БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-24

• 25 473
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
Мисля скоро да въведа краве прясно мляко /исках козе, но никъде по магазините не намирам/. С какво е най- добре да започна- домашно или купено? Ако с купено на коя фирма да избера? Знам, че трябва да е 3,6 % масленост.
Друго което искам да попитам е следното: давам рибено масло. Днес за закуска му давах жълтък и не посмях да дам рибено масло. Добре ли направих?  newsm78

# 481
за рибено масло не е ли малък още?  Thinking
Мляко Верея, Елена, Бор-чвор... и т.н. ,според мен по-добре купешко първо.

# 482
След навършване на 1 г. може.

# 483
Милинка, давай си рибеното масло по време или най-добре след хранене. Няма абсолютно никакъв проблем да е заедно с жълтък, не се притеснявай.

За прясното мляко - домашно аз не смея да дам, нито пък аз пия.
Много харесвам прясно мляко Елби - пълномаслено е, вкусно, вкисва си идеално. Препоръчвам горещо.

П.П. Чудесно е, че даваш рибено масло Peace.

# 484
Мляко на Бор-Чвор не  Wink
Домлян са добри, изброените също стават. Но Бор-чвор - не.

# 485
На Бор Чвор и аз не харесвам продуктите.
На Елби и Домлян сякаш не съм виждала тук прясно мляко  newsm78
Ще разгледам на кои фирми се предлага. 

# 486
На Елби и Домлян сякаш не съм виждала тук прясно мляко  newsm78
Ще разгледам на кои фирми се предлага. 

Това е Елби:

Синята Верея и Елена също са ок.
Подварявай, преди да дадеш на детето.

# 487
  • на последния етаж
Sourcherry, а до каква възраст е добре да се подварява прясното мляко преди да се предложи?

# 488
Лита, идеята е да се види дали няма да се пресече млякото. Иначе си е чисто за пиене и от кутията, тъй като е пастьоризирано.

# 489
  • на последния етаж
Ясно. Благодаря!  Hug

# 490
Здравите!За първи път ще давам плод банан и искам да попитам дали се дава на мястото на плодовото пюре и дали е достатъчен един плод,дали ще се засити детето до следващото хранене/

# 491
ALIA, пресен плод се дава между храненията. Бананът е много хранителен, дори може да се даде като самостоятелно хранене, например следобедна закуска. На колко месеца е бебето ти?

# 492
Близнаците ми са на 7 месеца и досега не съм давала плод,само прясно сокче ябълка,круша,морков.Иначе пюрета ядем вече всякакви.Дали ще им стига по 1 банан,защото изяждат по цяло пюре.

# 493
Алиа, аз няма как да ти отговоря на този въпрос - "Дали ще им стига?"   Peace. Пробвай!
Прясно изцеденото сокче е много агресивно за стомаха попринцип, а за бебе е направо ужасяващо. Давай им с пулпата на плода.

# 494
  • София
Лита, идеята е да се види дали няма да се пресече млякото. Иначе си е чисто за пиене и от кутията, тъй като е пастьоризирано.

И аз подварявах преди, за да видя дали няма да се пресече. После чаках да се охлади, за да дам за пиене.... Сега правя друго - кипвам много малко количество в микровълновата. Ако се пресече - изхвърлям. Ако заври нормално - значи млякото е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт