КОЛЕДАТА приближава - ДЕКЕМВРИЙЧЕ на годинка става!

• 25 739
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност  Hug

# 511
MuJIuHka честито! Лека бременност и вече по-малко тревоги покрай бъдещия батко.

# 512
Милинка  Hug Една лека бременност ти пожелавам и никакви грижи покрай малчовците!  Hug Hug Hug

# 513
Здравейте!
Най-после намерих малко време и аз да се включа!
Честита Нова 2013 на всички, много здрава и щастлива да бъде!
Лека бременност на MuJIuHka, много се радвам за теб!
А сега за нас - варицелата не подмина моя малък мъж, изкара я геройски  hahaha само майка му се пощури. Вече е добре, от вчера няма Т и пъпките завехнаха - всяко чудо за три дни.
Иначе на последната консултация /27.12.12/ беше висок 80 см. и 10,400 кг. Още не се престрашава да ходи сам, само ни развежда из цялата къща хванат за ръка. Но скоро май ще се пуска. Вече казва и други думи, различни от мама, баба, тати - цвете, чао-чао, так /часовникът/ и други, дето още много не му ги разбирам  hahaha Спрях кухнята, защото не иска да я яде и му готвя. Но с това стоене в къщи му е много скучно, чакаме и двамата топлото, че вече не издържаме.
Общо взето това е от нас.
Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 514
MuJIuHka, честито! Лека бременност ти пожелавам Simple Smile

# 515
  • София
Йоан ще става батко през лятото. Много непланирано стана, ама свършен факт. Исках поне да навърши 2 г. т.е. 2014 г. по това време да бях забременяла.  Mr. Green
Ха така!Това се казва новина.Милинка,много се радвам за вас!Понякога непланираните работи са по-добри от заплануваните Wink.Пожелавам ти да имаш лека бременност и лятото Йо да бъде един усмихнат батко на братче или сестричка(каквото дойде)!

Тоз следобед си дремнах и аз с госпожицата.Оставих някои работи несвършени,но това се преживява.

# 516
Милинка-страхотна новина,браво-много се зарадвах-пожелавам ти една спокойна и прекрасна бременност и здравичко бебче на финала Praynig Praynig Praynig.....е,супер-пълна къща Laughing Laughing Laughing

# 517
  • София
Ха така, влизам аз тук и гледам честитки и ми стана много радостно Wink Милинка, честито, желая ти прекрасна, лека бременност, без никакви проблеми и притеснения както за баткото, така и за бъдещото бебче Praynig Peace

Мен пък ми е много странно относно ходенето на Преси newsm78 Вече от седмица като го пусна си ходи, обикаля стаята, естествено се мъчи да се докопа възможно най-бързо до най-близката мебел, но иначе е абсурд да го накарам сам да се пусне и да тръгне да върви.....явно голямо шубе го гони Rolling Eyes

# 518
Йоан ще става батко през лятото. Много непланирано стана, ама свършен факт. Исках поне да навърши 2 г. т.е. 2014 г. по това време да бях забременяла.  Mr. Green
Чудесна новина за началото на годината! Милинка, дано всичко да върви по вода, да мине леко бременността и едно сладко бебче накрая, за радост на мама, тате и бате !

Ние втора нощ вече не се кърмим! Миналата вечер Стефко заспа в 10ч сам в леглото си и не се събуди до сутринта, а снощи успях да го успокоя само с гушкане и водичка, въпреки че доста скимтя и търсеше да се намести миличкият Simple Smile Дано да устискаме така , че другата седмица почвам работа и ми се иска да си спи вече по цяла нощ  Praynig

# 519
  • София
Честито, Милинка! Права е Марса за непланираните неща - понякога са най-хубавите. Много лека бременност, и много много здраве, другото ще си дойде на мястото.

# 520
И аз само здраве искам. Притеснено ми е как ще се оправя с две малки деца, че нямаме собствено жилище и все едни такива.

# 521
Милинка, ние сме с две малки деца и нямаме собствено жилище. Оправяме се някак. В момента проверявам и възможности за кредити и се надявам, че ще имаме свой дом скоро време, че много пари пръснахме по наеми. Но здравето е най-важно!!!

# 522
  • Beyond the Frontiers

Това е хубава новина. Честито! Лека и безаварийна!

# 523
MuJIuHka Много хубава новина за начало на годината.Пожелавам лека и щастлива бременност.

# 524
  • София
И аз само здраве искам. Притеснено ми е как ще се оправя с две малки деца, че нямаме собствено жилище и все едни такива.
То,притеснения винаги има,за какво ли не!Само здраве да има ,любов и разбирателство и другото са бели ядове.

zana, дано малкия да ти осигурявя спокойни нощи,че щом и работа почваш ще е по-трудно,ако си недоспала.

При нас какво ново newsm78.Пробива и зъбче ,от тези след кучешките.Доскучава и с мен явно.Много се радва на компанията на някого.Обича и на гости да ходи по комшийките.Абе,социална личност ще излезе от моето чаве Wink.

Общи условия

Активация на акаунт