Коледен подарък в детската градина

• 10 698
  • 94
  •   1
Отговори
# 60
  • София (Възраждане)
За 5-6 лв има хубави пъзели на Дисни, от по 60-100 части.

Къде?

# 61
Не съм от София и не мога да те насоча към магазин.
Но би трябвало да ги има почти навсякъде.
http://www.puzzle.store.bg/p81308/princesite-na-disni.html

# 62
  • София (Възраждане)
Благодаря ти!

# 63
http://www.puzzle.store.bg/c/p-l/c-755/s-1/pyzeli-ot-disney.html
Тук можеш да разгледаш и други модели.
За цената си са супер качествени.

# 64
Накой пазарувал ли е в този дух пъзел или нещо подобно на стойност 5-6 лв /групата е трета/?
От Кауфланд купувах пъзел на Клементони на Дисни /Мики Маус/ с 60 елемента под 6 лв. Мисля, че имаше и принцесите. Изобщо, 60 елемента за 6 лв е мисия възможна, но вече от 100 за тези пари е по-сложно.

ПП. Излъгала съм. На Трефи е нашия и определено е с много добро качество. http://www.puzzle.store.bg/p81310/miki-maus-i-priateli.html

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 09:36 от Блу

# 65
Наша задача е подаръците да бъдат опаковани , така, че останалите деца да не видят кой какво получава. Пакетите ще се отварят вкъщи.

И при нас така, ще има общо тържество и ще им раздават подаръците. Занесох опакования надписан подарък и сега ме тресе ирационален страх да не го забутат някъде и Дядо Коледа да няма подарък за моето дете, или пък за което и да е друго, направо ще си отдъхна, като разбера, че е минало добре.
 Дали ще броят подаръците съответстват ли на децата?
 Знам, че е тъпо, хората не за първи път организират такова нещо, но си спомням на малката ми братовчедка подъръкът беше най отдолу в чувала от повече от сто деца, и всеки следващ не беше нейния, тя започна безмълвно да плаче и да кърши ръчички и беше ужасно.

# 66
Мен пък ме е страх да не объркат подаръците, въпреки, че са надписани. Mr. Green
Оф, сега като спомена за реда и се замислих- аз занесох първа подаръка от цялата група, да не стане така, че първите подаръци да останат най-отдолу в чувала ?!

# 67
  Абе от 20 деца нищо не е, при нас казаха общо тържество и ни събраха по пет кинта, та си мисля, че ще е в салона за цялата градина - сто-двеста деца.
  Или как, дядката по групите ли ходи?

# 68
Не, не, и при нас ще е общо тържество за цялата градина. И на нас ни събираха по 5 лв.
Но си мисля, ако съм била от първите в градината, щом съм първа от групата.... Rolling Eyes
Твърде вероятно е учителките да носят всеки нов подарък в общия чувал и хоп... нашия най-отдолу.

# 69
   Дано всичко да мине перфектно  и децата да се радват на хубавите подаръци Laughing

# 70
Момичета, не подценявайте толкова дядо Коледа! Все пак носи подаръци по цял свят, ще се справи и с една градина.
Нашето тържество мина, подаръка е получен, нашия си е. Детето е доволно. Изненада ме наличието на торбичка с лакомства - все шоколадови, вкл. и яйца с играчки. Вярно, че детето ми е от по-големите в яслата, но ми се струва, че това не са неща за бебета на 1г и половина. Не разбрах чия инициатива са били.

# 71
# 72
Дядо ти Коледа е ходил по групите и е раздавал подаръци т.к. снимките са направени в групата ни.  Peace, а явно чувал има за всяка група. Надписвахме подаръците с първото име на детето.
Лакомствата доколкото разбрах са от общината.  Peace

# 73
  • София
След общото тържество за цялата градина, дядото обикаля по групите  Peace

# 74
Нашето тържество е утре,но няма да има подаръци Sad.Не знам защо обаче,а детето все казва,че Дядо Коло ще му подари подарък.Събрахме по 3лв,сигурно ще им дава лакомства,сигурна съм,че и на това ще се зарадва,но като го питахме какво иска от Дядо Коледа,той си каза.Сега като го види,ще си иска подаръка.Ние ще го купим,но той ще знае,че са от мама и тати,а не от дядото. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт