СЕДМИ клас - първи срок - 4 тема

• 30 814
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Е, с малко фантазия може да прогнозира, на база класираните, и ако се приеме, че разпределението е нормално. Ако чертата миналата година е била 73 точки и от града са 240 деца, то най-вероятно тези, същите, и на реалния изпит ще са в началото на списъка, и ако изкарат толкова и на българския, брой ги заели поне четвърт от местата сумарно за двата пола!

Не е много сигурно това! В класа на дъщеря ми имаше  деца, които не се класираха тогава за втори кръг на националното състезание за седмокласници ( аналог сега е общинският кръг на олимпиадата), а после на изпита заковаха оценки, близки до 6. И обратното, масово деца от школи се класираха за втори кръг, а  част от тях се представиха  после по- посредствено на самия изпит. Много е рано, за да се каже, че доброто представяне на този кръг е гаранция за успех и през  май. Има да се трупа още много материал. Но определено едно добро представяне е огромен стимул да се работи усилено и нататък. Hug

# 361
ganis добра новина  Simple Smile

# 362
  • София
Голд, големи са ти снимките и сигурно системата ги отхвърля. Или ги намали, или ги качи в пощата. Peace

# 363
  • Там, където ме обичат
Мацки, тази събота има някакво състезание по математика. Да знаете как се казва?

# 364
  • Варна
Мацки, тази събота има някакво състезание по математика. Да знаете как се казва?

Салабашев

# 365
Голд, големи са ти снимките и сигурно системата ги отхвърля. Или ги намали, или ги качи в пощата. Peace
Аз ги отварям, но в отделен прозорец с десен бутон.

# 366
качих ги и в пощата пише: тест БЕЛ от началото на годината, нещо такова

# 367
  • Там, където ме обичат

Салабашев
Мерси!   bouquet
Сега остава и да споделите, ако имате задачи от предишни години.

# 368
  • I want it all and I want it now.
Задачите ги има тук http://math-bg.com/?page_id=157

# 369
# 370
  • Варна
Ей тук ги има за всички години
http://free.hit.bg/bojidarkg-maths/Page605.htm

# 371

А кой е линка за задачите  Embarassed

Ужас, скривам се под бюрото от срам, то освен решенията имало и условията  Embarassed

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 12:25 от raja_nikol

# 372
# 373
raja_nikol, на Деска линка е най-прегледен. Моят е задачите с отговорите Simple Smile и е само за 2011 Simple Smile

# 374
  • София
E, сега, предвиждания се правят като се стъпва на една основа, в случая класираните за втори кръг. Ясно е, че има някакво движение, но тук не е важен индивидът,  ако се запази показаното, може да се направи някаква ориентировъчна сметка. Най-малкото, че хората от този списък не са за подценяване, и да се приеме консервативно, че има още деца, които просто не са отишли на олимпиадата, но биха изкарали подобни резултати.

Общи условия

Активация на акаунт