Медицински център в Тутракан -2

• 79 876
  • 827
  •   1
Отговори
# 390
Мария А., има такъв доктор в АГО, по описанието, което си дала. Раждах там преди година и малко, писала съм и за него по-напред в темата. Нямам наблюдения какъв човек е, и дали е добър доктор, просто беше дежурен 2 нощи подред докато аз бях там и имаше раждания при него.

# 391
Ами...каквото е такова! Надявам се, че който и да е на смяна, ще си остави проблемите вкъщи и ще си свърши работата съвестно! Предвид доброто име на отделението там, предполагам, че всички разбират от работата си..

# 392
аз да  попитам ще раждам прие л.бойчев а не знам как става записването на бебето тъй като нямаме брак с мм.Там в Тутракан ли става или по местоживеене.Дано го обясних правилно.

# 393
аз да  попитам ще раждам прие л.бойчев а не знам как става записването на бебето тъй като нямаме брак с мм.Там в Тутракан ли става или по местоживеене.Дано го обясних правилно.

Без значение дали имате брак или не записването става в Тутракан. От там Ви дават акта за раждане, а пък после детето се води автоматично с постоянния и настоящия адрес на майката. /за това съм на 100% сигурна/
Щом нямате брак таткото ще попълни една декларация и май ще му се наложи лично той да занесе документите в общината. Ако имате сключен брак дори не е нужен подписа на таткото, за да се запише детето на негово име.

Така беше когато аз раждах преди 2 години, не знам ако има някаква промяна до сега.

# 394
Дам, deskatta е абсолютно права! Акта за раждане се издава в Тутракан. Иначе, за припознаването,  почти навсякъде трябва нотариално заверена декларация от таткото. В някои болници всичко изготвят на място и не се налага ходенето при нотариус.

П.П. Аз отново да попитам. Някой знае ли тарифата за ВИП стая в АГО Тутракан?

# 395
Мария, там няма ВИП стая. Т.е. стаите са 3 или 4 /не помня точно/. Първата е изолатора, там са 2 легла /това не означава, че там лежат заразни или хора без изследвания, ползва се наравно с другите стаи/. Другите са с по 3 или 4 легла и бебетата са при майките. В стаите има баня с тоалетна. След ремонта предполагам броя на стаите се е запазил, може някой който е раждал скоро там да каже.
Не е толкова страшно, ако не си сама в стаята според мен. Дори на мен би ми било скучно да съм сама.

# 396
Благодаря за отговора и само още нещо в коя община трябва да се запише Тутракан или Добрич

# 397
Благодаря за отговора и само още нещо в коя община трябва да се запише Тутракан или Добрич

Милена, от болницата предвижват документите до Община Тутракан. 10-тина дни след раждането ще е готов акта за раждане. В община Добрич по принцип няма какво да записваш, освен да си извадиш удостоверение за родствена връзка едва когато решиш да подадеш документи за еднократната помощ за раждане.

ПП. Да вмъкна само нещо. По принцип бях чела, че по закон ако майката и бащата са с различни адреси може родителита да изберат адреса на който ще се води детето. Та в тази връзка бяхме решили детето да е с русенски адрес, че уж за по-лесно, но уви. Отиваме в Община Русе и ми казват - г-жо детето си е с Вашите постоянен и настоящ адрес. Вие няма какво да регистрирате. Отивате във Варна и си подавате документите за еднократната помощ само  Peace

Дано съм била полезна  Simple Smile

# 398
В болницата в Добрич ВИП казват на стая с топла вода и телевизор. В Тутракан всички са такива. И е много чисто.

# 399
В болницата в Добрич ВИП казват на стая с топла вода и телевизор. В Тутракан всички са такива. И е много чисто.
Не точно  Joy плюс хладилник и климатик след ремонта,който направиха,в допълнение си сама с бебо без дами от друг произход smile3521

# 400
Здравейте момичета:) Имам един въпрос към вас: Днес е термина ми, но все още съм  pregnant Говорих до Д-р Л. Бойчев и той ми каза утре с багажа да отивам и болницата, аз толкова се притесних, че забравих да питам по кое време трябва да ида. Моля, който има някаква информация да сподели. Благодаря предварително  Simple Smile

# 401
По принцип няма значение по кое време ще отидеш, но е най-добре да е преди 8 сутринта, за да може като минават визитация да те видят и теб. Иначе, ако нямат някакви ангажименти в болницата, ще те види само дежурната акушерка, а те чак на другия ден.

# 402
Цвете от кристал, благодаря за бързия отговор и аз така си мислех, че сутринта е най- добре Simple Smile

# 403
Цвете от кристал, благодаря за бързия отговор и аз така си мислех, че сутринта е най- добре Simple Smile

Няма за какво!
Леко раждане пожелавам и едно здраво и красиво бебче да си гушкате вкъщи!  Hug Heart Eyes

# 404
Не точно  Joy плюс хладилник и климатик след ремонта,който направиха,в допълнение си сама с бебо без дами от друг произход smile3521

Е, аз затова питам и за ВИП стая, не защото съм ВИП или нещо подобно, ами защото допълнителното ЗО ми покрива всичко така или иначе, пък и не ми се иска да съм с каки от произхода, за който говориш и ти... Надявам се, че няма да попадна на такива, щом като няма ВИП стаи в Тутракан Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт