Мими, благодаря за кафенцето!
И аз днес приготвих банички вкъщи. Моите бандитки много ги обичат 
Аз съм в голяма чуденка момичета. Заради ваксината на Лили следващата седмица, задържах Ния вкъщи след празниците. През това време се разболяха няколко деца в нейната група от варицела. Сега има заповед, с която се забранява на децата като Ния, които не са били в контакт с болно дете, да посещават тяхната група. Пращат ги в другата група с нови деца и учителка. Като си познавам магарето- много трудно ще го преглътне. Имаше едно детенце от нейната група, което беше в същото положение, но се е разболяло и Ния никой няма да познава. Не знам дали изобщо да я пускам, но пък тя карантината може с месеци да се влачи... На Ния и е скучно вече цял месец вкъщи. Но пък има голяма вероятност да се окаже , че в другата група върлува скарлатина.
Дайте съвет! Признавам, че бих я пуснала при децата с варицелата, за да я изкарат и двете, докато съм вкъщи....
ти си знаеш
но има какво още да се желае не съм открила моята баница все още която винаги да правя в къщи

Реших да потърпя още, дано му е от полза. Кърмата ми слиза по-трудно от преди и след като слезе той суче интензивно по-малко от минута. После е за успокоение повече - не се приспиваме на гърда, защото след това си допива АМ и мием зъби, но се успокоява и настройва за заспиване. Но и малко - надявам се да има ефект от нея.
а пък и море с него няма да е никаква почивка
море май няма да ни огрее поне миналото лято успяхме да идем и да топнем малчо