и симптом за проблем. Важно е да се следят комплексно нещата от лекаря и да му казваш за всяко притеснение, да се пускат изследвания. Виж в търсачката за симптомите на прееклампсията и си прецени дали трябва да отидеш на лекар!
   Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!

# 104
благодаря за отговора.Като отида на консултация ще споделя за течението макар,че и предния път имах и споделих пуснаха ми изследване за урина и имах бактерии,но нищо не ми казаха какви доктори са незнам,а четох,че не е хубаво да има течение.Всеки ден си меря кръвното добре е,преди се вдигаше доста често,но скоро(да не ме чуе дявола) съм нямала проблем с него.Пуска ли са ми и за албумин предния месец на консултацията нямаше проблем.Точно,че четох симптомите за прееклампсия и доста си съвпадат с моите.Ами притеснява ме главоболието и замаяния поглед много,те не са ли нормални за първите месеци от бременността

Общи условия

Активация на акаунт