КОЛЕДАТА приближава - ДЕКЕМВРИЙЧЕ на годинка става!

• 25 700
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
ooups, с готова кайма за принцеси ги правя, добавям само яйце и кашкавал.
Мими, благодаря за кафенцето! Simple Smile И аз днес приготвих банички вкъщи. Моите бандитки много ги обичат  Wink
Аз съм в голяма чуденка момичета. Заради ваксината на Лили следващата седмица, задържах Ния вкъщи след празниците. През това време се разболяха няколко деца в нейната група от варицела. Сега има заповед, с която се забранява на децата като Ния, които не са били в контакт с болно дете, да посещават тяхната група. Пращат ги в другата група с нови деца и учителка. Като си познавам магарето- много трудно ще го преглътне. Имаше едно детенце от нейната група, което беше в същото положение, но се е разболяло и Ния никой няма да познава. Не знам дали изобщо да я пускам, но пък тя карантината може с месеци да се влачи... На Ния и е скучно вече цял месец вкъщи. Но пък има голяма вероятност да се окаже , че в другата група върлува скарлатина.   ooooh! Дайте съвет! Признавам, че бих  я пуснала при децата с варицелата, за да я изкарат и двете, докато съм вкъщи....

# 631
Lyubi ти си решаваш дали да я пуснеш,но гледах едно предаване където коментираха че не е желателно да се пуска детето при други болни от шарка само за да я изкара аз не бих го направила когато дойдат шарките ще ги изкараме но не на сила Peace ти си знаеш Wink иначе баничките ми се получиха Party но има какво още да се желае не съм открила моята баница все още която винаги да правя в къщи Simple Smile

# 632
Мими, аз правя такива банички- тип пури. Приготвям си плънка от яйца, сиренце, малко олио, кашкавал и някакъв колбас/кренвирш пожелание. После слагам плънката в края на листа и увивам на руло. Разрязвам го после на няколко пурички и ги намазвам отгоре с олио. Стават много хубави, ако решиш, пробвай Wink

# 633
  • USA
При нас се слага ваксина против варицела задължителна,макар че ми се струва малко излишна.Аз съм я карала и не съм умряла.Все си мислех,че ваксини се слагат за най-опасните болести  Rolling Eyes Тук например не слагат против туберкулоза и се чудя като си дойдем в бг дали да не му сложа лятото Thinking
Люби аз бих я пуснала PeaceТи си знаеш колко е ужасно да са ти болни децата,но пък по-добре по-рано. Peace
На престзпулката Лекси хвана зъболекарско огледалце,боички и мишка за компютър.Бях му наредила само неща които не е виждал и голямо чудене падна.Седяхме и го гледахме 15 мин какво ще избере. Laughing

# 634
Лили си взе молива от прощъпулника, очаквам някой творец да излезе  Laughing

# 635
  • София
Зелено човече, благодаря за информацията!  Hug Реших да потърпя още, дано му е от полза. Кърмата ми слиза по-трудно от преди и след като слезе той суче интензивно по-малко от минута. После е за успокоение повече - не се приспиваме на гърда, защото след това си допива АМ и мием зъби, но се успокоява и настройва за заспиване. Но и малко - надявам се да има ефект от нея.

Калалили, ако не смятате да пътувате по екзотични места с детето не знам дали има смисъл да му я слагате ваксината за туберкулоза. Аз по-скоро не бих, но вие си знаете по-добре.

Люби, трудно решение... Но като възрастен е в пъти по-тежко да се кара. А и е момиче - за може би също щях да я пусна. Това с баничките звучи много вкусно, сега банички ще сънувам сигурно  Laughing

Да питам майките на проходили мъници - като стъпват децата в какво положение са им пръстчетата? Моят юнак стъпва на цяло стъпало, но пръстите са леко свити и палецът е леко под съседните два пръста. Даже мазолче му е станало на палците там където се търка. Това нормално ли е?  newsm78

# 636
  • USA
brumbazuk Лекси си ходи с добре изпънати пръсти ,но като се опита да се задържи на място ,когато е залитнал и той подвива пръстите. За ваксината Мексико и цялата латинска Америка са си доста екзотични ако питаш мен и за това не смеем да мръднем извън страната Rolling Eyes

# 637
  • София
Мда, Мексико май си влиза в графата на екзотичните места, а да не пътувате при положение, че сте близо си е почти престъпление  Simple Smile. Благодаря за информацията за пръстчетата. Аз го пуснах без чорапи и май наистина при спиране и залитане ги свива повече. Май тази седмица сме на консултация, ще питам и там.

# 638
Бръмбазък, не се притеснявай още за походката, много е рано. Мисля, че и специалистът ще ви успокои Wink
Двете ми деца толкова различно стъпват. Ния си стъпваше навътре от прохождането и до момента нищо не ни е помогнало. И с ортопеди сме се консултирали, разменяли сме обувки... А Лили си стъпва
много добре, дори леко навън още от началото.

# 639
brumbazuk, как видя пръстчетата през чорапките  Mr. Green Стойката е по-разкрачена, но за пръстчетата не знам.
И на мен ми звъчат вкусни баничките, ама аз започнах 90-дневната диета, че покрай празниците качих няколко килца  Embarassed Лятото бях добре -4кг от момента на забременяване и се поддържаха с постоянно кърмене и разходки, ама сега като суче само сутрин и вечер и почти не излизаме, а и хапвах доооста сладичко за един месец си ги върнах. Та дано издържа, че мерак за море имам, ако се отбием до лятото  Wink

# 640
  • София
Леана, то си личи и през чорапките като се подпъхне палеца под другите пръстчета - те се повдигат и са по-свити. Вие за море без бебчо ли се гласите? Хем ми звучи добре и ме блазни мисълта, хем знам колко ще ми липсва... Успех с диетата.  Grinning

# 641
Аз пък не смея да се кача на кантара. преди седмица бях лепнала кило и половина след празниците. Като си върнах старите и килца и взех по-спокойно да гледам на нещата  Mr. Green Ако имаме пари з аморе, сме заканили да ходим без децата. Ама като гледам, няма да ни огрее. ...

# 642
Евентуално мислим за море без малкия. В колата му прилошава, повръща и не му е забавно, защото е вързан и не може да дивее  Crazy а пък и море с него няма да е никаква почивка   Peace А как ще го оставя не съм си и помисляла, постоянно ще се притеснявам и ще звъня сигурно, ама човек има нужда от почивка. Напоследък е направо отвратителен нощем, буди се и по 1-2 часа се дунсуркаме белким заспи, после около 6ч се оцъкля, кърмя и пак се почва едно дундуркане .... На моменти се чувтствам като парцал  Sad

# 643
Блазе ви че сте си върнали килограмите от преди бременноста,а аз съм се заковала +8 ooooh! и това си е ни на горе ни на долу иначе движение не ми липсва то покрай малкия няма как да стане,все се каня да почна гимнастика някаква ама се ослушвам Whistling море май няма да ни огрее поне миналото лято успяхме да идем и да топнем малчо Simple Smile

# 644
Здравейте и от нас Hug
ние пък от вчера сме с разстройство,уфффффффф с тия гадни вируси  ooooh! ooooh!-дано пък не тръгне и не що др Praynig Praynig
иначе за кг-имам още 3кг за сваляне,но сякаш се чувствам разширене в гръдния кош,в смисъл дрехите ми стават,но и преди не съм имала много голяма  гръдна обиколка Embarassed-пък сега сякаш ги изпълвам по др начин, Rolling Eyesмай не го обясних мн добре...
 иначе още не ходим сами-като усети ,че е сам и сяда Laughing-нищо де,когато-тогава

за море-ще ми се да отидем,но ще видим с детенце,рзабира се Flutter

Общи условия

Активация на акаунт