КОЛЕДАТА приближава - ДЕКЕМВРИЙЧЕ на годинка става!

• 25 699
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Лелеее,колко рано за морето сте се размечтали Laughing.Така далечно и неясно ми се вижда това време,докато дойде.Винаги сме ходили с децата.Вярно не е почивка,но...то такава за нас вече няма Wink.Аз и една вечер ми е трудно да избягам без тях,незнам защо,просто съм си такава.А понякога си мечтая за такова бягство-без съобразяване с графици,без памперси,без мрънкане и т.н.Ех,мечтиии Laughing.

# 646
Ние днес излизахме и той се пусна и тръгна. Хванах го за качулката, че ако тръгне да пада да го задържа (в къщи ходи бос, а ботушките не мисля, че са най-удобната обувка) и вървя-вървя и по едно време тръгна да пада, дръпнах качулката и се поразши  Joy Сега яке трябва да шия. Май ще започна да нося каишката за прохождане с мен  Wink
Вчера пък го бях оставила, за сляза да сложа да му готвя. По едно време ми направи впечетление, че нищо не се чува по бебефона. Като се качих какво да видя: набарал нашия една ролка тоалетна хартия, развил и накъсал половината, а останалото по ролката започнал да яде  Crazy Нищо не можах да извадя от устата му, ама не е имал проблеми. Дано не е изял много.

# 647
Lyubi, аз писах преди известно време, че малчо изкара варицелата.  Е, не беше приятно, но всичко приключи за 3 дни, имаше Т 38 и малко, но лесно я свалих, а като се свали температурата и обривът не сърби. Наистина в някакво предаване слушах, че не е хубаво съзнателно да си пращаш детето при заразни деца, но от гледна точка на това, че е възможно да се зарази с друго, по-сериозно заболяване. В карайна сметка всеки си решава ...

И да се похваля - човечето вече ходи само из къщи, изправя се сам от седнало положение без да се държи за нищо. Чакам да оздравее съвсем от сополивия вирус, който му лепна баща му след варицелата и ще правим прощъпулник.
  Приятна вечер на всички!  Hug

# 648
И аз да се похваля - след година, месец и 3 дни приключих с кърмаческия си стаж (поне с това дете). Mr. Green Малко ми е мъчно, честно казано, ама ме крепи надеждата, че някога ще кърмя и друго дете. Heart Eyes

# 649
Теди, браво за дългото кърмене  Hug Мисли за положителните страни на отбиването - няма да се съобразяваш вече с кърмене  Peace

# 650
Ох, и аз мечтая за отбиване, но няма скоро да стане  Tired

# 651
  • София
При нас вечерното кърмене отпадна преди около две седмици и остана само сутрешното, което засега няма да спирам, че с него се успиваме за още час, час и половина Simple Smile Аз лично се радвам, че успях да го кърмя повечко време, а отначало си мислех, че все нещо ще се случи и рано, рано ще спрем Grinning

Иначе за лятото, по-точно за края на май с мъжа ми сме решили да отидем само двамата на една отдавна планирана екскурзия до Сицилия, но и аз не знам как ще се откъсна от Преси за цели десет дена, като сега и една вечер без него ми се струва страшно много Rolling Eyes

# 652
Здравейте момичета,

И аз да се похваля - след година, месец и 3 дни приключих с кърмаческия си стаж (поне с това дете). Mr. Green Малко ми е мъчно, честно казано, ама ме крепи надеждата, че някога ще кърмя и друго дете. Heart Eyes

Дано и при мен се получи безболезнено
 Hug
Моята Диляра е със сополи от 2 дни,няма и нищо др,надявам се и това да е реакция от ваксините и да не се усложни.
За морето- миналата год.не сме ходили,но се надявам тази да няма пропуск  Wink
За килограмите още съм +4  Sad
Спокойна вечер

# 653
  • София
Мечкони, преди време бях писала същото - аз килограмите от преди да забременея си ги върнах отдавна, даже си седя -2 от няколко месеца, но и на мен ми се струва, че имам по-широк гръден кош - не за размера на бюста, а по-скоро обема на самия гръден кош (пространството между ребрата). Не знам дали ще си остана така, дразни ме малко и се надявам да се прибере след време.
Леана, не го храниш това твоето момче и явно му липсват фибри  hahaha Опасни са мъниците, не може да ги остави човек и за секунда. А най-тревожна е винаги тишината - и моята мишка като кротне все беля я хващам да върши. И знае, че бельсва и нарочно се спотайва  Laughing.
Теди, честито ви успешно отбиване. Ние като се отбием ще го полея с чаша червено вино  Laughing
За море не сме го мислили, но мисля да давам на майка ми малкия за по няколко дни да го води на село лятото. Отделянето и мен ме плаши, но все повече се хващам, че ми липсват прости неща като разговор с половинката, който не включва каши, ако и гащи. Ей така дори за една вечер да не сме ние-родителите, а ние от преди...
Бяхте писали преди време за пускането на пелените нощно време. И на нас ни пускат от известно време и е голяма мъка. Към 4-5 се буди с хленч мокър, плаче през цялото преобуване и се разсънва точно в края, за да не може после да заспи по 1 час... Ние сме с Пуфис, минахме от 4 на 4+, а тази вечер за първи път сложихме 5-ца, пък да видим. През нощта слагам пишката надолу, но не помага особено. Мисля, че значение има, че спи по корем и не се разпределя съвсем пиша така да се каже. Ако някой му е хванал цаката на сухите нощи да сподели моля. Много ще се зарадвам на цяла нощ сън...
Милинка, а при вас как върви кърменето? Чела съм, че при бременност лактацията намалява, за да има достатъчно хранителни вещества за бебето. Браво на теб, щом се справяш. Кураж и сили ти пожелавам, наистина доста време има да кърмиш още.

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 22:37 от brumbazuk

# 654
brumbazuk аз Пуфис ги смених много отдавна че все бяхме мокри и ние Crossing Arms от повече от седмица смених със Молфикс и сме сухи всяка нощ такова постижение съм нямала до сега Party обаче взех 4 но малко ни е мъничка така че ако решиш да ги пробваш 4+ аз такива ще взема следващия път,други които също са добри са Либеро но с тях имахме малко издънки за момента Молфикса са ни супер Peace мисля че слагането на бубата надолу не е от значение пък и ние сме ходили няколко пъти при лекари и са ми казвали да си я слагам на горе както и топките да се понадигат Peace

# 655
  • София
Ако някой му е хванал цаката на сухите нощи да сподели моля.

У дома от доста време сутрин пелената е... суха. Ако веднага щом се събуди я сложа на гърнето, свършва каквото има за вършене там. Ако се заиграем в леглото, изпишква се в пелената и имам една повече за пране. Получи се естествено, без моя намеса, от няколко месеца е така.

За Прошъпулника исках да споделя, че ние го правихме в Панагюрище. Там имат много интересен обичай. Прави се специален тутманик, който се чупи и раздава. Докато го ядеш, трябва да тичаш  Mr. Green Ние малко омешахме обичаите и стана много весело.

# 656
Зелено човече, представям си какво тичане е паднало  Laughing
Днес сложихме на Лили ваксината и пуснах кака й на градина. Сега ме чака цялата къща да я вкарам в ред. Не можах да убедя нито директорката, нито сестрата да пуснат Ния в нейната група с карантината от варицела. Преди време ставало с декларация, но сега е забранено. Ния с отварянето на очите плачеше, че иска да е с нейните приятели и едва я убедихме да тръгне. А карантината постоянно се увеличава с по 3 седмици и сигурно сума време ще се влачи....
Захващам е с въвеждането на ред. А днес и банята ме чака....  Tired

# 657
  • София
Мими, щом казваш, че сте доволни ще пробваме и ние Молфикс. Тази нощ ни беше суха, дано не е по случайност.  Rolling Eyes
зелено човече, аз знам, че май само ние с теб ползваме многократни пелени. През нощта обаче слагам еднократни от много време. Моята мишка пишка по много, към 4-5 сутринта явно е много пълен пикочния мехур и пишка тогава. Измрънква само, без да се буди ако не пуснат гащите. И с многократните сме зле - ползваме основно Фъзи бънс, имаме и една Уондъруус - повече от час не изкарват, а сме с по две подложки. Та и за разходките сме с еднократни...

# 658
Ние сме с белия памперс, от него няма проблем, пуфиса ни изпуска а молфикс преди време бяхме пробвали, но ни излязоха пъпки.

# 659
  • София
Люби,днес ти е пълен графика ;-)VА пък мен ме е домързяло,за разлика от миналата седмица.Доста неща имам за вършене ,а не ми се подхваща Embarassed.
Сега като е хубаво времето започна социализацията на малката по детските площадки.Голяма е мераклийка на пързалките.Иска да се качва и да се пързаля.Вече яде и бой (силно казано)от едни по-големи дечица Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт