Помощ! Втора бременност след прееклампсия. Моля за съвет!

• 46 551
  • 126
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Карам втора бременност след първа с Прееклампсия и шшшшшшшшшшшшшшт,тихо..засега кръвното ми е ниско та ниско, а след броени дни влизам в деветия//пупу да не чуе рогатия Praynig/

# 76
Много се радвам за теб и стискам палци!
Малко е останало!  Simple Smile

# 77
vesyta не зная какво си чела, мила, но противно на това, което споделяш повечето момичета тук не сме имали проблеми през втората бременност, въпреки страховитите прогнози на лекарите. Така, че дишай спокойно и вярвай, че този път всичко ще е наред.
Успех, мила  Hug

magnet_for_happiness, до край ще си износиш бебчето и живо и здраво ще е  Hug

# 78
  • София
Дами, да ви кажа, родих бебка без никакви проблеми с кръвното нито през бременността, раждането и след това Flutter

# 79
Както и предполагахме  Hug Честито, миличка да ви е жива и здрава бебка, наслаждавайте се сега една на друга след толкова треперене е още по сладко   bouquet

# 80
     Честита рожбичка мила!!!! Нямаше и съмнение, че всичко ще е безпроблемно ти подхождаше много сериозно и информирано към нещата, с което помагаше и на другите треперещи мами с информация  bouquet  bouquet  bouquet. Наслаждавайте се на всеки миг.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 81
  • София
  bouquet мерси di_va и artemida1606

# 82
честито, бебе на магнитчето! ето, че било възможно

# 83
здравейте искам  да ви попитам ако не е проблем като сте минали през това за симптомите защото много се притеснявам че може да имам и аз и немога да разбера при това състояние бебето живо ли е мърда ли ще съм благодарна ако ми отговорите

# 84
  • София
Аз нямах симптоми, никакви.

# 85
сериозно а как разбра много съм притеснена

# 86
  • София
...дни преди насроченото ми секцио ...една сутрин просто  си измерих кръвното и....веднага ме оперираха ....

# 87
аха ама явно тогава си я получила пак аз съм все още в 28 седмица кога те оперираха теб в коя седмица а бебчето какво стана добре ли беше

# 88
  • София
в 38-39 г.с,нищо му нямаше на бебето.

# 89
ами да ама ти тогава си си я получила нали така браво това най важното че е добре детенцето аз вземам да се притеснявам защото постоянно имам гловоболие и ми се завива свят от време на време а в тази седмица мисля че вече не е нормално и снощи ми се бяха поподули краката кръвното уж сега е добре но преди ми се е случваше да го вдигам

Общи условия

Активация на акаунт