БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-24

• 25 197
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
Малеее кви са тия деца да заспиват докато ядат  Crazy
Моите ги приспивам с часове  Joy .. за да дремнат 20тина минути  Laughing

Храни го скоро след като се събуди - да не му се е доспало Simple Smile

# 601
Не знам за АМ тук ли да питам. Искам да сменя Нан 1 с Хип 2 след 6-ти месец. Това проблем ли е?

# 602
И моята дъщеря заспива докато я храня, клюмва и настрани главичката и си спи в стола. Joy

# 603
Искам да сменя Нан 1 с Хип 2 след 6-ти месец. Това проблем ли е?

Не  Simple Smile
Вместо Хип обаче, е по-добре Лактана  Blush

# 604
Момичета, как процедирате, когато бебето заспи, докато си хапва пюрето newsm78 Вече за 2ри път ми го прави този номер и заспива по средата на пюренцето. Обикновено хапва едно малко бурканче от 125гр и после 60мл АМ. Сега ми заспа на има няма 40гр пюре и се чудя после какво да го правя newsm78 Така като е затоплено, колко време може да се държи пюрето newsm78 Мисля, че ще вземе бърза дрямка до около половин час сега. В такъв случай може ли да му дам от същото пюре  newsm78
нормално, на вашата възраст ядът и спят все още, а ние си спим и на годинка, след всяко хранене. Mr. Green Както каза duhi_puhi 
Храни го скоро след като се събуди - да не му се доспи Simple Smile
  Peace

# 605
Мерси Блонди. Ще обмисля този вариант Simple Smile

# 606
  • София
Честита ви 2013 година момичета! Grinning
Имам един въпрос към вас, в какво съхранявате готовата храна, така че да не се разваля толкова бързо?

# 607
Коя храна и колко бързо се разваля?

# 608
  • София
Готвената, в какви съдове я съхранявате (не се изразих точно)?

# 609
За колко време се разваля? Аз я държа в това, в което е сготвена.

# 610
Аз съхранява в съда, в който съм приготвила и после изсипвам в буркан за да затопля на водна баня. Сготвено повече от 24 ч. не съхранявам и не давам на детето.

# 611
КАк е най-добре да въведа прясното мляко?

# 612
При смяна на АМ, колко време изчаквате преди да продължите със захранването newsm78 Чудя се дали тези дни да не сменя млякото на малкия, че ми омръзна постоянно да се запича  ooooh! И как точно правите прехода между млеката newsm78

# 613
Аз преход м/у млеката не съм правила.След като му свърши 1-та на следващото ядене директно си дадох 2-ка. Така направих и после при 3-ката.

# 614
цветна палитра,
Сменяла съм лечебно мляко с ХА, когато бяхме на 10м. По препоръка на гастроентеролога ни заменях 1 мерителна лъжица на всяко хранене през първия ден, след това 2 през втория и така до пълното преминаване към новото мляко. За продължаване на захранването-не мога да ти кажа, ние сме доста частен случай в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт