Медицински център в Тутракан -2

• 79 729
  • 827
  •   1
Отговори
# 750
Аз направих грешката преди години,когато Бойчев ми каза,че е добре да се направи лапаро да го отложа във времето и да слушам съвети от др. лекари.Загубени две години от моя страна  ooooh!
В крайна сметка след лапарото всичко почна да ми се подрежда  Peace
На мен преди 2 години ми взеха само за леглоден-нещо от рода на 11-12лв.Доволна съм много и пак бих я направила ако имах нужда.Скоро живот и здраве се надявам и там да родя Praynig

Моята операция е комбинирана, така го написа в тетрадката. Лапароскопия + Хистероскопия и освен това ми каза за поставянето на хиауронова киселина, за да няма усложнения и сраствания и после пак да се налага да ме оперират. Кофтито е че струва само тази течност 500 лв. и до тук четеното разбрах, че и двете манипулации минавали по здравна каса, а на мен ми каза и още около 400 лв за втората манипулация. За това питам за по-скорошни опериали се как стоят нещата. Защото не са малко пари, за здравето ще ги дам, но ме притеснява факта да няма и последици от тия операции. И време не остана насрочена е за 07,11,2014 все още се колебая дали да се подложа, защото моите тръби не са запушени, просто течността минава при по-високо налягане.

# 751
Здравейте,
Аз съм след лапароскопия и хистероскопия направена на 16.10 в Плевен и не са ми слагали никаква течност.Уговорката е да се движиш, за да няма сраствания и си взех алое вера и пия по 1 хапче на ден.Платих 1430лв, така че определено в Тутракан искат по-малко.Моите тръби също бяха добре, но са премахвали сраствания и 3 възела.Дано не се събудиш с анемия ти пожелавам и бързо възстановяване.Аз съм оперирана при Л.Бойчев преди 10г, но дано това да е за последно.

# 752
shugarbeibs ти при кой от двамата Бойчеви си за лапароскопия. Аз съм при д-р Б.Бойчев и нищо не ми е споменавал за хиауронова киселина. На мен също ми предстои лапароскопия и съм много притеснена и очаквам да ме запознаят с всички рискове от операцията, а той не ми спомена нищо за това.

# 753
shugarbeibs ти при кой от двамата Бойчеви си за лапароскопия. Аз съм при д-р Б.Бойчев и нищо не ми е споменавал за хиауронова киселина. На мен също ми предстои лапароскопия и съм много притеснена и очаквам да ме запознаят с всички рискове от операцията, а той не ми спомена нищо за това.

И аз съм при него. Както писах при мен е комбинирана операция лапароскопия + хистероскопия, но определено разбрах а и четох малко ихфо за тази хиауронова коселина или май по-точно гел се води, че предпазва от сраствания при оперативна намеса. Той каза, че не е задължителна, но е препоръчителка е така като ти кажат ти няма ли да дадеш 500 лв. за да се предпазиш от последващи рискове след операцията. Също така за хистероскопията ми каза, че пак не е задължителна и мога да забременея но можело да има проблем при бременността незнам какви точно, не дава много обяснения. Твоята операция за кога е насрочена? 

# 754
Здравейте,
Аз съм след лапароскопия и хистероскопия направена на 16.10 в Плевен и не са ми слагали никаква течност.Уговорката е да се движиш, за да няма сраствания и си взех алое вера и пия по 1 хапче на ден.Платих 1430лв, така че определено в Тутракан искат по-малко.Моите тръби също бяха добре, но са премахвали сраствания и 3 възела.Дано не се събудиш с анемия ти пожелавам и бързо възстановяване.Аз съм оперирана при Л.Бойчев преди 10г, но дано това да е за последно.

Извинявай, но малко ме объркваш в Плевен ли си се оперирала или в Тутракан? Понеже е било преди 10 год. може би още не е била на пазара, четох на друго място че е имало и май все още има други препарати, който вършат същата работа и са впъти по евтини, но не се внасят вече в БГ. Мисля, че заради хистероскопията се прилага, както писах и на другия пост. Б. Бойчев каза, не е задължителка, но е препоръчителна. И аз за мое спокойствие съм решила да му се доверя и дано всичко мине добре и по-леко. Имам доста приятелки, който са минали по този път преди време и не са им предлагали този гел или киселина и аз незнам какво е точно, доколкото четох е това което се поставя в устните за уголемяване. Може и да бъркам. Относно парите едната операция ми каза, че минава по ЗК, а за другата не минавала и отделно този хиауронов гел 500 лв. Около 1000 и може и повече да ме хване. Но друга ми е чуденката, защо само едната операция ще е по ЗК, като и двете минават по ЗК.

# 755
  • Русе
Здравейте,

Извинявай, но малко ме объркваш в Плевен ли си се оперирала или в Тутракан? Понеже е било преди 10 год. може би още не е била на пазара, четох на друго място че е имало и май все още има други препарати, който вършат същата работа и са впъти по евтини, но не се внасят вече в БГ. Мисля, че заради хистероскопията се прилага, както писах и на другия пост. Б. Бойчев каза, не е задължителка, но е препоръчителна. И аз за мое спокойствие съм решила да му се доверя и дано всичко мине добре и по-леко. Имам доста приятелки, който са минали по този път преди време и не са им предлагали този гел или киселина и аз незнам какво е точно, доколкото четох е това което се поставя в устните за уголемяване. Може и да бъркам. Относно парите едната операция ми каза, че минава по ЗК, а за другата не минавала и отделно този хиауронов гел 500 лв. Около 1000 и може и повече да ме хване. Но друга ми е чуденката, защо само едната операция ще е по ЗК, като и двете минават по ЗК.
Само да кажа, че двамата невероятно доктори постоянно са в новостите. Явно поставянето на хиалуронова киселина  за прдпазване от по нататъшни усложнения е от тези новости, то е ясно, че има стари препарати, но защо да ги прилагат тях??... Аз ако бях на Ваше място бих се доверила напълно. Да вярно е, не съм, но не се чудете, не си хабете мислите напразно!!! Simple Smile Успех пжелавам, няма да направите нищо погрешно като им се доверите! Това от мен, надявам се правилно ще ме разберете. Simple Smile  Peace

# 756
Не въпроса в парите, за здравето си човек всичко дава. Както и аз естествено да се предпазя от усложнения, естествено че ще си платя. Относно доверието, мисля че ако му нямах доверие въобще нямаше да се оперирам при него, както и всеки друг. Притесненията са ми основно в това, че много лекари в БГ дори и мега добри да са, правят много излишни неща, а и доста от жените минали тази процедура въобще не са им предложили това нещо и ми стана странно. Затова направих запитването си тук. Парите си изкарват, важното е всичко да мине наред.

# 757
Здравейте! Имам следния въпрос към мамите, родили в Тутракан, но без брак: Трябва ли предварително да имаме нотариално заверена декларация от таткото или всичко се прави там на място? Благодаря предварително за отговорите!

# 758
  • гр. Тутракан

Vail_ivo  за какво говориш точно? аз също нямам брак, родих юли месец и в родилното ти дават документи които ще попълнеш . Трябва подпис от бащата и неговите данни.Ако имаш въпроси други питай

# 759
Благодаря за отговора, NikolS 1989! Може ли да ми кажеш какво точно трябва да нося в болницата, че толкова форуми изчетох и вече се обърках. Благодаря предварително! Simple Smile

# 760
  • гр. Тутракан
vali_ivo  за бебето искат 10 памперса, на някои искат малка бутилка олио (готварско) но на мен не са ми искали, и евентуално помпа за кърма. Аз имах помпа,но нямах още кърма. Когато нямаш кърма казваш на акушерките и ти дават мляко, но все пак се опитваш да слагаш беб да суче за да ти стимулира кърмата. За деня на изписването дрешки за бебето, иначе те си го повиват. Всяка сутрин към 7ч и вечер към 17-18 ги вземат да ги къпят. През останалото време са при майките. Вземи си хавлии-2бр, нощници-2бр, тоалетни принадлежности ( сапун, и т.н.) ластик за коса ще ти е необходимост. ТАм ти дават лигнин, но аз все пак си бях взема превръзки за родилки от аптеката, и само за визитация слагах лигнина иначе бях с др превръзки, че доста си тече първия ден. Това е. Ако се сетиш нещо питай Simple Smile Ти кога ще раждаш и при кого?

# 761
 NikolS 1989, благодаря за бързия отговор! Раждането ще е началото на м. декември- при следващия преглед ще определим дата с д-р Л.Бойчев. Simple Smile

# 762
  • гр. Тутракан
vali_ivo успех ти желая! Бъди смела и знай, че си в сигурни ръце. Всички доктори там са повече от прекрасни, и двамата Бойчеви и д-р Малчев и д-р Ангелов са СУПЕР ВНИМАТЕЛНИ ! Успех! Heart Eyes

# 763
Момичета, моля ви за съвет. На 10 ми беше операцията лапароскопия + хистероскопия. Първите дни след операцията всичко беше ок, нямах болки само от време на време при по-разко движение. В петък ми махнаха конците, дните след операцията имах много леко кървене. Но от събота сякаш се позасили, не е точно както при цикъл, много по-оскъдно е.  Незнам дали да потърся доктора, защото и цикъла ми тия дни трябваше да дойде и четох, че е нормално да има кървене и промяна в цикъла. Октомври ми беше ЦС и тогава пак ми дойде една седмица по-рано.

# 764
Момичета, моля ви за съвет. На 10 ми беше операцията лапароскопия + хистероскопия. Първите дни след операцията всичко беше ок, нямах болки само от време на време при по-разко движение. В петък ми махнаха конците, дните след операцията имах много леко кървене. Но от събота сякаш се позасили, не е точно както при цикъл, много по-оскъдно е.  Незнам дали да потърся доктора, защото и цикъла ми тия дни трябваше да дойде и четох, че е нормално да има кървене и промяна в цикъла. Октомври ми беше ЦС и тогава пак ми дойде една седмица по-рано.

Аз мисля, че е нормално, но ако нещо те притеснява - може да му звъннеш и да питаш. Хем и ти ще се поуспокоиш. Бързо възстановяване желая!

Общи условия

Активация на акаунт