Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 5

• 183 731
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, какво ще кажете за ефективността на  http://www.eucerin.com/even-brighter/products/nightcream/about/

ползвах го. Добър крем( но нищо особено) нямаше ефект при мен.
ПП: Изхабих 1 опаковка от дневния и нощния. Не мисля да повтарям.

Тогава добър в какъв смисъл?

хидратира, кожата ми се чувства ок с него, но нищо особенно( от доста кремове се изрива, сърби ме, дразни, пари и т.н). Просто обикновен крем от ниския клас- така го чувствах. Аз съм с чувствителна, леко суха кожа.

Аха! Аз съм доволна по принцип от Юсерин, но този уж е специално за петна...

# 481
при моте нямаше никакъв ефект.
Но имай предвид, че на всяка кожа и зависи от петънцата действа различно Peace

Моите ги махнах с химичен пилинг.

# 482
От Юсерин и аз не съм доволна, нямаше ефект за петънцата.

# 483
  • София
Днес си купих един крем на Хималая, за пигментни петна: Fairness Crеam. На билкова основа. Четох в една друга тема, че има добри резултати от него. В аптеката също ми го похвалиха.
След 2 седмици, ще споделя първи резултати и впечатления. Simple Smile

# 484
wera88 за лунички нищо не се споменаваше в брошурата съжалявам Hugаз и много не се заинтересувах, освен от новостта на метода тъй като към момента не мисля да пробвам такива процедури , но ето линк към материала  Peace само да не се сметне за реклама извинявам се!
Ето материала за плазмолифтинга-има същите основни неща както и в брошурата/взема се кръв от пациента, прекарва се през центрофуга и с плазмата се извършва процедурата/поне аз така схванах  HugКолежката препоръча този център и д-р Главчева http://prima-vista-bg.com/%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82%D … 0%B8%D0%BD%D0%B3/
, но намерих тази процедура и в центъра на д-р Милена Неделчева изпращам ти и този линк видях, че в Грабо са предлагали една процедура за 300 лв/според мен цената е за цялата процедура и става въпрос за Стара Загора Peace
http://comunicatorbg.com/mnedelcheva.html

ahat много благодаря за информацията  newsm51 За съжаление и аз никъде не видях, че има ефект върху лунички. Иначе е добре да знаем за съществуването на тази процедура  Peace
Какво ли вече не измислиха, само обещаващ метод за премахване на лунички още няма  Crossing Arms

# 485
  • София
Ето и снимка на Хималая:

# 486
  • в огледалото на живота
В момента го ползвам този на Хималая препоръчан тук във форума... слагам го на цяло лице, още не съм направила месец ползване, за сега няма ефект. Прави ми впечатление ,че лентата му е черна, докато на други продукти от тази марка съм виждала бели и зелени ленти, това ме навежда на мислълта, че май не е съвсем натурален. Оглеждам се за още отзиви, чудя се да му дам ли време или да го наменя с нещо друго, той е избелващ , а времето за тези продукти изтича идва пролет....
Нормално е да има по тъмен цвят в предвид съставките които съдържа,най-вече орех:
Мандарина - премахва сенките
- алое вера - омекотява и хидратира кожата
- персийска роза - подобрява и изглажда тена
- орех - подхранва кожата

Амиамо,очакваме отзиви  Peace
Ползвала съм дост продукти на Хималая и винаги с положителен резултат.

# 487
Влизам само да похваля Melabel forte,който полсвам вече втора седмица и от два дни петната по челото ми започнаха да се белят,надявам се и с тези по бузите и носа ефекта да е същия  Peace

# 488
  • в огледалото на живота
Аз от седмица ползвам вече Хималая крем ,който Амиамо показа.
Не ,че очаквам чудеса но да споделя,че влия чудесно на кожата ми... Heart Eyes
Мека,гладка,тена се избистри.При мен след нанасяне се получава едно леко затопляне на лицето,което е много приятно.
За  сега продължавам с удоволствие да го ползвам,ако не помогне за петното,то поне кожата ми ще е доволна.

# 489
    Крем ,съдържащ ретин А-това  е истината за мен  yes 
 Преди 2 месеца си купих AIROL   с идеята да стегна малко кожата,най-малко съм очаквала че  ще ми избели петната,защото преди това съм купувала различни марки избелващи кремове и ефекта бе нулев.Но какво се получи:мазах  се 3 дни и на четвъртия кожата взе да се лющи и пада  Shocked
След няколко дни повторих процедурата-е,поне  няколко човека ме питаха  какво правя на лицето си,че така изсветлява  тена  и се махат тъмните петна  Simple Smile
Само ще вметна,че крема е доста агресивен  и желателно е да сте си в къщи в дните,в които кожата започва да пада. ooooh!

# 490
 Преди 2 месеца си купих AIROL 
И аз по едно време се замислях за подобен крем,тъй като ги дават избелващи и с добри отзиви за проблема.
Откъде си купи този крем AIROL,за първи път го чувам.

# 491
  • Пловдив
 Преди 2 месеца си купих AIROL 
И аз по едно време се замислях за подобен крем,тъй като ги дават избелващи и с добри отзиви за проблема.
Откъде си купи този крем AIROL,за първи път го чувам.

гръцки е аз от там го взимах , но не мога да кажа че ми изчезнаха петната от него , явно си е до кожа

# 492
гръцки е аз от там го взимах , но не мога да кажа че ми изчезнаха петната от него , явно си е до кожа
Разбира се,всичко е субективно и гаранция няма.
Тези кремове ги дават и за лечение на акне,между другото.

# 493
Да,гръцки е крема,струва около 3Е.

MAMA GALQ,колко време си го ползвала и не ти ли се "сменяваха кожите" от него?
LilaC,крема се нанася вечер ,непосредствено преди лягане,за да се избегне светлината ,а през деня задължително крем с висок SPF фактор и колкото се може по-малко светлина.Защото  новата кожа е много чувствителна и второ - ретина прави някаква реакция със светлината,която не е благоприятна за кожата.

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 13:14 от Мика*ела

# 494
  • София
Да споделя и моите впечатления от избелващия крем на Хималая.
Ползвам го от 8 дни. За толкова кратко време няма как да ми изчисти кафявите петна, но определено кожата ми е по-светла, свежа, стегната. Чувствам се много добре с кремчето. За петната си мисля, е трябва дота врене да се третират. Мирише приятно и не лъщи.
След месец пак ще ви споделя дали има вече видими резултати.

Общи условия

Активация на акаунт