СЕДМИ клас - първи срок - 4 тема

• 30 705
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
С шестица няма да се похваля, малко по-ниски са ни оценките днес.....

Украса за сега нямаме, но тези дни ще трябва да сложим лампичките.....

Обещайте ми,че утре ще се молите за моето Гардже, следобед? Praynig Hug

В сряда имат по руски тест, в четвъртък по химия, другата седмица - класно по БЕЛ......

Къде е ваканциятааааааааааааа???????

# 691
При нас днес ни съобщиха за РС за сряда. Абе все ги целят да е в един ден с баткото и понеже ме беше страх от това и днес последно по обяд нямаше нищо на сайта и аз се успокоих  Joy  . Младежа ми се обади в края на часовете и това беше вече налично в сайта им  Sick . Тия хора как ги решават така бързо тези неща.  newsm78
и моят днес ми каза, че на 18-ти ще има РС. Аз пък мрънкам, че много рано ми казва и ще забравя до тогава - няма угодия!

# 692
  • София
Дами, мога ли и аз да се похваля:)))
Току що написах и последната дума от първата част на един грандиозен проект, свързан с обучението:) (моята част е математика)
Създаване на платформа от виртуални уроци по всички предмети от 1 до 12 клас. Първата част беше изграждане на концепция. След Нова година започваме правенето на сценарии. Дълга във времето и трудоемка задача, но носеща невероятно удовлетворение.
Бъдещето е в модерните технологии, и в този смисъл, в обучението. Така, деца, които нямат възможност да посещават дълго време училище (поради болест или живеещи в отдалечени места) могат да са пак на "училище". Радетел на проекта е българин, живеещ в чужбина. Такъв проект има вече в Германия и се ползва с успех.
Стискайте палци Simple Smile

# 693
Ехаааа! Това е супер!

На какво ниво е проекта? У-ще или общодостъпно ще е?

# 694
  • София и там където не се пуши
Да и да е подходящ за дислексици, че нас няма да ни огрее, ама поне следващите да стане.

# 695
  • София
Ехаааа! Това е супер!

На какво ниво е проекта? У-ще или общодостъпно ще е?
Продуктът ще се купува. От МОН или РИО или отделни училища или организации. Все пак това е генерален труд.
Дороти, това за дислексията е добра идея. Виж, не сме го обсъждали, но ще го обсъдим.

# 696
  • София и там където не се пуши
То има интерактивни уроци вече направени от фирма Сирма, имало ги в Градската библиотека и да от МОН се финансират обикновено, но дано по-скоро стигнат до децата.

# 697
  • София
Да, има такива. Идеята е, не да се правят отделни уроци, а уроци по всички предмети, от всички класове. Да има и тестове за домашни и обратна връзка. Да има препратки към други теми.
Абе, гот:)

# 698
  • my own world....
Ganis, чудесно начинание! А още по-хубавото е, че ти носи удовлетворение! Успех  Hug

# 699
Много обещаващо звучи, Ганис, разкажи повече, когато имаш възможност.
И успех!   Peace

# 700
Разкажи, Ганис, ако можеш по- подробно или ако нямаш време или не ти се пише- препрати към информация из нета, в случай, че такава е налична.
Целите и сроковете какви са? Наподобява ли нечия налична подобна система?

# 701
Успех ganis!   bouquet

# 702
ganis,звучи интересно! Ще се радвам да разкажеш повече. Peace
Успех!  Simple Smile

# 703
ganis, успех в благородното начинание!

# 704
  • в полите на Балкана
ganis, прекрасна новина   bouquet

Честит ни първи сняг. По-късно може да кача и една снежна снимка. Много е красиво, но ще стане ужасна киша след час  Confused

Аз почти редовно ви следя, но не пиша, няма какво. Нещо ми се струват нереални шестиците в бележника, а той е самоуверен и не търпи различно от неговото мнение. С една дума пубер  Wink тежък , ако го сравня с батко му. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт