Медицински център в Тутракан -2

• 79 833
  • 827
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря, Ел и на теб леко да е на финала, сигурно вече нямате търпение Simple Smile

Според вас ако изляза от другия месец ще ми стигнат ли тея 180 дни дето се полагат? Че после четох има някакви хамалогия с комисии и т..н
ами незнам дали 45дневния влиза в тия 180дни,най добре питай в темата за майчинство,счетоводство Peace

Със сигурност 45 дневния не влиза втези 180 дни. До колкото си спомням  аз излязох средата на 12г.с. в болничен,преди това си сметнах дните. Може и ти да го направиш. Вземаш един голям календар  Laughing от датата на термина броиш първо 45 дни, и от нея дата започваш 180 дни.
Ел, чакам хубави новини от теб. Crazy Аз вече нямам търпение.

# 436
Благодаря на всички, много сте мили и отзивчиви! Желая на всички, които част бебчета безпроблемно раждане и много радост после у дома с малкото мишле.
  bouquet

А сега хващам календара Simple Smile

# 437
Здр. Момичета
Просто искам да се запиша

# 438
Здравейте отново,

Може ли някой да ми обясни как се получават резултатите от изследването за Даун и всякакви другия които стандартно се правят като даваш кръв, урина и секрет.
звъня тая сутрин и ми казват звъннете вечерта да ги разчете доктора, а вечерта ми казват звъннете сутринта?
Каква е тая процедура и кой ми ги съобщава дефакто?
Ошашкаха ме сега Sad

# 439
Здравейте отново,

Може ли някой да ми обясни как се получават резултатите от изследването за Даун и всякакви другия които стандартно се правят като даваш кръв, урина и секрет.
звъня тая сутрин и ми казват звъннете вечерта да ги разчете доктора, а вечерта ми казват звъннете сутринта?
Каква е тая процедура и кой ми ги съобщава дефакто?
Ошашкаха ме сега Sad

За Даун може да си ги провериш сама http://ngl1.infoart-bg.net/cgi-bin/WebAccess/AssyChk  Попълни най-долу 3. Алтернативна идентификация с твоите данни и ще ги видиш. На мен за резултати от една урина ми се наложи да звънна 6 пъти  през деня. Ще свикнеш, не се притеснявай Peace

# 440
Стеф, ти си златоооооо!!! Толкова много ти благодаря! Изгкеждат наред резултатите. Знаех си, че трябва да има някаква интернет страница с информация, но защо не ми казаха. Аз съм достатъчно грамотна да проверя сама.

Всичко най-добро ви желая. Ще продължа да пиша тук и да си помагаме ако има нужда с информация или съвети. То аз нямам още опит, така че вие помагате повече на мен  bouquet

# 441
Здравейте  bouquet! Записвам се и аз, тъй като ми предстои ин витро в Тутракан. Пациентка съм на д-р Б. Бойчев. Очакваме заповед от фонда. Кандидатстваме по мъжки фактор. Искам да попитам има ли нещо, което може да направим докато чакаме заповедта, за да може като си я получим да действаме без излишно губене на време? Извинявам се предварително, ако се повтарям, но съм нова и никъде не намерих нещата, които ме интересуват, а те са доста  #Crazy Благодаря предварително  Hug

# 442
здравей роксан,

аз лично до сега имам правени:
- полови хормони 3 ден (два пъти)
- щитовидна жлеза - TSH, ft3 и Тат
- хламидия - кръвен, хламидия, уреаплазма, микоплазма - ДНК
- цветна снимка (и премахване на фалопиевите тръби - за сега сме "женски" фактор)

звучат много, но ги правя от миналия ноември насам : ) така че ако сега сте подали документи имаш предостатъчно време, а и финансово няма да е толкова натоварващо.

тепърва ще повторя някои от горните ЩЗ - пълен вариант (с фт4 и МАТ) и хламидия - понеже си влача стара инфекция  Cry

но винаги, винаги си обсъждай резултатите с док, че иначе можеш в невероятни филми да се вкараш : )

успех : )

# 443
Ние подадохме документите още през март. Остават още около 500-600  номерчета до нашия. Тайничко се надявам до края на октомври да се обадят  Praynig и да започваме. Иначе моите хормони (поне тези, които искат от фонда за документите) и цветната снимка са 6  Peace

# 444
Simple Smile

до нас пък остават около 400 : ) да не вземем да се засечем Simple Smile

# 445
няма лошо  Hug

# 446
Момичета, моля за помощ. На 45 години съм и съм с ИЯР, единствената ми надежда е донорска яйцеклетка.Живея в гр. Варна,но съм пациентка  на д-р Бойчев.Чакам донорка, но за съжаление няма и вече съм отчаяна.Молбата ми е: ако има момичета, които ще правят инвитро при д-р Бойчев тези месеци и биха дарили яйцеклетки (разбира се ако направят достатъчно яйцеклекти при стимулацията) за мен, нека ми пишат.Разбрах, че в клиниките във Варна и в София има такава практика, мога да поема и половината сума на стимулацията.

# 447
Момичета ,

искам тук да си изкажа най - искрените благодарности на екипа на МЦ - Тутракан и по - специално на Д-р Любомир Бойчев , че ни сдобиха с най- ценното за нас същество ! Вече втори месец се радваме на нашата прекрасна дъщеря. Да ни е жива и здрава !

Благодарим !  newsm51

# 448
Здравейте,не знам тук ли е мястото,но въпросът ми е следнят~кажете ми има ли някоя от вас правила аборт в Тутракан,ако някоя е правила нека ми каже как става всичко,понеже не съм от там трябва да си запиша час по телефона предполагам?Не държа да е при братята Бойчеви,мля ви някой да се включи,някой,който е мина през това неприятно нещо!За себе си ще кажа,че родих второто си дете преди 4 месеца,а сега няма как трето ри това след злополучната нощ пих ескапел,но не е подействало   Sad

# 449
Момичета, следящи бременността си при д-р Бойчев, моля ви винаги искайте и второ мнение... През цялата ми бременност всичко беше ок на консултации, така казваше д-р Л.Бойчев. Чакахме по 4 часа за консултация, влизахме за няма и  5мин., излизахме доволни защото всичко беше наред. Единадесет дни преди термин ме приеха в АГ Варна за спешно секцио след отлепяне на плацентата. Оказа се, че аз изобщо не мога да родя нормално с такава плацента, а в направлението за хоспитализация бяха написали друго. След раждането на синът ми се появи при него вътреутробна инфекция... а никой не беше установил това от изследванията ми в клиниката. Премеждията през, които минахме са много.
 Благодаря на всички от АГ Варна!

Общи условия

Активация на акаунт