СЕДМИ клас - първи срок - 4 тема

• 30 786
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • София и там където не се пуши
Детето ми не е в тази посока, но просто такива моменти ме изкарват от равновесие, няма и какво да прави в този момент, особено там, ама ми писна от некачествено изпълнение, застрашаващо живота на хората.

Сестра ми живее до МОЛ-а и направо и тя разплакана ми звънна, защото просто горките хора. Каза че много по-страшно е от миналия път.

# 466

Страшно си е, разбира се, аз хич не обичам МОЛ-вете.

# 467
  • 1st floor
Четох, че всички са били евакуирани. Дано да е така!!!

# 468
  • София
Мале!!! Как се работи с това чудо?Как става....?
С програма CarMetal
Бая зор видях ooooh!, ама се заинатих Crossing Arms. Не можах да напиша решението на екрана Sad

Браво, Мад:) Идеален е:)))

# 469
  • Вече на светло в София

казано от теб, означава много за мен Simple Smile
Днес разбрах какъв труд е това Peace
между другото отговора на задачката за цената на конструктора е 24лв. Открих му грешката

# 470
  • София
Русалката беше на родителска на русалчетата шестокласни и чак сега се прибра. И си признава, че харесва вашата компания и веднага седна да види какво е пропуснала през деня. Laughing

Нямах време да готвя, но  на връщане купих леко  десертче.. hahaha Нямах време да снова между щандовете. Да ви черпя ли? Mr. Green

# 471
Черпи!
И без това за вечеря нямахме десертче Praynig

# 472
И си признава, че харесва вашата компания ....
Нали? На мен тук ми е по-уютно, отколкото в шестокласната.   bouquet

# 473
  • София
Ето почерпката:

http://img2.grad.bg/500x350/dessert_cake.jpg

Какво? Нещо друго ли очаквахте? hahaha

Ако да - ОК. Ето го и него.
В триъгълник АВС ъгъл А е половината от изправения ъгъл. На страната АВ е избрана точка М, а на ВС - точка N, такива, че MN e перпендикулярна на АВ. Ъглополовящите на  <ACN и  <MNC се пресичат в точка Р. Намерете ъгъл СРN.

Лекичък е е десертът. Peace

Нали? На мен тук ми е по-уютно, отколкото в шестокласната.   bouquet

И на мен така. Embarassed Но догодина и тя ще се оживи. Joy

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 22:02 от eine in Rente gegangene Nixe

# 474
  • София
казано от теб, означава много за мен Simple Smile
Днес разбрах какъв труд е това Peace
между другото отговора на задачката за цената на конструктора е 24лв. Открих му грешката
Мад, въпрос на време и тренировки. Аз от 3 години само с Карметал чертая, дори и за себе си, когато решавам трудна задача. Дори сме я въвели в училище и по ИТ и по МАТ (по МАТ, когато има нужда) децата работят с нея:)) Така много трудни геометрични задачи се визуализират чудесно. И когато едно дете съумее да направи точен чертеж, това на 80% е гаранция за удачно решение:)

# 475
Ето почерпката:

http://img2.grad.bg/500x350/dessert_cake.jpg

Какво? Нещо друго ли очаквахте? hahaha

Ако да - ОК. Ето го и него.
В триъгълник АВС ъгъл А е половината от изправения ъгъл. На страната АВ е избрана точка М, а на ВС - точка N, такива, че MN e перпендикулярна на АВ. Ъглополовящите на ACN и  MNC се пресичат в точка Р. Намерете ъгъл СРN.

Лекичък е е десертът. Peace

Нали? На мен тук ми е по-уютно, отколкото в шестокласната.   bouquet

И на мен така. Embarassed

А на нас колко ни  е спокойно с вас трите, идея си нямате. Hug

Аз се почерпих с десерта, а на младежа ще пробутам задачката (след малко, че чете за някакво контролно, или поне се прави)
Кой как се уреди! Mr. Green

# 476
Надявам се някоя съвестна млада дама с дете в седми клас старателно да събира всички, публикувани в темата въпроси и задачи свързани с НВО. Накрая можем да издадем сборник. Малко ни куца представителството по БЕЛ, но пък по математика, зеле, камини, вино и шоколад направо енциклопедия можем да стъкмим.
ganis я прочетох, че с КАРАмел чертае...Абе, време ми е да си допия виното и да си лягам. Simple Smile

# 477
  • София
Задачата е лесна и приятна Simple Smile

# 478
  • София
Усилена подготовка за Олимпиада на майките - питахте ли децата  Joy Joy Joy

Ще предложа такава, при първа възможност, да знаете сериозна съм. Русалка ще я включа във всички възрастови групи  Joy Joy Joy Joy Joy

Ганис понеже е професионалистка, няма да я допуснем.  Joy Joy Joy

Дороти, не откриваш , мила,  топлата вода.. Joy hahaha Tакава олимпиада  в кръгове дълго време се организираше на сайта на math10  и нямаше възрастови и квалификационни ограничения  - имаше ученици  от математически гимназии и от нормални училища, учители по математика, студенти, любители.. hahaha Беше прекрасна инициатива, с готини задачи, но определено и трудоемка за организатора. Да събереш задачи, да ги публикуваш, да  провериш пратените по мейла решения, да направиш класиране, да качиш после  различните решения хич не е малко... И нещата се забравиха.

Дидева, синът на нашата шестокласна ( и десетокласна, разбира се) Саш преди 3 години заяви сладко, че много харесва CarMetal, защото си пада по коли и метал музика. А лошото лелче Русалкова му каза, че това е абревиатурата CaR - compass and ruler и му отне илюзиите на детето...Лоша..

# 479

90 ли е отговорът?

Общи условия

Активация на акаунт