Медицински център в Тутракан -2

• 79 798
  • 827
  •   1
Отговори
# 450
  • В градината...
Момичета, следящи бременността си при д-р Бойчев, моля ви винаги искайте и второ мнение... През цялата ми бременност всичко беше ок на консултации, така казваше д-р Л.Бойчев. Чакахме по 4 часа за консултация, влизахме за няма и  5мин., излизахме доволни защото всичко беше наред. Единадесет дни преди термин ме приеха в АГ Варна за спешно секцио след отлепяне на плацентата. Оказа се, че аз изобщо не мога да родя нормално с такава плацента, а в направлението за хоспитализация бяха написали друго. След раждането на синът ми се появи при него вътреутробна инфекция... а никой не беше установил това от изследванията ми в клиниката. Премеждията през, които минахме са много.
 Благодаря на всички от АГ Варна!
Стеф, може да ме набият тук, но конвейрът си казва думата.
Бъдете внимателни  Peace

# 451
моля ви винаги искайте и второ мнение...
... но конвейрът си казва думата.
Бъдете внимателни  Peace

и двете сте ужасно прави, за съжаление това е така  на толкова много места : ((

# 452
Какво значи с "такава" плацента?
А инфекция може да се появи и последния ден дори, така че не е критерий.

# 453
Подкрепям Цвете от кристал .   

# 454
Здравейте може ли да чуя мнения и отзиви при кой от братята Бойчеви да си запиша час,не става въпрос за преглед а за аборт,чувала съм че Любомир Бойчев много критикувал преди да извърши манипулацията,а аз нямам нужда от мъмрене,достатъчно съм притеснена,искам доктор,който да ми влезе в положението!

# 455
Здравейте може ли да чуя мнения и отзиви при кой от братята Бойчеви да си запиша час,не става въпрос за преглед а за аборт,чувала съм че Любомир Бойчев много критикувал преди да извърши манипулацията,а аз нямам нужда от мъмрене,достатъчно съм притеснена,искам доктор,който да ми влезе в положението!

Наде, при който и от двамата да отидеш, няма да сбъркаш.
При Любомир надали ще има и часове, защото е прекалено зает.
Предполагам, че при Б. Бойчев ще е ок. Той е и по-такъв...... мил.

# 456
  • Свищов
Аз съм пример: едната близначка нямаше никаква инфекция, а другата (понеже са разнояйчни) се роди с вътреутробна инфекция. Изследванията ми бяха добри. Децата бяха с развити органи както и ми каза д-р Л.Бойчев.  Незнам къде е причината и кой е отговорен? Важното е, че сега се радвам на здрави деца  Grinning

# 457
Мадами,

Утре ще ходя на ФМ. Чух, че някакъв диск ще ми дадат, но аз ши да каца, че искам такъв предварително или си е включен с прегледа?

Хубава вечер на всички Simple Smile

# 458
Мадами,

Утре ще ходя на ФМ. Чух, че някакъв диск ще ми дадат, но аз ши да каца, че искам такъв предварително или си е включен с прегледа?

Хубава вечер на всички Simple Smile

Дава ти го док, без да казваш нищо. Поне при мен беше така. И мамите преди мен излизаха също с диксчета всички.  Simple Smile

# 459
Благодаря ти, цвете от кристал!
Ще видим утре Simple Smile

# 460
Здравейте от мен бременна съм във втри месец искам да попитам ако си водя консултацията в русе а искам да родя при Д-р Л.Бойчев дали ще има проблем и колко време преди това се записвам при него и колко лева струва при него раждането и ако желая епидурална упойка колко лв е .аз раждах 2005 г първото си дете и родих в русе и не бях мн доволна.А сега като чета тук оставам с мн добри впечатления.ЖК мисля да ми я води Др Дуваджиев от Русе

# 461
Здравейте от мен бременна съм във втри месец искам да попитам ако си водя консултацията в русе а искам да родя при Д-р Л.Бойчев дали ще има проблем и колко време преди това се записвам при него и колко лева струва при него раждането и ако желая епидурална упойка колко лв е .аз раждах 2005 г първото си дете и родих в русе и не бях мн доволна.А сега като чета тук оставам с мн добри впечатления.ЖК мисля да ми я води Др Дуваджиев от Русе

Здравей!

Моя приятелка си води консултациите в Русе и после отиде за раждането само в Тутракан.
Мисля, че в 7-ми месец беше, когато ходи. Само си беше записала час при него, влязла да я прегледа и се уговорили за раждането.
Аз раждах с епидурална упойка и при следващото раждане ( някой ден, ако е писано) пак ще е така, много съм доволна.
Нормалното раждане струва 250лв + 100лв е епидуралната упойка.

Лека бременност!  preggo

# 462
Страхотно много ти благодаря и моето първо раждане беше с епидурална упойка и аз мисля второто да е така

# 463
Привет Simple Smile
Аз съм на консултации в Тутракан и смятам и там да си родя.
Може ли да споделите как е усещането са ряждаш с тази епидурална упойка.
Първа бр-ст ми е на мен и съм любопитна за тея неща..

# 464
Ами усещането при мен беше ,че точно нищо не усещах Simple Smile Сложиха ми упойката в 14:20 след обяд и в 14:40 подейства ,сина ми е роден в 14:50 Simple Smile след поставянето ме накарах да се разхождам две жени ме държаха за раменете докато аз им казах 4е не си усещам краката и те ме вдигнаха на магарето:) те ми дръшаха краката защото нищо не усещам и ми казват кога да напъвам два пъти напънах и на третия път сина ми беше в ръцете на доктора Simple Smile бяха ме срязали и имах три конеца дори не знаех тва е което беше при мен .

Общи условия

Активация на акаунт