Медицински център в Тутракан -2

• 79 899
  • 827
  •   1
Отговори
# 660
Аз използвах крема на avent и съм доволна от него, не са ми се разранявали зърната. Мазах след всяко кърмене, не е нужно измиване преди храненето на бебето.
много благодаря Simple Smile

# 661
Маги, аз родих наскоро в Тутракан. Можеш да си носиш и ползваш всичко каквото прецениш. Чаршафи не съм носила, там си е чисто. Наистина се иска олио и мазаха бебето с такова, а аз в нас продължих да го мажа с преварен зехтин. Това е защото е най-естесвения продукт, който да не предизвика алергии. След 3-4 седмици почнах да си ползвам бебешкото олио. Все пак ти си преценяваш.
За повиването - прочети за ползите от това. Бебето се чувства защитено защото му прилича на утробата, тясно Simple Smile в Тутракан екипите са страхотни, като изключим 1-2 лелки от акушерлите за бебетата, с които имахме различия във възхледите по кърменето тъй да се каже Simple Smile но определено бих раждала отново там.
А Бойчевите са страхотни човеци!

# 662
Маги, аз родих наскоро в Тутракан. Можеш да си носиш и ползваш всичко каквото прецениш. Чаршафи не съм носила, там си е чисто. Наистина се иска олио и мазаха бебето с такова, а аз в нас продължих да го мажа с преварен зехтин. Това е защото е най-естесвения продукт, който да не предизвика алергии. След 3-4 седмици почнах да си ползвам бебешкото олио. Все пак ти си преценяваш.
За повиването - прочети за ползите от това. Бебето се чувства защитено защото му прилича на утробата, тясно Simple Smile в Тутракан екипите са страхотни, като изключим 1-2 лелки от акушерлите за бебетата, с които имахме различия във възхледите по кърменето тъй да се каже Simple Smile но определено бих раждала отново там.
А Бойчевите са страхотни човеци!

Примирих се с повиването  Simple Smile, но се притеснявам, ако се наложи да подменя памперса, как ще го повия после  Joy аз реших да си преваря зехтин и да го занеса! Живот и здраве ще раждам при Любомир Бойчев, обсебени сме с таткото от този доктор, дано всичко мине добре, че да останем с тези впечатления и за напред Hug

# 663
Маги, не се притеснявай.
Те сменят памперсите и ги повиват наново.

На мен не са ми казвали да нося нищо за мазане.

за разранените зърна д-р Бойчев предписва гармастан. Аз съм много доволна.

# 664
Здравейте момичета, двоумя се къде да раждам, а вече съм в 9 м. Силно ме интересува в Тутракан има ли неонатолог и доколко е добър, в случай, че бебето се нуждае от лечение някой обяснява ли ти какво точно лечение предстои да се проведе и т.н. Моля ви, за бързи отговори, че и време не остана  Confused

# 665
Маги, не се притеснявай.
Те сменят памперсите и ги повиват наново.

На мен не са ми казвали да нося нищо за мазане.

за разранените зърна д-р Бойчев предписва гармастан. Аз съм много доволна.
[/quot

точно се притеснявам от мрънкащи сестри Sad дано всичко е ок Simple Smile една мама ми препоръча на Авент,, ще попрочета още малко и ще реша, кое мазило да избера Hug

# 666
Момичета предстои ми раждане в Тутракан, но искам да знам правят ли клизма там или може да си ползваш свещички? Преди 4г ми правиха лапаро и още бяха с остарелия метод клизма!
И някой казва ли ти какво да си носиш за болницата или аз трябва да питам?

# 667
Малко по-нагоре сме обсъждали обстойно какво искат и какво в лично отношение може да си носите. Simple Smile
Иначе клизмата не е задължителна. Питат те дали искаш или не. Simple Smile
Аз говоря за нормалното раждане.
За секциото правят.

# 668
Малко по-нагоре сме обсъждали обстойно какво искат и какво в лично отношение може да си носите. Simple Smile
Иначе клизмата не е задължителна. Питат те дали искаш или не. Simple Smile
Аз говоря за нормалното раждане.
За секциото правят.
да да и аз за нормално раждане говоря. Да видях че обсъждате но имах в предвид дали дават някакъв списък. Иначе аз вече съм си приготвила тези неща, но в другите болници примерно имат точно определена бройка минерална вода, памперси и така нататък........

# 669
Не, Миме. Не дават никакъв списък. Единственото задължително е памперси по 3 на ден.
И аз знам за други болници, че дават. Братовчедка ми ражда в Русе и имаше поне 10 задължителни неща за носене....

# 670
Здравейте. Казвам се станислава. Чувала съм мн добри отзиви за др Бойчев. Въпроса ми е как е по отношение на диагноза за кисти,миоои. И оперира ли ?

# 671
Моя приятелка беше при него за подобни неща.
Много е доволна.
(Говоря за Л. Бойчев)
Извършват всякакви гинекологични манипулации.

# 672
Благодаря.

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 19:30 от stanislava.filipova

# 673
Ели_Г, аз съм доволна от неонатолога. Дори не знам името му , много е любезен. Веднъж ме видя да зяпам през прозореца бебетата и ме повика да вляза и да питам каквото поискам.

# 674
Здр.,бебетата не стоят ли при нас...

Общи условия

Активация на акаунт