Медицински център в Тутракан -2

• 80 352
  • 827
  •   2
Отговори
# 540
Честно казано, си е стегнато. Като едно малко вързопче. И надали му е много комфортно, но пък от друга страна са били и няколко месеца на още по-тясно.

За това може тати да донесе дрешки вече, като ти го донесат при теб, и ако решиш, да си го преоблечеш бебчо.

# 541
  • Русе
Е, мерси за инфото  Hug Май ще предвидя дрешки, че мен само от мисълта за тия повивки ми става клаустрофобично  Laughing

# 542
Здравейте мами. Имам няколко въпроса за по-опитните вече. Сега съм 28-ма седмица и водя консултациите си при Л.Бойчев. Последният път го питах ще почваме ли вече по на често прегледите (така знам аз че се прави в последните месеци) и той каза - не се притеснявай. Ама аз пак да ви питам специално за Тутракан- правят ли се по-често към края прегледите, записите на тонове как стават (аз не съм от Тутракан) и кога да се уговарям за раждането (да не е рано и да стане смешно, ама аз мисля на следващия преглед вече да го питам за това). И кога трябва да си кажа за упойки и т.н. Благодаря ви предварително и хубав ден на всички малки и големи мами Simple Smile

# 543
 JujiMuji аз съм в 34-та седмица и не ходя по-често от преди,тази седмица имам час и чак сега ще обсъдим нещата около раждането.И аз не съм от Тутракан и запис на тонове си правя в Русе,там не правят,дори питах доктора предния път кога да започна да правя запис и за мое учудване той каза няма нужда (и аз съм при Л.Бойчев) но въпреки това ходя на запис.

# 544
Здравейте мами. Имам няколко въпроса за по-опитните вече. Сега съм 28-ма седмица и водя консултациите си при Л.Бойчев. Последният път го питах ще почваме ли вече по на често прегледите (така знам аз че се прави в последните месеци) и той каза - не се притеснявай. Ама аз пак да ви питам специално за Тутракан- правят ли се по-често към края прегледите, записите на тонове как стават (аз не съм от Тутракан) и кога да се уговарям за раждането (да не е рано и да стане смешно, ама аз мисля на следващия преглед вече да го питам за това). И кога трябва да си кажа за упойки и т.н. Благодаря ви предварително и хубав ден на всички малки и големи мами Simple Smile

Аз доста си изпатих от това, че прегледите бяха само веднъж в месеца и нямаше запис на тонове. Резултата отлепена плацента - добре, че бях в 9 месец, и тъкмо се бях прибрала във Варна. Изпатих си и от това, че само веднъж ми беше взет вагинален секрет в началото на консултациите. Резултата - синът ми се роди с инфекция и още в родилно го натъпкаха с АБ.
Така, че ако някой иска моя съвет - по често ходете на преглед след 8 месец и си правете микробиология

# 545
И  аз не ходех по-често. Тонове ИЗОБЩО не са ми слушали.
Вече си мисля, че Господ ме е пазил, защото май се оказва, че съм си изкарала бременността "на магия".

Бях на консултация в клиниката на д-р Щерев в Русе и се заговорихме с док за моето раждане и той ми каза, че при тях с встъпване в 8-я месец започват по-често да се следят мамите и от деветия се случат 2 пъти в седмица тонове. ( Ако се налага и по-често). Така можело да се открие проблем ( със слушането на тонове) дни преди той дефакто да е настъпил и може да се предотврати.

За упойката - аз говорих с док в 8-я месец.

# 546
  • Русе
Скрит текст:
Не ми е много за тук въпросът, но, все пак, ако е възможно с две думи да ми обясните. Как се мерят тия тонове? Нали говорим за сърдечни тонове  Embarassed Аз като ходя на консултация и всеки път като ме гледа АГ на ултразвук и пуска да чуем сърцето как бие, мери честотата на пулса и засича пулсацията на пъпната връв. Меренето на тоновете нещо по-различно ли е от това  Embarassed

# 547
OAKFINGERS, меренето на тонове е нещо подобно. Слага се един колан през корема, към който има закрепена слушалка и така се слуша сърцето на бебето. Разликата с това, което описваш, е че всичко това се записва на лист хартия като кардиограма и продължава между 10 и 20 минути. Затова всъщност се нарича "запис на тонове". После се преглежда записаното на хартията за някакви отклонения, те докторите си знаят, аз не съм много запозната. Поне при мен така са протичали записите.

# 548
  • Русе
Simple Smile Мерси за разясненията   bouquet

# 549
Нека през 2014 продължават да ни радват такива новини :
http://radioshumen.bnr.bg/News/Silistra/Pages/V-Rodilnoto-otdele … on_ref_map=%5B%5D

# 550
Супеееер!  Heart Eyes

# 551
  • Русе
Мами, помощ!
Дайте малко мнения при кой от двамата доктори Бойчеви да се запиша, защото трябва да направя своя избор за раждането.
Търсих някакви допълнителни мнения из нета. Навсякъде всички говорят колко невероятен е д-р Бойчев, но никой не уточнява за кого от двамата става дума. Само на едно място беше конкретизирано колко невероятно мил бил д-р Богомил Бойчев, но друго не ме ориентира  Thinking

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 14:11 от OAKFINGERS

# 552
И двамата са добри.
Аз съм пациентка на Л. Бойчев.

# 553
И аз родих при Л. Бойчев!
Страхотен е!
Освен всичко останало.... Когато родих ме погали по главата, стисна ми ръката и ми каза няколко изречения...  Heart Eyes Hug
Охх, много хубаво беше!  Blush

П.С. Когато ме проверяваха за разкритие, Богомил беше обаче много по-внимателен и не усещах нищо, докато с Любомир Бойчев имах болки. Нямам идея защо.
И двамата са добри. Който и да е от тях - си в добро ръце. Simple Smile

# 554
Аз съм пациентка на Л.Бойчев, но когато раждах се наложи и двамата да са там. Б.Бойчев стоя при мен 2 часа от 2 до 4 сутринта, след това застъпи Л.Бойчев. И двамата бяха супер внимателни и мили  Peace

Общи условия

Активация на акаунт