Размяна на лакове, шаблони и всичко свързано с маникюра!-4

• 85 148
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • Провинция
Само да кажа, че си търся продукти за работа с УВ гел-ако някой има чтки, гелове, гилотина,удължители, ув основа и ув топ, ув лампа и др. подобни нека ми пише на ЛС.

# 406
  • София
Търся си Opi Solitaire. Имам какво да предложа, все ще се разберем.

# 407
Здравейте, момичета!
Имам за разняма няколко пясъчни Кико, забелязах, че има голям интерес към тях, а аз си купих няколко за проба. Обаче искам предварително да поясня, че си идвам в Бг след няколко дни и отивам на море, размяната ще ми бъде удобна за София лично около 14/15 август.
Цветовете са:
634 (люляково), 636 (ментово) и 643 (зелено с глитъри)
евентуално ако някой има интерес мога да добавя и един от нормалната линия 344 (синьо-зелено, по-синьо е от Флормар 424). Всички са ползвани по веднъж. Най-известния 641 отдавна свърши по магазините, но ако някой го интересува определен цвят утре може би ще имам възможност да го потърся.  Flutter
Търся Barry M textured Station road (жълтия), но тъй като се съмнявам, че ако го има някой ще го размени... Разменям за други пясъчни (става и ГР (искам 61) и Перфект), желателно без глитър. Но ще разгледам всички предложения!  Flutter

# 408
  • виртуално
Разменям пясъчни лакове на Перфект№ 51 и 55
само пробвани
търся заздравител или лакове (без червени)
подарени

разменям
само пробван лак
Аrt de Lautrec Chrome 07 - пепел от рози

бих пробвала с удоволствие нещо на Kiko, Essie или China-glaze 

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 20:45 от Рапунцел ®

# 409
Здравейте,
разменям няколко лака, ползвани само по веднъж. Предпочитам пак нещо "пясъчно"  Simple Smile
1. Perfect Sand 72
2. Golden Rose Holiday 70
3. Golden Rose Holiday 59

Скрит текст:

# 410
  • Провинция
Търся прозрачна акрилна пудра.

# 411
Разменям тези лакчета- Perfect Sand S57 ,Perfect Sand S54,Флормар 394,Голдън Роуз-Холидей -62,и един на Есенс ,не мога да му видя номера  -http://prikachi.com/images/825/6377825B.jpg
Ето и снимки от нета-
http://lepidopteria.blogspot.com/2013/06/perfect-sand-s57.html
http://sonyspolishaddiction.blogspot.com/2013/06/perfect-sand-s-54.html
http://kamicee.blogspot.com/2012/11/394.html
http://www.maviojelikiz.com/kozmetik/golden-rose-holiday-koleksiyonundan-61-62-dokulu-oje.html

Пробвала съм ги по веднъж Grinning
Пясъците и захарният вече не са актуални Peace
А кои са актуални? Peace
Аз преди дни си купих нещо подобно от новото им зареждане, явно се оказва че тук достигат само остарели неща. Laughing

# 412
А кои са актуални? Peace
Аз преди дни си купих нещо подобно от новото им зареждане, явно се оказва че тук достигат само остарели неща. Laughing
Joy Това е тема за размяна, съответно с "не са актуални" тук се има предвид, че вече ги е разменило момичето, а не, че не са актуални на пазара- това е хитът в момента. Peace

# 413

Тези шаблони ми останаха за размяна! Моля на лични ако проявате интерес!

# 414
А кои са актуални? Peace
Joy Това е тема за размяна, съответно с "не са актуални" тук се има предвид, че вече ги е разменило момичето, а не, че не са актуални на пазара- това е хитът в момента. Peace
То и на мен ми се стори странно...  Laughing
Сега съм един който стои прекрасно дори и като се поизтрие. Другият е оранжев отгоре е на точки но не нам дали е пясъци или захарен май като захарен ми стои. Мисля, да си купя още харесват ми. Peace

# 415
  • виртуално
разменям
само пробван лак
Аrt de Lautrec Chrome 07 - пепел от рози

бих пробвала с удоволствие нещо на Kiko, Essie или China-glaze  

добавям за размяна лак Essence 04 ICYLICIOUS - купен вчера и само пробван

# 416
Разменям:
1. OPI The Impossible
2. Color Club Wild at Heart
3. Color Club Harp On It

Търся предимно OPI и  China glaze, може и декоративна или бяла козметика.

# 417
Търся  KIKO Sugar Matt №641 Praynig

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 16:03 от valia77

# 418
Ако някой разменя акрилни бои да пише Simple Smile

# 419
  • Sofia
   Здравейте! Предлагам за размяна заздравител за нокти Mavala Scientifique.

Ползван е няколко пъти, но го пускам за размяна, защото моите нокти и без това са сухички и ефектът върху тях не е от най-поразителните. В оригинална опаковка и с упътване; продуктът стига за около година при редовна употреба и е доста хвален във форума.

Надявам се на равностойна размяна, тъй като това е единственият продукт, който ми е излишен.  Wink

Търся:

- OPI Magazine Cover Mouse;
- Zoya PixieDust Liberty;
- Zoya PixieDust Stevie;
- Essie - Navigate Her и Cute As A Button;
- определени пясъци на Перфект и ГР;
- може нещо на Chanel, че не съм ги пробвала и надали ще се реша да си купя сама.

Пишете на лично, ако ви интересува.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт