Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 5

• 183 797
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Idylle много благодаря, ще се въздържа за комплекта  bouquet

# 526
  • FRANCE
и аз съм го ползвала, никакъв ефект  Sad

# 527

И да помоля за отзиви ако някой е използвал на SVR кремовете от серията Clairial -крема е С10, имат и пилинг от тази серия  bouquetБях в една верига аптеки- имат намаление на комплекта на  SVR крема за петна + слънцезащитния им с 50 фактор, много ми го препоръчаха newsm78... ноо, разбира се мостри няма и дори на място няма тестери за тези по-специфичните кремове Hug

Аз съм ползвала SVR крем за петна преди години, но без никакъв ефект. Препоръчано ми  е от дерматолог за избелване първо да се започне със Скинорен крем с азелаинова киселина.
[/quote]
А, SVR-а ги предлагат много агресивно!Сигурно и рецептата,на която е писал дермнатологът,е съвсем "случайно" тяхна фирмена.Плющят големите надценки,а от крема полза никаква.От крем за 2 лв.може да видиш повече резултат,отколкото от  SVR.

# 528
И аз се включвам да споделя -с крема на Изис постигнах малко избледняване на петната-леко ми щипеше, но не ми се белеше кожата, като в допълнение си поръчах 4 тестера на новия серум на Ланкоме Дреамтоне и комбинирано го използвам с крема! Благодарности на Алена  bouquet, че ме възпря да не поръчам целия серум без проби, бях с много по-големи очаквания за него Hug

Значи ли, че не си доволна от Дреамтона на Ланком?

От избелващите кремове, които съм ползвала - ефект съм видяла единствено от Мелабел Форте. Не е със забележителни успехи, но все пак има резултат. И то само от една тубичка.

Скинорен съм ползвала - 2-3 тубички, не съм забелязала да влияе на петната. Той е за акне и има противобактериално действие.

# 529
 Самсара не, че не го харесах изобщо Peace Имах предвид, че очаквах повече от серума за пигментацията... като четях отзивите на ползвалите го, че изсветлява, озарява и може би наистина е така за дами с перфектни кожи или с много малка необходимост от избистряне на тена, ще го постигнат с него, но за такива стари или упорити петна /моите на брадата и над горната устна са вследствие на лазерна епилация и то отдавна/ само маалко поизбледняха ! Просто се бях настроила за бърз и видим ефект-все пак не е евтин продукт Hug

Между другото като търсих отзиви за SVR козметиката из френските форуми намерих и много коментари за серума ето ги http://www.beaute-test.com/dreamtone_lancome.php?listeavis=1
Според някои от коментиращите /дори за техните стандарти -продукта е скъп, повече очакват от него - откъм дългосрочна и краткосрочна ефективност и също и за миризмата-не е най-приятната!

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 23:25 от ahat

# 530
http://apteka.framar.bg/30016540/%D0%B4%D1%8E%D0%BA%D1%80%D0%B5- … -30-%D0%BC%D0%BB-

Какво мислите за този избелващ на Дюкре?Дали има ефект?

Без ефект при мен.

Правила ли си е някоя от вас маската с мед+кисело мляко (1:1) и има ли ефект от това?

# 531
Не направих нищо за петната през зимата, когато всъщност е най-подходящото време. Мисля да опитам сок от магданоз с лимон, казаха ми че има много добър ефект, но се иска постоянство.

# 532
А от кои слънце защитни кремове за лице сте доволни?

Аз лично от Uriage 50+ не съм доволна, с нищо не ми предпази лицето, даже напротив. За лятото ще търся друго решение.

# 533
Момичета, Експигмета само от Турция ли е поръчва?

Може ли да ми кажете как - има сайт или само на място се купува Simple Smile?

# 534
  • София

Правила ли си е някоя от вас маската с мед+кисело мляко (1:1) и има ли ефект от това?

Тази маска редовно я правя, но не  за избелване и премахване на тъмни петна.
От слънцезащитните кремове пак си купих на Бочко, 50 фактор. Без него не излизам навън. 

# 535

Мацки, от няколко седмици използвам крема на Скин докторс SD White. Все още не е повлиял на петънцето, което искам да се махне. Мога ли да продължа да го използвам, с оглед на все по-силното слънце? Или трябва да спра? Досега не съм използвала подобна козметика.

# 536
  • София
Ако продължиш да го ползваш, задължително отгоре със видок фактор слънцезащитен крем.

Може ли повече подробности за Експигмента?!

# 537
divka, аз все още използвам избелващия серум на Биодерма. До края на април ще си го ползвам.
През деня съм с крем с фактор, но все още не работя и не ходя много по слънцето.

# 538
Самсара може ли малко повече информация и оценка за Мелабел Форте? Вече има слънце навън и се чудя, дали мога сега да го ползвам или трябваше зимата? Много ме е страх от обратния ефект, че вече съм се сблъсквала с подобно нещо. Не само, че не премахнах петната, но и се появиха нови.

Още искам да попитам дали някой е ползвал Idealia Pro на Vichy? Ще чакам коментари  Peace
Благодаря ви предварително  bouquet

# 539

Още искам да попитам дали някой е ползвал Idealia Pro на Vichy? Ще чакам коментари  Peace
Благодаря ви предварително  bouquet

При мен не помогна.

Общи условия

Активация на акаунт