Медицински център в Тутракан -2

• 80 780
  • 827
  •   1
Отговори
# 90
ей, чудесно ще е, ако успеят и да ремонтират хората - супер. ако не, здраве да е. щом не е нещо заплашващо здравето на майката и детето - не е от такова значение (поне според мен, де).
гледам, че и вие се каните, живот и здраве, да раждате там. притеснява ли ви въпросът с пътуването и изобщо цялата организация на събитието - документи, направления, прегледи, кога да се тръгне? и на мен ми е чудно как ще стане, но като гледам пък има доста мами, които също са пътували до там и е минало съвсем добре....

# 91
Нормално е да има някакви притеснения за пътуването.На мен Тутракан ми е на 75-80 км.,но като наближи терминът ми ще го мислим.

# 92
Мен малко ме притеснява че ми малко далечко на около 160 км,ама какво да се прави доктора е там,а и за да мине всичко добре май вяра на друг лекар нямам.Но на мен ми е още много далеко термина така че като дойде ще му мисля повече.

# 93
Лежала съм там с момичета, които по негова преценка влизат по-рано, за да дочакат там раждането.Това, когато родилката е от по-отдалечен град.
Така че, спокойно, той има опит с такива като вас Simple Smile
Аз съм на 50км от Тутракан, тръгвала съм, когато са започвали болки.
Както и друг път съм казвала, само по филмите раждат в колите, на път за болницата Mr. Green
В нашият град също има съвсем нова АГ сграда, нов бардак със старите к...и Grinning

# 94
Ох, Лейди ФиЛ, колко много съм съгласна за новия бардак....

# 95
Нищо и няма на хигиената в болницата в Тутракан, два пъти на ден се чистят стаи, тоалетни, коридор. Болницата е в чудесно състояние в сравнение с други общински болници, и то в по-големи градове, така че няма място за притеснение. Всяка стая има тоалетна, което е основна необходимост за такива отделения, но например липсва в новото супер-модерно родилно в Русе.. Не казвам, че е лукс, все пак докторите Бойчеви са основната причина за наплива там, просто давам пример за условията.
Иначе и мен ме притесняваше разстоянието, но вярвам, че и за всяка от вас ще се подредят нещата по най-добрия начин. Едно 90% от родилките там са от други градове, значи има как.

# 96
Здравейте момичета,
отдавана не съм се включвала. Първо честито на новите ни бременилки !!!!  Hug
Вчера бях на преглед и ни успокоиха, че всичко е наред и няма нищо притеснително, даже ни казаха пол, / 12г.с./. На 24 съм на ФМ и серум за Даун,пак съм на етапа стискаме палци  Laughing
Относно витамините на мен д-р Бойчев ми изписа Огестан , това е фолиева киселина с още витамини в нея.

# 97
Благодаря Мириам.Радвам се че при теб всичко протича нормално.Възможно ли е с точност да се определи пола на бебо в 12г.с. newsm78.Аз също пиех огестан,но сама си ги смених с фолацид,поради това че огестана не мога да го преглътна и го връщам обратно.Но аз в петък съм на преглед и ще питам доктора какви други витамини да пия.

# 98
здравейте Simple Smileотносно витамините,и на мен док ми беше изписал огестан ,но аз си пиех прегнакер,а и  четох за сравнение  в огестана има значително  по малко витамини Wink Мириам 66 честито и лека до края  bouquet

# 99
Здравей ел8004,къде се загуби.При теб как вървят нещата

# 100
milena_walentinova,
ами честно казано и аз се изненадах за пола, но каза, че на момиченце му прилича Heart Eyes Flutter. Със сигурност не е, но вече явно може да се види. Да си призная момичета, нямам търпение да се роди.  baby_neutral

# 101
Miriam66, кой ти каза пола, Л.Бойчев или Б.Бойчев?
На мен Л.Б(преди 6г) в такава ранна седмица не ми е споделял пол, но ми е казвал, че от 1996г пол не е бъркал Grinning

# 102
Лейди ФиЛ,

нашия доктор е Любомир Бойчев. И на мен ми се стори рано, моя позната е бременна в 15 г.с. е чак сега й казват, че евентуално е момиче. Каквото е, няма значение , само да е живо и здраво !  Party Praynig

# 103
Разбира се, само това е важно! Grinning
Смятам, че щом Л.Б се е наел да каже, значи е сигурен, мисля в противен случай не би се ангажирал.

# 104
Лейди ФиЛ,

казваш да започвам да мисля в розово  Hug Sunglasses Laughing

Общи условия

Активация на акаунт