(Био)зеленчукова градина - тема 20

• 74 479
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
Фибичка тази идея за кокошарник на колела е много много яка. И сега дупе да им е яко на тези дето се захванаха да ми правят кокошарник ще откачат хахахахах

# 736
  • Варна-София
Мананди, слабичко ми се струва стеблото на слънчогледа. Няма да издържи тежестта и на доматите - ще се пречупи. Освен това предполагам, че ще ползват хранителни вещества от един и същи хоризонт, тоест ще са конкуренти. Не съм търсила справки, така си мисля.

# 737
# 738

Тук спокойно стават 6 кокошки без петел - с петел им трябва повече място за бягане...  Laughing  Кокошките най-обичат да ровят... Трябва им голямо място само ако не е подвижно и няма какво да се рови, иначе ще висят и дремят на мрежата някой да им хвърли нещо... Вкъщи мястото е по-голямо, но е фиксирано...  Peace  Също важно за кокошки/птици е да имат удобни за спане летвички - така спят... Имам съсед, чийто кокошки спят на някакво дърво в двора, поне лятото ги виждах така, сега вероятно не е подходящо... Моите ги затварям, имаме много белки в 2-3 изоставени къщи до нашата...

Май е време за нова тема - да я пускам ли или някой друг има мераци...  Thinking

# 739
Пускай,Стелт,че имаме кокошки за оправяне! Joy Joy

# 740
няма ли директива,наредба,нещо си...на ЕС на всяка кокошка колко място трябва да има  Mr. Green
любопитно ми е просто  Grinning

# 741
няма ли директива,наредба,нещо си...на ЕС на всяка кокошка колко място трябва да има  Mr. Green
любопитно ми е просто  Grinning

Не зная къде го пише, но имам спомени за квадратен метър - по точно кубичен метър на кокошка...  Peace   
Моите сега спят плътно една до друга за да се топлят и в "спалнята" им има много място, но лятото не се бутат толкова... Иначе имам място за около 40-50 кокошки, но гледам 10-15... Всичко отдавна е отъпкано, огазено, преровено и сега скучаят... А в тези дъждове газят и кал до колене...  ooooh!

# 742
  • на брега на Дунава
Пролетта съвсем очевидно наближава съдейки по оживлението в темата. Вече сме на 50 страница.
Куркума ,защо така? И аз рядко пиша поради липса на време ,но все пак надниквам .Става ми хубаво  като чета темата.Все едно се връщам у дома след дълго отсъствие.А и сега ще се появят снимки от градините ни и от успехите   bouquet
http://prikachi.com/images.php?images/980/5922980F.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/981/5922981m.jpg
Тези са от вчера . Hug

# 743
Заповядайте в НОВАТА ТЕМАHug

Общи условия

Активация на акаунт