Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 5

• 183 825
  • 732
  •   2
Отговори
# 540
Самсара експигмента е само от Турция- аз го взех ноември като ходихме от аптека на място/екскурзовода я препоръча като евтина в Истанбул,около 5-6 лири струваше/, но беше 2%, мазах се няколко пъти ... слаб ми идва /леко пощипва, но не предизвиква белене на кожата, за упорити петна 4% трябва да е Peace Иначе някъде четох, че в продавалника го продават, но пак от Турция се купува/ просто момичето пътувало често до там/, не съм търсила там и не зная колко е/ ! Бях го намерила и в др. сайтове- в амазона английския , ами 12-15 паунда беше, не са добре Naughty
Сега през май месец пак ще пътуваме и ще се запася с още 1 бр./4%/, но вече ще е късно за ползване Hug

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 20:55 от ahat

# 541

Още искам да попитам дали някой е ползвал Idealia Pro на Vichy? Ще чакам коментари  Peace
Благодаря ви предварително  bouquet

При мен не помогна.

Мерси, Zorie  bouquet

# 542

Момичета, много благодаря за мненията!   bouquet  Ще го използвам още малко.

# 543
Самсара може ли малко повече информация и оценка за Мелабел Форте? Вече има слънце навън и се чудя, дали мога сега да го ползвам или трябваше зимата? Много ме е страх от обратния ефект, че вече съм се сблъсквала с подобно нещо. Не само, че не премахнах петната, но и се появиха нови.

Aз писах, има лек забележим ефект от крема. Но аз съм използвала само една опаковка, ако се използва напр. от октомври до март редовно, смятам, че ефектът ще е по-видим.
Не бих започнала да го използвам сега. Независимо, че ще ползваш слънцезащита. Започни го от октомври.

ahat, много благодаря за отговора. Идея няма как и кога ще се сдобия с този крем  Tired

# 544
За този крем от охльови бях питала  тук, иска ми се някой да сподели реални резултати за белези и петна, да не се окаже поредния ненужен крем , поредна зима изгубих да тествам продукти които не действат и докато го разбера зимата свършва, защото се знае, че поне няколко месеца трябва да минат, за да се види има ли ефект.

# 545
yasmina,точно българския "охлювен" крем не съм ползвала,но съм имала и измазала Елицина,на същия принцип,купуван от Германия,мисля,че беше над 50 ев.тогава.Може и да е това
http://elicinasnailcream.blogspot.com/
Като описание ми звучи същото,само че са му сменили опаковката от времето,когато го ползвах.

При мен свърши точно нищо.
Ако се навия да пробвам българския крем,първо ще се заредя с проби,и ако няма ефект-няма покупка.
Ама че трябвало да минат няколко седмици,както зарибяват рекламните лица-не,мерси!Доизмазвам поредния скъп боклук на Юсерин и приключвам с благите лъжи за ефекта след 4 седмици.Да ми го дадат да го ползвам и ако след 4 седмици има видим резултат,ще им го платя с удоволствие.
Ако един крем ще действа,то се усеща веднага.Само озаряване не търся,защото го получавам за без пари от обикновена маска с кисело мляко.

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 08:49 от LilaC

# 546
Линка съм сайта си точно този  крем Revive... давали са ми мостра от него, ама как с една мостра да се прецени...LilaC на 100% съм съгласна, да ама няма как да стане за съжаление.
Мисля си другата зима да заложа изцяло на домашни маски поне да не ме е яд че съм давала пари на вятъра. От както реших да се разкрасявам с солариуми, козметици  и продукти си развалих лицето.

# 547
Някой да е чувал за Anti pigment creme на Super Glandin?

# 548
  • София
А някой има ли отзиви/ползвал ли е този серум или друг продукт от серията вдясно?

# 549
Няма да изреждам какви кремове съм пробвала през годините, че са много. Единственото нещо, от което видях чувствителен ефект е третирането с лазер. Края на март премахвах капиляри и светнахме и най-голямото ми петънце. Докторката каза да отложа другите за есента. Петното се покри с тънка коричка, която след няколко дена падна. Отдолу беше поизбеляло, но все още доста тъмно. Помислих, че ще си остане така, но то продължава да изсветлява. Мажа 50-ти фактор и паля свещи да се махне напълно. Ако не на есен отново ще го третирам с лазер.

# 550
  • FRANCE
Здравейте, засега не съм намерила продукт коийто да ми повлияе, но не се отказвам. В момента си взех на РОК слънцезащитен против петна

Някой ползвал ли го е да даде отзиви?

# 551
  • на едно прекрасно място
И аз се боря с петната от миналата зима.Използвах експигмента и имаше ефект,но сега е вече малко късно за такива кремове.От един месец си правя всяка вечер маска с прясно изцеден сок от магданоз и забелязвам,че петното над горната устна видимо е намаляло и кожата ми е по-избистрена.Силните кремове ще ги оставя за есента,а сега си търся слънцезащитен крем.В момента ползвам на Бочко,ама си търся нещо по-добро. Hug

# 552
Letsgo, kолко хубаво, че си видяла ефект от лазера. Аз направих три процедури с лазер и няма грам, ама грам ефект. 600 лв ми струваха. Имам едно много малко капилярче, дори то не се повлия, а е толкова незабележимо. Даже като почнах процедурите дерматоложката каза, че веднага ще изчезне. Мен то въобще не ми пречи, на фона на пъпките и петната..но щом то не се повлия как да очаквам по-сериозните петна. А корички въобще не съм имала.

Точно пет седмици минаха откакто ползвам избелващия серум на Биодерма. Оф не мога да преценя ефекта. Като че ли ми се струва, че има макар и минимален. Имам до края на месеца някъде, чудех се да купя ли нов, но май ще започна на ново есента. Чудех се и за един гликолов пилинг, сега кожата ми е подготвена за него. Но май е по-добре да не рискувам, нали?
А и вече не знам, нали направих и пет пилинга и пак нищо...каква е тази моя кожа не знам, от нищо не се повлиява.

Про4етох в нета за маска с мед, канела и индийско орехче. При два-три месеца редовна употреба имало ефект и за пъпки и петна. Вече 11 маски съм направила за месец и половина. Grinning На моменти петната изглеждат доста бледи, после пак стават по-червени и личат. Веднъж седмично правя и аспириновата маска.

За магданоза съм чела уникални отзиви. То ще е следващото, което ще пробвам, но да приключа с меда и канелата, да не ползвам пак няколко неща наведнъж. За лимона също пише страхотни неща. Дали мога лятото като не ползвам избелващи кремове да се мажа всяка вечер с лимон?

Слънцезащитен ползвам на Акникеър, доволна съм от него, с фактор 30 е. Цената също е много добра. 20лв за 50мл. Имам на Авен от миналото лято, доволна съм и от него,но май няма да го ползвам, че нали все пак е отворен преди година. Иначе срока му е до края на годината. newsm78

Изобщо много е трудна борбата с петната, без значение дали са пигментни или от пъпки.

Скрит текст:
Много се радвам, че някои постове изчезнаха. Последния особено беше много грозен. И Lilac е права за всичко, което беше написала.

# 553
  • GYM
Мики, не те съветвам да се мажеш с лимон. Киселина е, много гори кожата, да не си докараш вторична пигментация Peace

# 554
  • София
А някой има ли отзиви/ползвал ли е този серум или друг продукт от серията вдясно?

Аз се самоцитирам и пускам друг линк, защото виждам, че горният не ми се е получил нещо.
http://apteka.framar.bg/30015825/биле-избелващ-серум

Общи условия

Активация на акаунт