КОЛЕДАТА приближава - ДЕКЕМВРИЙЧЕ на годинка става!

• 25 703
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Момичета ще си имаме още едно момченце.Много съм щастлива.Всичко е наред с бебо. Hug Praynig
Чудесни новини, много се радвам за вас.  Hug
Кърмиш ли още? На мен ми се искаше да почина няколко месеца, но така както вървят нещата това ще се случи сигурно след повече от година  Tired
Мила за мое огромно разочарование не успях да кърмя първото си дете,за което и до ден днешен не мога да си простя.Не можах да се справя,нямаше кой да ми покаже как,нямаше кой да ми помогне.Гърдите ми бяха  на камък а кърма не слизаше,след 20 дена опити да кърмя и да се цедя без резултат се предадох,за което пак повтарям много съжалявам.Имах огромно желание да кърмя,но уви не успях,за което съм си само аз виновна.Надявам се сега да изпитам това прекрасно чувство,дано успея Praynig

# 676
Недей се обвинява. Вярвам, че си направила най- доброто за Ази и сега отново ще го сториш.  Hug
Така като гледам бебетата ни ще имат малка разлика. Летни ще са Simple Smile
Само да са ни живи и здрави  Hug  Praynig

# 677
Лили, да ви е честито синьото щъркелче! Радвам се, че всичко е наред с бебчо! Не се обвинявай за кърменето, дала си всичко от себе си!  Hug
Милинка, очакваме и от теб новини!  Wink

# 678
  • София
Лили, това са чудесни новини! Все така хубави новини да споделяш и занапред. И дано с кърменето имаш повече късмет следващия път. Не се обвинявай, то не е лесна работа май за повечето от нас. А що се отнася до "прекрасно чувство" - поне за мен в 98 % от случаите не е било такова.  Rolling Eyes В крайна сметка се опитваме да правим това, което смятаме, че е най-добро за децата ни, но не сме всесилни.

# 679
  • София
Lily Trifonova, надявам се този път да намериш повече помощ и подкрепа за добро начало на кърменето. Вероятно би могла от сега да потърсиш Ла Лече Лига група офлайн или да прегледаш подходящи материали. Ако имаш нужда от съдействие, не се притеснявай да споделиш. Чувството за вина не е добър спътник на майката и се надявам скоро да се отърсиш от него  Hug Всяка майка обича детето си и прави най-доброто по силите си за него.

# 680
Чудесни новини Лили! Не се обвинявай, кърменето отначалото е много трудно и трябват много инат, подкрепа и помощ. Както ти е казала Зелено човече има материали, които да прочетеш и при нужда можеш да потърсиш помощ във форума или да се свържеш с консултант по кърмене.

# 681
Здравейте на всички Simple Smile ето го и моя прощъпулник Crazy http://mimi0719.snimka.bg/family/marti.716362 хванахме първо книгата,после отвертка и портмоне Laughing

# 682
Мими, браво на вашия юнак! Какъв богат избор Laughing Голям е сладур!  Hug
Аз започнах да се чувствам пермамнентно изморена. Сега като ставам и час по-рано, заради градината на каката, съвсем нямам сили. Не ми се мисли на пролет!

# 683
  • София
Мими, голям сладур си имате! Явно освен, че ще е всестранно развита личност, обича и да похапва Laughing

# 684
Здравейте, мами! Моята щерка направи 3 самостоятелни крачки вчера. Днес още 2 пъти се пусна права към дивана. Вие правихте ли вече прощъпулници? Според баба ми се прави, за да проходи детето по-добре. Каза ми, че трябва да е в сряда.
При вас какъв е обичаят?

# 685
Малкия от около месец се пуска и прави по 10на крачки, но аз не го считам за проходил. Когато обиколи стаята без да залита и кляка, когато си личи, че е стабилен и ходи едва тогава ще му правя питка.

# 686
  • София
Марти е много готин!Поздравления за избора му!
Ами аз незнам дали се прави в определен ден прощъпулника.Всеки го прави,както знае и сметне за добре.Лично ние го правихме в ден-събота,заедно с рождения ден.

# 687
  • София
Как хубаво се отразяват зимните игри на съня на децата Heart Eyes!

Другата седмица няма да имам храна от детската кухня за малката и се подготвям с идеи за готвене на детски манджички.По-точно май ще приготвям храна за нас,съобразена с детето.Днес направих пилешка супа с елда,вместо с ориз.В купата за малката само предварително си наситнявам месцето и е готово.

# 688
  • USA
Ние имахме 3 см сняг,но не пропуснахме да излезем,че тази зима леко ни подмина снега Rolling EyesЛекси беше много сладък като пипаше снега Heart Eyes
Лекси проходи на 10 месеца,но по ред причини престъпулката я направихме след рождения ден в неделя. PeaceВ нашият край се прави на новолуние и това го спазих. Peace

# 689
Ние имахме 3 см сняг,но не пропуснахме да излезем,че тази зима леко ни подмина снега Rolling EyesЛекси беше много сладък като пипаше снега Heart Eyes
При нас са около 20см, ама Дарко нещо не харесва снега, страх го е да го пипне  Mr. Green Извеждам го за 10-тина минути, като беше се стоплило излизахме с количката. Дават го пак да се стопля и ще възобновим разходките. Иска ми се да купим триколка и се чудя за Кенгуро тракер  newsm78 Който може да изкаже мнение ще съм благодарна. Нашата улица е калдаръм и ми трябва нещо стабилно и да минава през всичко (и все пак да не е 200лв  Mr. Green).

Общи условия

Активация на акаунт