Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 5

• 183 831
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Ако ви е страх от недоказаните твърдения, че хидрокинона е вреден, то можете да използвате кремове с алфа арбутин.  Това е натурален (несинтетичен) хидрокинон. 
Появи се в някои от кремовете на ISIS, но го има и в българска козметика. Тази година си купувам такъв.  Петната ми доста изсветляха, но все още не са изчезнали напълно.  Доволна съм определено, но ми се искаше по-бързо да се махнат :/

а ако не ви е страх Ви препоръчвам турския крем Expigment  Peace
и като лично ползваща вече втора зима
 /миналата година открих в края на зимата в един сайт, подобен но индийски крем - петната доста стари и грозни се по разкъсаха и избледняха, а тази зима заложих на турския /
мога да твърдя че петна вече нямам , а миналото лято и нови не ми са се появили /след ползването на хидрокинона/
За статистиката борих се с петната от 2007 и съм минала през какви ли не процедури и мазила с отрицателен, никакъв или временен ефект....

но побързайте зимата свършва аз лично вече спрях хидрокинона и сега съм на Glyko A и серум с вит.С до края на март , а после само защита /главно с цинк/ и нищо друго през лятото
Също така препоръчвам да се пие Ниацин особено лятото

Потвърждавам това, аз също се мазах 3 месеца с турския крем и вече петна нямам. Спрях го преди две седмици и сега само с УВ защита се мажа. Дано окончателно съм се отървала. Иначе и аз от около 3 години се борих с тези петна с най-различни кремчета, имаше известно избледняване зимата, но никога напълно изчистване. Сега се получи.

# 106
  • София
но побързайте зимата свършва аз лично вече спрях хидрокинона и сега съм на Glyko A и серум с вит.С до края на март, а после само защита /главно с цинк/ и нищо друго през лятото.
Цинкът предотвратя ли появата на пигментни петна?  newsm78

# 107
а този турски крем от къде се купува? така и не намерих нещо ефикасно то зимата ще мине

# 108
Ако ви е страх от недоказаните твърдения, че хидрокинона е вреден, то можете да използвате кремове с алфа арбутин.  Това е натурален (несинтетичен) хидрокинон.  
Появи се в някои от кремовете на ISIS, но го има и в българска козметика. Тази година си купувам такъв.  Петната ми доста изсветляха, но все още не са изчезнали напълно.  Доволна съм определено, но ми се искаше по-бързо да се махнат :/

а ако не ви е страх Ви препоръчвам турския крем Expigment  Peace
и като лично ползваща вече втора зима
 /миналата година открих в края на зимата в един сайт, подобен но индийски крем - петната доста стари и грозни се по разкъсаха и избледняха, а тази зима заложих на турския /
мога да твърдя че петна вече нямам , а миналото лято и нови не ми са се появили /след ползването на хидрокинона/
За статистиката борих се с петната от 2007 и съм минала през какви ли не процедури и мазила с отрицателен, никакъв или временен ефект....

но побързайте зимата свършва аз лично вече спрях хидрокинона и сега съм на Glyko A и серум с вит.С до края на март , а после само защита /главно с цинк/ и нищо друго през лятото

Потвърждавам това, аз също се мазах 3 месеца с турския крем и вече петна нямам. Спрях го преди две седмици и сега само с УВ защита се мажа. Дано окончателно съм се отървала. Иначе и аз от около 3 години се борих с тези петна с най-различни кремчета, имаше известно избледняване зимата, но никога напълно изчистване. Сега се получи.

bouquet

# 109
Има го он-лайн.
Трябва да се види обаче откъде е най-добре да се поръча.
Има различни цени, има различни производители на този крем.
Аз поръчах оттук:

http://reliablerx.iksuladev.com/expigment-cream-0-04-30g.html#.URvt7GeHeSo

# 110
В България,никъде ли не може да се намери този крем Експигмент? Много ме заинтересува,а нямам възможност да го купувам от сайтове или от Турция.

# 111
  • Пловдив
но побързайте зимата свършва аз лично вече спрях хидрокинона и сега съм на Glyko A и серум с вит.С до края на март, а после само защита /главно с цинк/ и нищо друго през лятото.
Цинкът предотвратя ли появата на пигментни петна?  newsm78

като ползвала какви ли не скъпи слънце защити, аз лично съм най доволна от детските серии съдържащи висок процент  цинк - това е основна съставка в повечето био слънце защити по принцип
пример  http://biogcosmetics.com/%D0%B1%D0%B8%D0%BE-%D1%81%D0%BB%D1%8A%D … %BA%D0%BE-spf-30/

от БГ козметиката съм фен на  Бочко

Да и аз се интересувам от бг от къде може да се купи

Аз не намерих в БГ . Донесоха ми го от Турция

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 23:54 от MAMA GALQ

# 112

# 113
  • Пловдив
Не може да се купи от България, защото тук вече не се продават продукти с хидрохинон. Само от Турция или от сайт.

# 114
  • София
като ползвала какви ли не скъпи слънце защити, аз лично съм най доволна от детските серии съдържащи висок процент  цинк - това е основна съставка в повечето био слънце защити по принцип
пример  http://biogcosmetics.com/%D0%B1%D0%B8%D0%BE-%D1%81%D0%BB%D1%8A%D … %BA%D0%BE-spf-30/

от БГ козметиката съм фен на  Бочко
Ох, аз реших, че пиеш цинк с цел слънцезащита Mr. Green Между другото, мисля да си взема цинк за пиене, защото го дават много полезен за кожата Peace

А тези детски кремове не ти ли идват плътни и мазни? Иначе от скъпите кремове, аз бях доволна лятото само от един слънцезащитен тониран крем на Биодерма, защото матираше и не лъщях като тиган Peace

# 115
Искам да попитам някой ползвал ли е избелващата серия на Ericson Laboratoire и по-специално-Меланостоп серум антипетна SPF20-
http://www.vitalityclub.bg/?lang=bg&p=items&id=178&type=21 newsm78.
Какви са ви впечатленията?

# 116
много помага билковия пилин за този тип проблеми,ама трябва на козметик да се отиде

# 117
  • Варна
Турския крем от аптеки ли се купува, че има на кого да поръчам, но трябва да съм точна, че приятелите ми не говорят турски. И 0.02 или 0.04 да взема - не съм много бяла.
На мен ми препоръчаха хим. пилинг с тса за избелване и лик подмладяващ ефект и в понеделник мисля да отида, но днес като чета за отрицателните ефекти почвам да се замислям. На 39 съм. Някой може ли да каже билков пилинг ли да търся или да почвам с химичния.

# 118
Аз съм правила пилинги, но освен избистряне на тена друг ефект не видях.
Чудя се дали триакнеал на авен , маха белези , аз нямам пъпки.
Рових се в продуктите на авен и биодерма , но нищо само са белези не открих.

# 119
При мен триакнеала нищо не направи.

Общи условия

Активация на акаунт