Взимат ги само да ги преповият и за смяна на памперсите и т.н.
Има такива в общата, които са в кувиоз или се нуждаят от нещо.
в Тутракан екипите са страхотни, като изключим 1-2 лелки от акушерлите за бебетата, с които имахме различия във възхледите по кърменето тъй да се каже
но определено бих раждала отново там.
) v smisal imash li ideq za zavedenie ot koeto mojesh da si porachash hrana po telefona
), che kakto shte e lqtoto ...... ne e udobno vseki den da patuvat i da mi nosqt hrana
Донесоха ми само първият ден една чанта със суха храна, много вода, аз исках и шоколад и кола и да ти кажа само това ядях макар и вредно. Ако ще кърмиш не е мн препоръчително кола и шоколад, но пътвите дни аз не успях да кърмя, бебокът засука едва в нас, а аз имах нужда от мн енергия.
Долу има магазинче също, може да слезеш да си вземеш нещо.
Донесоха ми само първият ден една чанта със суха храна, много вода, аз исках и шоколад и кола и да ти кажа само това ядях макар и вредно. Ако ще кърмиш не е мн препоръчително кола и шоколад, но пътвите дни аз не успях да кърмя, бебокът засука едва в нас, а аз имах нужда от мн енергия.
Долу има магазинче също, може да слезеш да си вземеш нещо.
, че при баткото такова раждане имах, така ме бяха бродирали с вътрешни и външни шевове, че цял месец ме беше страх да отида до WC
Моята колежка роди вчера в Тутракан, но от 2.05 е там и каза че магазините не работели през празниците, за което се учудих
. А за не работещите магазини си мисля, че не са работили само тези в болницата, а тя пък е накрая на града и няма как да се стигне пеша до центъра. За щастие не предстоят скоро такава поредица почивни дни така, че не се притеснявай. Можеш да си вземаш кисело мляко, кроасанчета. За нормално раждане едва ли ще те държат повече от три дни. Желая ти лека бременност до края и здраво бебче около термин.
бебето 4кг аз съм 150см, термина ми е на 29.06а доктора излиза в отпуска от6-16.06
за първи път се чувствах добре при някой доктор, и сега пак съм в паника и несигурна