Медицински център в Тутракан -2

• 79 885
  • 827
  •   1
Отговори
# 420
благодаря,момичета  bouquet

# 421
Здравейте,аз пак съм с въпросче Mr. Greenако може някоя раждала мама да ми каже,колко време след раждане те местят в стаята,дават ли веднага да кърмиш беб,трябва ли да си нося помпа или дават от там?мерси  bouquet

# 422
Привет!

2 часа след като си родила те местят в стаята, ако всичко е ок.
Когато се почувстваш готова, тогава ти я дават.
Аз родих в 2 без 20 и на сутринта в 7 ми я донесоха. На мамите със секцио ги носят на следващия ден.

За помпичка не съм чувала да дават, но най-добре да си носиш твоя, ако има нужда.

# 423
Здравейте,

Другата седмица съм на преглед в клиниката и ще ми правят всички изследвания, предния път не запомних всичките, които докторът изброи, то беше голямо вълнение Simple Smile
Часът ми е следобед, а се чудя дали има значение хранене преди това, знам ли дали няма да ми вземат кръв за нещо, освен ехографа..

Благодаря предварително, ако някой е информиран и ми отговори.

Хубав ден на всички   Peace

# 424
Здравейте,

Другата седмица съм на преглед в клиниката и ще ми правят всички изследвания, предния път не запомних всичките, които докторът изброи, то беше голямо вълнение Simple Smile
Часът ми е следобед, а се чудя дали има значение хранене преди това, знам ли дали няма да ми вземат кръв за нещо, освен ехографа..

Благодаря предварително, ако някой е информиран и ми отговори.

Хубав ден на всички   Peace

Може да си хапнеш спокойно. Simple Smile
И се въоръжи в търпение, ние по-малко от 2 часа чакане, никога не сме имали.

# 425
Цвете от кристал  bouquet
за изследваниятаи аз мисля,че може да си хапнала,все пак изследват хормони,не ПКК Peace

# 426
Благодаря ви дами   bouquet За търпението си знам, винаги и ние си чакаме по 2 часа, но си струва. Аз такъв професионалност и любезен човек като д-р Любомир Бойчев не съм срещала.

Някой да знае цените на тези изследвания, знам, че са извън ЗК, та да имам предвид с колко пари да тръгвам.

# 427
Благодаря ви дами   bouquet За търпението си знам, винаги и ние си чакаме по 2 часа, но си струва. Аз такъв професионалност и любезен човек като д-р Любомир Бойчев не съм срещала.

Някой да знае цените на тези изследвания, знам, че са извън ЗК, та да имам предвид с колко пари да тръгвам.

Зависи за какви изследвания става въпрос.
Ако са стандартните, които се правят през бременността, без допълнителни такива (при необходимост и ако се съмнява в нещо), той ти дава направление и са ти безплатни.

# 428
Благодаря ти, Цвете от кристал!

А дали ще мога да поискам болничен още сега, искам да изкарам докрая така. Имам един missed и не ми се експериментира, релакс искам пълен  Laughing

# 429
Благодаря ти, Цвете от кристал!

А дали ще мога да поискам болничен още сега, искам да изкарам докрая така. Имам един missed и не ми се експериментира, релакс искам пълен  Laughing

Може да си поискаш, Juji, като влезеш при док му кажи и не вярвам да ти откаже изобщо.

# 430
Оооо, супер! Хиляди благодарности за отзивчивостта. Желая ви само хубави моменти!

# 431
нямаш проблем за болничен,още повече че имаш и причина,и аз така на болнични и много лежане изкарах до сега,че и на мен не ми се рискуваше Peaceлека и безпроблемна бременост ти желая Hug

# 432
Благодаря, Ел и на теб леко да е на финала, сигурно вече нямате търпение Simple Smile

Според вас ако изляза от другия месец ще ми стигнат ли тея 180 дни дето се полагат? Че после четох има някакви хамалогия с комисии и т..н

# 433
180 дни, които ти се полагат са около 6 месеца +/- няколко дни. И като гледам си в началото на третия месец, за това няма да стигнат, поне според моите изчисления.
Иначе се минава през ТЕЛК и така си взимаш допълнително болничен. Моята приятелка беше така.

Но това може да го обсъдиш пак с Док и да не се стига до там, да ти издадат болничен примерно при следващата консултация, за да ти стигнат дните.

Тук има една темичка, мисля, че ще ти бъде от полза - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=22686.0

# 434
Благодаря, Ел и на теб леко да е на финала, сигурно вече нямате търпение Simple Smile

Според вас ако изляза от другия месец ще ми стигнат ли тея 180 дни дето се полагат? Че после четох има някакви хамалогия с комисии и т..н
ами незнам дали 45дневния влиза в тия 180дни,най добре питай в темата за майчинство,счетоводство Peace

Общи условия

Активация на акаунт