Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се отглеждат гъби шийтаке?
Как да засадите правилно репичките?
Как се пръскат дърветата с бордолезов разтвор?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се отглеждат гъби шийтаке?
Отглеждането на гъби шийтаке изисква специфични условия на влажност, температура и осветление. Обикновено се извършва в закрити помещения, като например в специални боксове или контейнери. Процесът включва използване на специални субстрати, като например дървесна пелета, и поддържане на определена влажност и температура. Отглеждането на гъби шийтаке може да бъде предизвикателство, но с правилната грижа и внимание може да бъде успешно.
-
Как да засадите правилно репичките?
-
Как се пръскат дърветата с бордолезов разтвор?
Пръскането на дърветата с бордолезов разтвор обикновено се извършва преди зимата, след като листата окапят. Костилковите дървета, които вече са голи, се помазват, докато семковите се пръскат. Целта на пръскането е да предпазят пъпките от гъбни заболявания. Обикновено всички дървета, включително лозите, трябва да бъдат напръскани.
-
Какви са данъчните задължения при продажба на излишък от градина?
-
Какви са данъчните задължения за земеделските производители?
Аз така или иначе все съм в размисъл, колко време е нужно, липса на опит... Ще чакам февруари да кажем, ама то времето си върви, да взема да приготвя кофички няколко поне
Всичко друго ще си оставя за парника, ама за ранните доматки ще чакам знак оттук.
. За съжаление, обаче - не навсякъде царевицата е успешна култура - било като климат, почвени условия, възможности за влагозадържане и/или напояване, пък даже и традиции.
Трепач е името, определено! И му отива - такъв дебел тлъст боб, точно като дундина кълка. А булините гащи не ги знаех, но добре се напасват!
Ягодите са в кафез. Абе ще трябват пак огради и работи. Исках и лески да си засадя, защото много обичам лешници, но от местните съм чувала че катериците нищо няма да ти оставят, та и от това се отказах. Както и да е, да не ставам многословна, ето