Медицински център в Тутракан -2

• 79 790
  • 827
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря момичета!Ел,в 22 г.с.съм.На 14 януари съм на ФМ,за да види Бойчевдали всичко си му е наред на бебчо.Прегледа няма нищо общо с болките в корема.Сега като отида на преглед ще му кажа за тях.Снощи пих но шпа и днес съм по добре.   bouquet

# 76
Радвам се че се чувстваш по-добре mimivali.Дано всички в даден момент се радваме на здрави,красиви и силни бебоци   ylinfant

# 77
Момичета,дано при всички ни нещата да се развият по най-добрият начин Peace Hug Hug Hug

# 78
Момичета вие пиете ли други витамини освен фолиевата киселина,защото все още не са ми казали,а ми се иска да си подсиля имунната система в това време.

# 79
Аз до 18г.с. пиех само фолиева,после минах на Пренатал на Джеймисън.

# 80
Благодаря за информацията mimivali,а да си чувала нещо за витамините мамавит,много ги хвалят

# 81
Не съм чувала за тях.По аптеките има много витамини за бременни,но аз пия Пренатал,защото д-р Бойчев ми ги препоръча.

# 82
здравейте, дано всички се чувствате добре и нещата се развиват в позитивна посока! Аз пиех още преди да забременея Pregnacare - моята наблюдаваща ги беше похвалила. Не съм забелязала странични ефекти като гадене или напълняване, но то си зависи и от конкретия организъм най-вероятно. Благодарение на тях изследванията ми винаги бяха много добре, после ги спрях и сега се налага да пия желязо Sad. Исках да ви питам, някоя от вас планира ли раждане в болницата, но с Бойчеви (скоро)? По-рано бях питала и момичетата отговориха (за което много им благодаря), че положението е много добре... после пък една позната, която е раждала там лятото се оплака доста от хигиената... вече съм малко объркана. В мед. център всичко изглежда супер, но като не съм виждала болницата се притеснявам малко. лека нощ Simple Smile!

# 83
не си мисли че е като в мед.център,там си е държавна Mr. Green,но пак не е лошо(виждала съм и по зле)все пак аз бях в геникологията,в родилно сигурно е по добреnewsm78

# 84
layla28, болницата е доста по-различна. Все пак е стара общинска болница. Предвижда се май ремонт за тази година, дано. Иначе базата е остаряла, но от към хигиена се стараят. Във всяка стая има баня и тоалетна. Чисти се редовно. Аз лично не мога да се оплача.

# 85
По мои преценки, в Гинекология е една  идея по-кофти, отколкото долу, в Родилно.
Хигиенизират 2 пъти на ден, стаи, тоалетна, какво повече може да иска човек за 3-4 дена, се питам.

# 86
ясно, значи по-скоро е въпрос на гледна точка мнението на моята позната. естествено, че не очаквам да е като в мед. център Simple Smile - знам, че си е държавна болница. просто се надявам да е приемливо, не държа на лукс, така да се каже, а на адекватни грижи. благодаря за отговорите Simple Smile.

# 87
layla честно казано аз съм доволна когато лежах в гинекологията там.Санитарките правят каквото могат със средствата които имат,всеки ден минаваха и миеха стаята и банята,проветряваха постоянно.Отношението им е по-добро в сравнение с други болници където даже не те поглеждат-визирам болницата в Добрич.Грижат се за пациента и дават най-доброто от себе си.Мен поне постоянно ме обикаляха.

# 88
Аз четох някъде,че тези дни започва ремонт на родилно отделение в Тутракан.Мисля да раждам там,заради отношението и професионализма на д-р Бойчеви .Тук в Разград направиха страхотен ремонт на родилно,но какво от това,след като няма никакво човешко отношение от стана на лекарите.

# 89
Аз също мисля да раждам при Любомир Бойчев,защото човека си разбира от работата и може да реагира адекватно във всяка една ситуация.Не случайно се ползва с такова име.На мен ми идва малко далеко но..... ще се справим newsm10.Тук при нас също започнаха голям ремонт на родилно отделение ,но както казваш няма специалисти и човешко отношение #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт