Медицински център в Тутракан -2

• 79 862
  • 827
  •   1
Отговори
# 405
В болницата в Добрич ВИП казват на стая с топла вода и телевизор. В Тутракан всички са такива. И е много чисто.
Не точно  Joy плюс хладилник и климатик след ремонта,който направиха,в допълнение си сама с бебо без дами от друг произход smile3521

Е, аз затова питам и за ВИП стая, не защото съм ВИП или нещо подобно, ами защото допълнителното ЗО ми покрива всичко така или иначе, пък и не ми се иска да съм с каки от произхода, за който говориш и ти... Надявам се, че няма да попадна на такива, щом като няма ВИП стаи в Тутракан Simple Smile

Няма ВИП стаи, да! Всички са си еднакви.
Но винаги се стараят, когато има възможност разбира се, да слагат в стаите родилки от един и същ етнос, а не от различен. Simple Smile
Обратното е пък при раждали секцио и нормално. Ако са 4 в стая, по възможност винаги са 2 секцио и 2 нормално, за да си помагат.

# 406
Мария, не се появи няколко дни и помислих, че си родила. Много леко раждане от мен, и после да разкажеш.

# 407
Мария, спокойно. То там и тези, от дргия етнос са по-други, не са страшни  Peace

# 408
Мами, които вече сте раждали в Тутракан, носихте ли дрешки за бебо в болницата за обличане?

# 409
Мами, които вече сте раждали в Тутракан, носихте ли дрешки за бебо в болницата за обличане?

Аз лично не съм носила дрешки, но в цялото отделение имаше само една мама от ромски произход, която веднага щом й дадоха бебчето тя го съблече и си го облече с нейни си дрешки. Иначе са с памперс и си ги повиват.

# 410
Здравейте!!! Бих искала да помоля за малко информация за това как протича къс протокол за стимулация. Ще съм много благодарна за всяка подробност. Искам да попитам за задължителните изследвания - искам всички там да ги направим, та искам да знам на същия ден ли излизат резултатите? Какво включва микробиологията? Като парички какво ви излезе, та да знам колко да се приготвят за изследванията? Много ви благодаря предварително.

# 411
При къс протокол трябва да си там на 2 ден от цикъла, за да се види броят на антралните фоликули и от там натаък започваш с подкожните инжекции-вече каквито преценят за теб:гонал, пурегон...Когато тези фоликули пораснат достатъчно могат да ти дадат и  друг вид инжекции-1,2 цитротайд и после ти казват кога точно да си поставиш прегнила или овитреле за да могат тези фоликули да се отделят в определен момент, когато ще ти е и самата пункция.Следва събиране на яйцеклетките , оплождането им и трансфер на 2,3 ден когато те са се разделили на 6,8 клетки поне.
В клиниката в Тутракан признават изследванията от лаборатория Здраве и задължителните изследвания за Спин,ХИВ,Хепатит могат да се пуснат с талон от личният лекар.Така би спестила 70лв от тях.Ние дадохме доста пари за микробиология и спермограма по Крюгер и сигур не мога да бъда критерии за тези.Но пакета за тромбофилия и факторите бе 330лв.
Дано съм ти била полезна!

# 412
Здравейте!
Аз родих на 06 август Simple Smile Бях в стая с две легла с една хубава мама, която също се казва Мария и с която на късмет раждахме едновременно в родилна зала Grinning Всички доктори и акушери бяха там и беше голям екшън. Родихме нормално и двете с 20 мин. разлика Simple Smile)) Аз имам момиченце - Никол 3580 гр. и 53 см., а тя роди момченце 3030 гр. и 50 см. Докторите веднага ги сватосаха Simple Smile))
На късмет също така се случи, че точно Любомир Бойчев изроди момиченцето ми Simple Smile
Мен ме изписаха малко по-късно - на 11 август, тъй като бебка беше на антибиотик за детоксикация, защото околоплодните ми води бяха зелени... Вече сме си вкъщи и сме много добре.
Относно болницата - много съм доволна и благодарна на всички доктори, акушери, дори санитари. Всички са изключително внимателни и мили, престоят ми там беше наистина приятен!

Лека вечер на всички и не се колебайте относно болницата в Тутракан!

# 413
Чудесна новина, Мария!!!

Да си се гледате и да си се радвате на бебчо Simple Smile Много съм радостна за теб. Не съм си и помисляла, че от Тутракан може да чуя друго, затова и съм решила докрая да следят и моята бременност там.

# 414
Честито Мария.
Много се радвам за Вас. Също се радвам, че си останала доволна от престоя си там. Там наистина всички са уникално мили и внимателни.

bouquet

# 415
Мария А. да е жива и здрава Никол,много усмивки и само хубави емоции ти пожелавам  bouquet
за отношението и профисионализма в отделението съм напълно сигурна затова и аз ще раждам там скоро Winkмомичета а колко време се стои в болницата,ако всичко мине ок?

# 416
Мария А. да е жива и здрава Никол,много усмивки и само хубави емоции ти пожелавам  bouquet
за отношението и профисионализма в отделението съм напълно сигурна затова и аз ще раждам там скоро Winkмомичета а колко време се стои в болницата,ако всичко мине ок?

Ако всичко е наред, трябва да са минали 72 часа от раждането, и те изписват. Simple Smile

# 417
Цвете от кристал  bouquet,а вярно ли е че не дават да се слага бельо,вярвам че като мине визитация,не е проблем,все пак не е удобно цял ден да стискаме  превръзки Blush

# 418
Цвете от кристал  bouquet,а вярно ли е че не дават да се слага бельо,вярвам че като мине визитация,не е проблем,все пак не е удобно цял ден да стискаме  превръзки Blush

El, бельото се маха само за визитация. Санитарките дори понякога предупреждават кога ще идват, за да има време да се подготвят майките. По време на визитация трябва да си с лигнин, който ти дават рано сутринта, а след това може с превръзка и бельо  Peace

# 419
Аз никога не съм слагала лигнин. Нито по време на визитация, нито след/преди нея. Винаги съм била с бельо.
Винаги предупреждават, когато ще има визитация, за да може мамите да си се приготвят. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт