Медицински център в Тутракан -2

• 79 852
  • 827
  •   1
Отговори
# 675
При нас  са си. Simple Smile
Взимат ги само да ги преповият и за смяна на памперсите и т.н.

Има такива в общата, които са в кувиоз или се нуждаят от нещо.

# 676
Маги, аз родих наскоро в Тутракан. Можеш да си носиш и ползваш всичко каквото прецениш. Чаршафи не съм носила, там си е чисто. Наистина се иска олио и мазаха бебето с такова, а аз в нас продължих да го мажа с преварен зехтин. Това е защото е най-естесвения продукт, който да не предизвика алергии. След 3-4 седмици почнах да си ползвам бебешкото олио. Все пак ти си преценяваш.
За повиването - прочети за ползите от това. Бебето се чувства защитено защото му прилича на утробата, тясно Simple Smile в Тутракан екипите са страхотни, като изключим 1-2 лелки от акушерлите за бебетата, с които имахме различия във възхледите по кърменето тъй да се каже Simple Smile но определено бих раждала отново там.
А Бойчевите са страхотни човеци!

milichka, otnosno hranata , kak se spravqshe Simple Smile) v smisal imash li ideq  za zavedenie ot koeto mojesh da si porachash hrana po telefona Simple Smile), che kakto shte e lqtoto ...... ne e udobno vseki den da patuvat i da mi nosqt hrana Simple Smile

# 677
Маги, и аз в началото се чудих как ще стане това с храната, но честно да ти кажа денят на и след раждането въобще не ми беше до ядене. Такива емоции те обхващат Simple Smile Донесоха ми само първият ден една чанта със суха храна, много вода, аз исках и шоколад и кола и да ти кажа само това ядях макар и вредно. Ако ще кърмиш не е мн препоръчително кола и шоколад, но пътвите дни аз не успях да кърмя, бебокът засука едва в нас, а аз имах нужда от мн енергия.
Накратко - даже и солети да ядеш пак ще оцелееш за 3-4 дни Wink  Долу има магазинче също, може да слезеш да си вземеш нещо.

# 678
Маги, и аз в началото се чудих как ще стане това с храната, но честно да ти кажа денят на и след раждането въобще не ми беше до ядене. Такива емоции те обхващат Simple Smile Донесоха ми само първият ден една чанта със суха храна, много вода, аз исках и шоколад и кола и да ти кажа само това ядях макар и вредно. Ако ще кърмиш не е мн препоръчително кола и шоколад, но пътвите дни аз не успях да кърмя, бебокът засука едва в нас, а аз имах нужда от мн енергия.
Накратко - даже и солети да ядеш пак ще оцелееш за 3-4 дни Wink  Долу има магазинче също, може да слезеш да си вземеш нещо.

то миличка, не че ще умра от глад, но ми се иска супички да хапвам, защото се страхувам от запичане от сухата храна  Crazy , че при баткото такова раждане имах, така ме бяха бродирали с вътрешни и външни шевове, че цял месец ме беше страх да отида до WC  Embarassed и да седна върху тоалетната чиния Joy Моята колежка роди вчера в Тутракан, но от 2.05 е там и каза че магазините не работели през празниците, за което се учудих Shocked и и носели храна всеки ден, та ако полежа повече с моите проблеми , в жегата никаква храна няма да отцелее , а сухата ще усложни положението, че и без това съм проблемна  Embarassed

# 679
  • Русе
Магдалена Величкова, този път раждането ти ще бъде леко, стискам палци да не те бродират Hug. А за не работещите магазини си мисля, че не са работили само тези в болницата, а тя пък е накрая на града и няма как да се стигне пеша до центъра. За щастие не предстоят скоро такава поредица почивни дни така, че не се притеснявай. Можеш да си вземаш кисело мляко, кроасанчета. За нормално раждане едва ли ще те държат повече от три дни. Желая ти лека бременност до края и здраво бебче около термин.

# 680
Взимат ги сутрин да ги изкъпят и да ги прегледа лекаря.

# 681
Здравейте. Някой може ли да ми даде телефон на някаква квартира или къща под наем за няколко дни, близо до болницата в тутракан или до клиниката на бойчев

# 682
Или изобщо телефон на квартира или някаква къща под наем в тутракан..нещо за около 5 нощувки

# 683
Или изобщо телефон на квартира или някаква къща под наем в тутракан..нещо за около 5 нощувки

Виж в нета стаи под наем, семейни хотелчета и т.н.

# 684
Поогледах но само някаква къща ми излезе. Явно не тарся правилно Simple Smile 

# 685
# 686
Поогледах но само някаква къща ми излезе. Явно не тарся правилно Simple Smile 

ето няколко

http://www.tic.tutrakanobs.net/zavedenia_i_hoteli/hoteli/hoteli.html

# 687
Благодаря ви милички за куража и мненията! Днес бях на преглед ине ми е много добре еемоционално Sad бебето 4кг аз съм 150см, термина ми е на 29.06а доктора излиза в отпуска от6-16.06  Shocked
какво ще правя сега, ако тръгне по рано, първо съм 100 %за секцио според мен,второ доктора ме "успокои" че брат му ще поеме раждането! Да ама не, аз ако исках брат му щях при него да се запиша Sad за първи път се чувствах добре при някой доктор, и сега пак съм в паника и несигурна Sad

# 688
Магдалена Величкова, ако това ще те успокои - брат му също е доста добър избор. Особено ако си от Русе - аз лично бих предпочела който и да е от двамата Бойчеви, отколкото да раждам в Русе.

ПП. Сега видях, че си от Шумен. Не знам там какви са лекарите, но за тук така стоят нещата. Късмет и леко раждане.

# 689
Маги, не се притеснявай!
Всичко ще бъде наред!

Брат му е много внимателен и даже повече е грижовен към родилките.
Не го мисли!

Мисли си положителни неща - че всичко ще е наред, ще се виидите най-накрая с едно малко сладко съкровище, ще се гушкате.... Ей такива неща.

Целувам те и леко раждане! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт