КОЛЕДАТА приближава - ДЕКЕМВРИЙЧЕ на годинка става!

• 25 695
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Marsa, така набързо ми се стопи меракът за чистене  Mr. Green Явно банята ще остане за утре. Сега ще мина подът и мебелите и излизаме навън с малката. Грехота е да не използваме времето Wink

# 661
Само като Ви чета за сухите нощи.... Аз задължително сменям един пълен памперс към 1:00 часа и сутрин в 8 втория също е опикан до дупка.
Теди, браво за хубавия кърмачески стаж. Надявам се и аз скоро да се похваля, въпреки че не виждам светлина в тунела. Все още се кърмим по цяла нощ.

# 662
Относно памперсите всяко дете е различно и е нормално аз да съм доволна от едни а други да не ги харесват,така че трябва да се пробва Peace но и ние все бяхме мокри и откакто купих Молфикса сме все сухи като се има предвид че лягаме в 9 и ставаме в 7.30 това е много време и естествено пампера е адски пълен но важното е че издържа и малчо е сух Simple Smile и ние си бихме ваксината преди час дано не ми вдигне температура детето Thinking

# 663
  • София
И аз да се изкажа за памперсите, използвам Либеро за през ноща, но ми идват малко нанагорно като цена, обаче до сега не са пропуснали (ляга към 8 и става по същото време на другата сутрин). Но малкия упорито отказва да спи на която и да е страна освен по корем.
Зелено човече, как още използваш многократните пелени? На моят малък мъж му пропускат ако спи с тях, но ако ходи няма проблем. Ама ти май беше с някакви по различни от нашите.
Да ви попитам, че нещо много съм се притеснила - как седят зъбките в устата на децата, при моя долните зъби са над горните (макар че не са пораснали достатъчно) и понякога си разкървавява горната устна. Мисля да го заведа на зъболекар да види, да не би да е с обратна захапка.

# 664
  • София
зелено човече, аз знам, че май само ние с теб ползваме многократни пелени. През нощта обаче слагам еднократни от много време. Моята мишка пишка по много, към 4-5 сутринта явно е много пълен пикочния мехур и пишка тогава. Измрънква само, без да се буди ако не пуснат гащите. И с многократните сме зле - ползваме основно Фъзи бънс, имаме и една Уондъруус - повече от час не изкарват, а сме с по две подложки. Та и за разходките сме с еднократни...

Ние сме мноооого отдавна изцяло с многократни пелени. Сменям често и отдавна не сме имали пропускане. След сън и след хранене предлагам да седне на гърнето - понякога иска, понякога не иска. Често има попадения - доволна съм - спестява ми едно пране  Mr. Green 
Само при пътуване (когато прането е казус) ползвам еднократни. Намерила съм едни "еко" и вземам от тях. Не са скъпи и са с много добро качество.

Зелено човече, как още използваш многократните пелени? На моят малък мъж му пропускат ако спи с тях, но ако ходи няма проблем. Ама ти май беше с някакви по различни от нашите.

Не разбрах защо да не ги ползвам  newsm78 Сменихме размера на едните, че омаляха, но някои модели са универсални и се регулират с копченца. Гледам да подменям често през деня. За навън слагам модел с две подложки + "хартиена". Нощем слагам най-попиващите, които имам, но, както се оказа, често остават сухи, въпреки понякога активното нощно сукане...

Ние си продължаваме с ежедневните разходки, но днес момата откри Пързалката. Качи се и тя, барабар Петко с мъжете, почти самичка и ако не беше я бутнала една "кака", нямаше и да падне. Но толкова много й хареса, че цяла вечер не можах да я смъкна от там. Почти сама се качва по стъпалата, а горе на площадката се разхожда и се хили. Много й харесва да ме прави на маймуна да тичам от едните на другите стълби и да викам "Бау!".

# 665
  • София
Ние сме с Пуфис, но 4-та почна да пропуска почти всяка нощ и сега взех 4+ и досега само една нощ леко беше пропуснал, та ще видим как ще е занапред newsm78

# 666
  • Beyond the Frontiers
Уф, на София й избиват кътници - нещо страшно е. 2 дена е с температура, от устата й направо река тече, днес отказа и да яде /а иначе е прахосмукачка/, не спи по цели нощи, а само реве - абе ужас. Второ дете ми е, ама такова чудо не съм виждала.

П.П. прегледа я лекар - нищо й няма - гърло, гърди, корем - всичко ок. #Crazy

# 667
  • София
Галактик, дано бързо пробият зъбките и да се се мъчите вече и ти и детето.
зелено човече, кажи моля те кои са ти еко пелените. И ако може и какви са ти най-дебелите многократни, които използваш през нощта. Аз не мисля да купувам повече многократни, все се надявам да им се види края на пелените скоро... Но за евентуалното бебе номер две си водя бележки  Laughing Моите са едноразмерни всичките, дали заради това пускат толкова?  newsm78 Иначе спазвам уж всички препоръки, стрипваме редовно, праха ни е безензимен и безвсякакъв и по малко слагаме....

# 668
  • София
Моите са едноразмерни всичките, дали заради това пускат толкова?  newsm78 Иначе спазвам уж всички препоръки, стрипваме редовно, праха ни е безензимен и безвсякакъв и по малко слагаме....

Хъм, и у нас някои такива пропускаха, въпреки старателното нагласяване  newsm78 Явно си зависи от марката. За конкретностите ще ти пусна ЛС, че да не става реклама  Embarassed

# 669
  • София
И аз това имах в предвид, че отдавна не ги ползвам нощно време, макар че съм ги отпуснала до край. Явно тези които се нагласят с копчета са по-непопивателни, от тези с размерите. Надявам се скоро изобщо да не ми трябват, макар че моят не иска и да чуе за гърне все още.
Галактик, бързо пробиване за да се успокоите.

# 670
  • София
Галактик,дано бързо да избият зъбките на София,та да не я боли толкова.Искрено ти съчувствам Hug.
Аз да се оплача от ужасната нощ,косвено причинена от детето.Промрънка,то милото,през нощта към 2 ч.Станах,погалих я по гръбчето и бързо се успокои,ама аз не можах да заспя.Да ме пита човек,защо?Въртях се,ядосвах се,че не мога да заспя и така до към 4ч.Е,много ме беше яд Close.
 Иначе подозирам и аз някакъв зъборастеж,който през деня я прави малко по-кисела,но в рамките на поносимото.

# 671
Здравейте, мами и бебета (вече деца)!
Дълго ме нямаше, защото преинсталирах, после си забравих паролата, после не намирах време, ... но сега ви слагам в линковете горе и ако остане време сутрин, ще ви чета с кафето, докато наваксам темите.

# 672
Момичета ще си имаме още едно момченце.Много съм щастлива.Всичко е наред с бебо. Hug Praynig

# 673
 Lily Trifonova Честито и леко бременеене  Hug

# 674
Момичета ще си имаме още едно момченце.Много съм щастлива.Всичко е наред с бебо. Hug Praynig
Чудесни новини, много се радвам за вас.  Hug
Кърмиш ли още? На мен ми се искаше да почина няколко месеца, но така както вървят нещата това ще се случи сигурно след повече от година  Tired

Общи условия

Активация на акаунт