Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 5

• 183 786
  • 732
  •   2
Отговори
# 510
Дами,някоя да е пробвала вече тази маска,дали има ефект?
http://saveti.framar.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D … D0%B5%D0%BB%D0%B0

# 511
Има ли човек видял ефект от домашните маски срещу петна? Вече и на козметиката против този проблем нямам доверие. В аптеката ми казаха например за мелабел форте , че трябвало поне 6м. за да се види ефект....

# 512
Здравейте и от мен ! Мога да ви препоръ4ам едно лосион4е което си правя във вкъщи със изцеден магданоз първо го накълцвам,пасирам със пасатора за да може да пусне сок после го прецеждам през марля и ако имам лимон изцеждам малко така с едно тампон4е се намазвам и стоя колкото си може пове4е.Процедърата е правъ когато се сетя или имам магданоз.след дълга борба сега тена ми е избистрен на лицето това ми го препоръ4а една лекарка за която съм и мн. благодарна Laughing

# 513
  • до вятърните мелници
Здравейте,
искам да попитам, някой ползвал ли е продукти на Ив Роше против пигментация и доволни ли сте останали?

Аз в момента тествам на Биодерма флуида, но то от един тестер не може много да се добие представа, освен дали пасва на типа кожа. Моята е смесена към мазна, но имам много лунички и бенки, които с всяка следваща година увеличават интензитета и броя си, затова съм решила да си помогна по някакъв начин...

# 514
http://apteka.framar.bg/30016540/%D0%B4%D1%8E%D0%BA%D1%80%D0%B5- … -30-%D0%BC%D0%BB-

Какво мислите за този избелващ на Дюкре?Дали има ефект?

# 515
  • София
http://apteka.framar.bg/30016540/%D0%B4%D1%8E%D0%BA%D1%80%D0%B5- … -30-%D0%BC%D0%BB-

Какво мислите за този избелващ на Дюкре?Дали има ефект?

При мен Дюкре нямаше никакъв ефект. Аз съм много доволна от Skin Doctors SD White Разбира се, различни кожи, различни причини за петната... човек трябва да пробва.

# 516
  • pomorie
Има ли човек видял ефект от домашните маски срещу петна? Вече и на козметиката против този проблем нямам доверие. В аптеката ми казаха например за мелабел форте , че трябвало поне 6м. за да се види ефект....
Едва ли ще намериш нещо, което да действа мигновенно,за всичко си трябва време,а за домашните-още повече Peace

# 517
Здравейте,
искам да попитам, някой ползвал ли е продукти на Ив Роше против пигментация и доволни ли сте останали?

Аз в момента тествам на Биодерма флуида, но то от един тестер не може много да се добие представа, освен дали пасва на типа кожа. Моята е смесена към мазна, но имам много лунички и бенки, които с всяка следваща година увеличават интензитета и броя си, затова съм решила да си помогна по някакъв начин...

Koй флуид на Биодерма? Аз от пет дни ползвам Уайт Обджектив, за ефект разбира се е твърде рано. Ще го ползвам до края на април и се надявам да ми стигне дотогава.

# 518
  • до вятърните мелници
Да за него говоря, Мики. Аз също ползвам тестера, за сега поне е ясно че не е твърде мазен за моя тип кожа. Само вечер ли се ползва или сутрин + фактор (в торбичката с тестера имаше и 50ти фактор кремче) и вечер без фактор?
А каква му е цената в България, че тук искат за комплект крем и нещо като тоник ли какво беше близо 100 лв.

# 519
Дерматоложка ми го препоръча и каза само вечер да го ползвам, а през деня крем с висок фактор.
Взех го за 56 лв. Най-добре само вечер го ползвай.
 Hug

# 520
  • до вятърните мелници
Благодаря, Мики!    bouquet ще те послушам. Аз през деня съм почти изцяло на закрито - от къщи - в колата, от колата - на работа и после по обратния ред, но все пак...

# 521
Момичета много внимавайте с кремовете за пигментация, защото вече има слънце и ефекта може да бъде обратен. Съветвам ви от собствен лош опит, такова петно си бях докара над горната устна, че едва се оправих.
Вечер слагайте крем за изравняване на тена, а през деня слънцезащитен крем с най-висока защита!

# 522
  • София
Бях обещала да споделя с вас резултати от избелващия крем на Хималая.
За месец и половина не виждам никакъв резултат относно петната. Сякаш има много леко изсветляване / озаряване на кожата като цяло, но върху петната лично аз не виждам резултат.

Подновявам питането си: някой ползвал ли е крема срещу петна на Биотен? Моля за отзиви. Simple Smile

# 523
И аз се включвам да споделя -с крема на Изис постигнах малко избледняване на петната-леко ми щипеше, но не ми се белеше кожата, като в допълнение си поръчах 4 тестера на новия серум на Ланкоме Дреамтоне и комбинирано го използвам с крема! Благодарности на Алена  bouquet, че ме възпря да не поръчам целия серум без проби, бях с много по-големи очаквания за него Hug
И да помоля за отзиви ако някой е използвал на SVR кремовете от серията Clairial -крема е С10, имат и пилинг от тази серия  bouquetБях в една верига аптеки- имат намаление на комплекта на  SVR крема за петна + слънцезащитния им с 50 фактор, много ми го препоръчаха newsm78... ноо, разбира се мостри няма и дори на място няма тестери за тези по-специфичните кремове Hug

Последна редакция: нд, 30 мар 2014, 17:07 от ahat

# 524
И аз се включвам да споделя -с крема на Изис постигнах малко избледняване на петната-леко ми щипеше, но не ми се белеше кожата, като в допълнение си поръчах 4 тестера на новия серум на Ланкоме Дреамтоне и комбинирано го използвам с крема! Благодарности на Алена  bouquet, че ме възпря да не поръчам целия серум без проби, бях с много по-големи очаквания за него Hug
И да помоля за отзиви ако някой е използвал на SVR кремовете от серията Clairial -крема е С10, имат и пилинг от тази серия  bouquetБях в една верига аптеки- имат намаление на комплекта на  SVR крема за петна + слънцезащитния им с 50 фактор, много ми го препоръчаха newsm78... ноо, разбира се мостри няма и дори на място няма тестери за тези по-специфичните кремове Hug

Аз съм ползвала SVR крем за петна преди години, но без никакъв ефект. Препоръчано ми  е от дерматолог за избелване първо да се започне със Скинорен крем с азелаинова киселина.

Общи условия

Активация на акаунт