Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 5

• 183 869
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Турския крем от аптеки ли се купува, че има на кого да поръчам, но трябва да съм точна, че приятелите ми не говорят турски. И 0.02 или 0.04 да взема - не съм много бяла.
На мен ми препоръчаха хим. пилинг с тса за избелване и лик подмладяващ ефект и в понеделник мисля да отида, но днес като чета за отрицателните ефекти почвам да се замислям. На 39 съм. Някой може ли да каже билков пилинг ли да търся или да почвам с химичния.

на мен пилинга във студио Елисон https://www.facebook.com/groups/180800005310801/?fref=ts
 подейства много добре ,не е от тези които ти се бели кожата
http://www.antoanette.com/pages/read/11

# 121
  • Пловдив
А тези детски кремове не ти ли идват плътни и мазни? Иначе от скъпите кремове, аз бях доволна лятото само от един слънцезащитен тониран крем на Биодерма, защото матираше и не лъщях като тиган Peace

точно от този на Биодерма петнясах наново едно лято , но ... не знам всичко си е до кожа може би

а относно детските кремове  аз слагам по малко , само ако съм на плаж мацам яко  Wink

# 122
dqvolski_ochi, на мен също ми излязоха пъпки на брадичката от серума на Биле, но при първия, който купих нямах такъв проблем. Втория е в различна опаковка и цвета е малко по-тъмен. Предполагам, че са сменили нещо в състава и така са го прецакали.  Спрях да го ползвам и пъпките изчезнаха. Не смятам да го ползвам повече.

# 123
Здравейте! Искам да попитам за този крем Експигмент как се ползва? Само вечер ли се маже, само върху петната ли или върху цялото лице? Аз си го поръчах на един познат, който има работа в Турция, но се чудя да го започвам ли сега, или вече е късно и е по-добре да го отложа за след лятото? Има ли ефект излющване на петната, или просто избледняват?

# 124
  • Пловдив
Здравейте! Искам да попитам за този крем Експигмент как се ползва? Само вечер ли се маже, само върху петната ли или върху цялото лице? Аз си го поръчах на един познат, който има работа в Турция, но се чудя да го започвам ли сега, или вече е късно и е по-добре да го отложа за след лятото? Има ли ефект излющване на петната, или просто избледняват?

Аз го мажех само вечер, а сутрин задължително с крем с филтър 50+. Ако са малки петната може да мажеш само тях, за да не правиш фоточувствително цялото лице. Ефекта не е люштене, а избледняване. Аз не бих го почвала сега, защото си мисля, че след спиране на крема поне един месец лицето ще е фоточувствително и може да станат по-тъмни отколкото са, а сега идва пролет и не мисля, че е подходящо да го започнеш. 

# 125

Аз го мажех само вечер, а сутрин задължително с крем с филтър 50+. Ако са малки петната може да мажеш само тях, за да не правиш фоточувствително цялото лице. Ефекта не е люштене, а избледняване. Аз не бих го почвала сега, защото си мисля, че след спиране на крема поне един месец лицето ще е фоточувствително и може да станат по-тъмни отколкото са, а сега идва пролет и не мисля, че е подходящо да го започнеш. 
[/quote]

Благодаря ти, явно ще го отложа за есента. Simple Smile

# 126
Здравейте, момичета!   Hug Бих искала да ви помоля за съвет - кожата ми е много светла и чувствителна към слънцето и имам пигментно петно на лицето, което искам да махна. Можете ли да ме насочите към лекар и болница, където да се справят с проблема. Предварително благодаря!

# 127
Да и аз се интересувам от бг от къде може да се купи
в испания

Имайте предвид, че намаляването на място цвят в засегнатата зона на кожата не е незабавен и е само временно и че когато лечението е прекратено и възобновено производството на меланин и ефектът може да бъде между 2 и 6 месеца след приключване на лечението.

В някои случаи петна не изчезват напълно след лечение.

Ако продуктът се използва в много продължителни лечения, могат да се появят отново петна на кожата, особено когато са изложени на слънце третираната зона!!!Нанесете малко количество от продукта, два пъти на ден (сутрин и вечер), изключително върху петното, докато не получите желания ефект, който може да отнеме няколко седмици от лечението.

Никога не използвайте продукта повече от 6 месеца. Ако няма подобрение след 2 месеца от лечението, трябва да спрете и се консултирайте с лекар.http://188.40.76.84/brands/skin-care/melalite-forte-cream
http://www.nppharmacy.com/buy_online/Hidroquilaude.shtml
http://www.prospectos.net/hidroquinona_isdin_2_gel
http://www.buy-online-prescription.com/Hydrochinon.htm
 Eldopaque, Eldopaque-Forte, Eldoquin, Hydroquin, Quinol, Hydroquinone (generic name).

# 128
Какво мислите за избелващите маски? Дали биха имали някакъв ефект?
Аз също мисля, че времето за избелване като цяло вече е приключило. Много е слънчево напоследък. Крем с фактор 25 определено не ми върше работа и за два дена на слънце ми се появиха нови петънца  ooooh! Откривам сезона на високия фактор. Всички кремове с висок фактор ли иматхедин синкаво лилав оттенък? Лицето ми с него изглежда още по- бяло  ooooh!

# 129
За първи път чувам за крем с фактор който да има оттенък ... Кой е крема който ползваш?
Аз цяла зима съм си с 50 фактор , нищо че съм мургава
Нищо не направих с белезите и петната тази зима , лутане от продукт на продукт и ефект нула
Сега обмислям като нощна грижа на Авен CLEANANCE K и дневна Cicalfate , някой ползвал ли ги е и видял ли е видим резултат?

# 130
За първи път чувам за крем с фактор който да има оттенък ... Кой е крема който ползваш?
Аз цяла зима съм си с 50 фактор , нищо че съм мургава
Нищо не направих с белезите и петната тази зима , лутане от продукт на продукт и ефект нула
Сега обмислям като нощна грижа на Авен CLEANANCE K и дневна Cicalfate , някой ползвал ли ги е и видял ли е видим резултат?
Аз ползвам Авен CLEANANCE K - почти цяла зима, ефект - голяма, кръгла 0 Crossing Arms
Нито петънцата избеляха, нито регулира себума, за стягане на порите - да не говорим, матиране - няма. Със смесена кожа съм и дори имам чувството, че кожата ми стана  по-мазна и "неравна" от него Stop

# 131
Yasmina, в момента използвам Кларанс uv plus spf 40, а преди това Клиник. И двата бяха със синкаво-лилав оттенък когато се нанесат. Иначе са си бели  Thinking Може би на по- тъмна кожа да не изглеждат така. Моята от толкова избелване и пилинги е станала млечно бяла, а петънцата така изпъкват  ooooh! Дори започвам да се чудя, ако не използвам висок фактор, дали няма да се изравни тена, защото петната са като лунички. Или солариум...пффф, много ме дразнят  #2gunfire

# 132
  • виртуално

и аз приключих с избелването - на есен пак

ползвам тонирания слънцезащитен на Eucerin
http://www.eucerin.bg/sun_sensitive_skin/sun-fluid-50-tint.asp

# 133
Рапунцел, като е тониран добре ли изравнява тена и цапа ли дрехите покрай лицето? Моя е на финала си и се чудя дали да го сменя с друг, а тониран отдавна ми се иска да си взема.

# 134
·•Di•·˙ Благодаря , че ми каза да не се набутвам с поредния продукт
poem само на солариум не ходи , моите проблеми са най- вече от него , аз дори защитен крем не си слагах.

Общи условия

Активация на акаунт