Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 5

• 183 735
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Да споделя и моите впечатления от избелващия крем на Хималая.
Ползвам го от 8 дни. За толкова кратко време няма как да ми изчисти кафявите петна, но определено кожата ми е по-светла, свежа, стегната. Чувствам се много добре с кремчето. За петната си мисля, е трябва дота врене да се третират. Мирише приятно и не лъщи.
След месец пак ще ви споделя дали има вече видими резултати.

Кое е кремчето?

# 496
# 497
Благодаря,
харесва ми, че е само с натурални съставки и е 4лв. Simple Smile
Ще чакам да споделите при продължителна употреба как повлиява.

# 498
за сега при мен без ефект ползвам го вече месец

# 499
  • FRANCE
Здравейте, някой ползвал ли е крема на ИЗИЗ фарма с 12 процента глюколова киселина, благодаря  bouquet

# 500
  • София
Здравейте, някой ползвал ли е крема на ИЗИЗ фарма с 12 процента глюколова киселина, благодаря  bouquet

Може ли снимка на този крем. Simple Smile

# 501
  • София
Дами, ползвали ли сте избелващия крем на Биотен? Моля, за отзиви. Simple Smile

# 502
# 503
Аз само да вметна нещо, не съм пробвала крема на Исис фарма, но определено съм му хвърлила око за другата зима. Не е ли вече късно за него. Rolling Eyes

# 504
  • София
Мисля, че все още могат да се ползват избелващи кремове. Задължително отгоре със слънцезащитен крем, висок фактор. Но когато слънцето стане по-активно - втората половина на април и май - край с тези кремове, защото става опасно. Е, много зависи от времето. Ако началото на април е силно слънцето, естествено е, че няма да се ползва такъв крем. Simple Smile

# 505
  • pomorie
Да споделя и аз моят опит с пигментните петна след раждане.С първата бременност не съм имала никакви проблеми,но с втората бях станала,като панда,имах петна по челото,около очите,над горната устна,пълна трагедия.Прозираха ми даже и под фон дьо тен-а.Отидох на дерматолог,но още кърмех,препоръча ми да отида месец след като спра да кърмя и да си взема по-покривен фон дьо тен.Първото кремче,което ми изписа беше на Clarilys,мазничко за моята кожа и не ми попиваше добре,използвах около половината тубичка,но не бях доволна,нямаше и напредък с петната.Споделих това с дерматоложката и тя ми препоръча Melabel forte на Biotrade ,е няма такова кремче,използвам вече втора опаковка,петната ги нямаше още след първата.Много добре ми влияе на склонната към омазняване кожа  HugСлагам го само вечер,зада не се пласкам с фактор и зимата,но си го ползвам и лятото вечер,а през деня фактор  PeaceЕстествено ми предложиха и процедура,която със съпътстващите я кремове излизаше около 400лв,добре че реших да пробвам първо с крем....

# 506
Мисля, че все още могат да се ползват избелващи кремове. Задължително отгоре със слънцезащитен крем, висок фактор. Но когато слънцето стане по-активно - втората половина на април и май - край с тези кремове, защото става опасно. Е, много зависи от времето. Ако началото на април е силно слънцето, естествено е, че няма да се ползва такъв крем. Simple Smile

Да, но дали е хубаво да го почнеш за 2-3 седмици и после да го спреш.
la_chiquita_linda, би ли ми споделила на лични дерматоложката. Hug

# 507
  • София
Melabel forte на Biotrade се ползва само вечер, а сутрин се слага крем за лице, който не е с избелващ ефект и след това слънцезащитен крем. Познавам един от лекарите, които са разработили серията и това е по негова препоръка. Лично аз след крема / сутрин / слагам ФДТ или ББ крем и за скин финиш - пудра. Simple Smile

# 508
  • pomorie
Може,но на опаковката си пише сутрин и вечер или беше само сутрин... newsm78

# 509

Може ли снимка на този крем. Simple Smile

Здравейте,
аз ползвам крема на Исис фарма Глико А от една седмица,преди това ползвах Sleep & Peel на Филорга.
Засега мога да споделя само,че усещам леко щипане и дискомфорт ,които преминават за около 5 минути след намазване.Смятам да го ползвам максимум до средата на Април,комбинирам го през деня с Unitone radiance 50+ на същата фирма.Ще споделя при по продължителна употреба,какъв е резултата и дали има такъв.

Общи условия

Активация на акаунт