Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 5

• 183 722
  • 732
  •   2
Отговори
# 30
Само вечер се нанася. Аз го купих от обикновена аптека, не е труден за намиране. Може по сайтовете да му е по-ниска цената.

# 31
  • и тук и там :)
Само вечер се нанася. Аз го купих от обикновена аптека, не е труден за намиране. Може по сайтовете да му е по-ниска цената.

Днес си купих и аз крема на ISIS Pharma GLYCO - A /цена 28лв./, с него си купих и хидратиращ крем на SVR и от тази вечер стартирам борбата с гадните петна и белези /че при мен са си доста  #2gunfire /.
Ще пиша по-нататък отзиви.
Крема си го купих от един сайт - поръчах го снощи и днес ми го донесоха в офиса, че нямам време да стигна до аптеката.....

# 32
Ще чакам скоро да пишеш отзиви за хидратиращия крем на SVR, ако си доволна и аз ще го взема.

# 33
 Praynig Къде може да се направи изследване качественно на пъпки/акне в софия
за кистозно акне ?

# 34
Някой ползвал ли е Matricium?Вчера говидях при дерматоложката, но не попитах, сега съжалявам.

# 35
От седмица ползвам вместо нощен крем масло от шипкови семки, дават, че заличава петна и белези. На мен ми останаха петънца от скоро карана варицела и от разни чоплени пъпчици. Ще споделя дали има резултат, като мине поне месец.

# 36
  • Пловдив
аз толкова упорито явно съм мрънкала на всички около мен, че искам някой да ми донесе крем с хидрохинон от Турция , че за една седмица се сдобих с цели 4 бр , двата 2%, другите 2 с 4 % хидрохинон , понеже не мога посмъртно да ги измажа , сега имам 2 излишни / запазвам си един 2% за начало и един 4% за после

Пуснах обява в Продавалника , но да споделя и тук
Ако някой ги иска да ми пише на лични

бях споделила преди че единствено ефект съм видяла от кремовете с хидрохинон , но от магикфарма от където миналата зима си бях поръчала, вече не доставят до БГ, добре че някой в БГ мама ме светна , че има такива в Турция  bouquet

http://www.ilacpedia.com/expigment-krem-4

# 37
Какви са тези кремове? Стана ми интересно - всеки ден ли се ползват, колко са силни?

# 38
  • Пловдив
Аз вече месец и половина се мажа с този крем, който е от Турция 2% и има много голям ефект. Почти се заличиха петната по бузите ми. Останаха малко още, но ще го ползвам още месец и половина.  После докъдето са избелени и спирам, че да има време да ми се възстанови лицето докато дойде силното слънце. Моят крем се казва expigment 2%=

# 39
  • виртуално
И аз имам един излишен дневен с 2% - купен е от САЩ.  Peace
Ползвам само нощния всяка вечер и ефекта вече е видим
(аз знам, че 2% е максимално допустим и безвреден процент, всичко нагоре е рисковано)

# 40
  • Пловдив
И аз имам един излишен дневен с 2% - купен е от САЩ.  Peace
Ползвам само нощния всяка вечер и ефекта вече е видим
(аз знам, че 2% е максимално допустим и безвреден процент, всичко нагоре е рисковано)

и аз мислех така , но се оказа че в Турция имат даже и 8%  Shocked

Ползвала съм 4 % миналата зима имаше ефект без дефект, но преди това бях ползвала кремове с ретиноид и алфа хидрокси киселине т.е кожата ми беше привикнала , затова и аз лично казвам , че е по добре да се почне с ниска концентрация  Peace

Иначе аз пък бях чела че над 4% изобщо няма , ама имало  newsm78

# 41
  • София
Момичета, колебая се между крема на ISIS Pharma с гликолова киселина 12 % и реновиращия крем Bioderma Sebium.

бульовче, как ти понася крема на Биодерма, появи ли се пресушаване и белене?
Melany99, Dai4eto, кремът ISIS GLYCO-A 12% води ли до белене и колко често сте го ползвали (пише в началото да е през вечер)? Peace

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 15:58 от Mini Rebel

# 42
ISIS GLYCO-A 12% не води до белене на кожата.
Това е сравнително ниска концентрация, затова трябва постоянство.
Аз отначало се мажех през вечер, сега всяка вечер и през деня, ако съм си вкъщи и няма да излизам.
Дори се замислям дали да не се мажа и по-често. Например и на обяд. newsm78

# 43
бульовче, как ти понася крема на Биодерма, появи ли се пресушаване и белене?
Не, няма такива ефекти, но имай предвид, че аз ползвам ексфолиант всяка сутрин. Така се махат всички корички, ако има белещи се участъци. Но през деня не става по-зле. В момента съм в хормонална буря (3ти ден вече и полудявам тотално). Реновиращият не може да се справи с пъпките, а само с белези и петна. Но не пари, не опъва, не зачервява, не щипе.

# 44
  • София
Ами супер, благодаря ви за инфото  bouquet

На мен ми трябва за червени петна от завехнали пъпки, като при мен пъпките никнат основно около цикъл. Мажа се вечер (но не много редовно) с крем Bioderma Sebium AKN (http://static1.framar.bg/product/Sebium-AKN-30ml.1.jpg), който уж има излющващи свойства, но аз не забелязвам белене.... та се чудя дали да си взема и реновиращия Биодерма или да разнообразя с ISIS Glyco-A. Вие как бихте ме посъветвали? Hug

Общи условия

Активация на акаунт