Бременни майки в чужбина - Тема 45

• 30 453
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
за протокола,до 6месеца след раждането бях върнала килограмите си,без диети и упражнения,а бях качила 18,разковничето беше денонощното безсъние,кърмене и разнасяне на ръце,акто и три часовите разходки за да спи бебо,естествено без спиране Joy

# 496

Биби-джиби 26ти февруари е датата  Grinning
 канарска-маймунка ракията наистина помага, капни малко на едно памуче и си сложи в носа, малко е неприятно, но има ефект!
fantasy и аз бях прокарвила към 9-10 седмица, но ми казаха че било време за цикъла ми и затова се получило. Но да са сигурни че всичко е наред направиха и скан, би трябвало навсякъде да правят, за да е спокойна жената . В англия, поне според мен, ако не драматизираш малко и да нахалстваш няма да ти обърнат никакво мнение  #2gunfire

# 497
Здравейте!
Мива,добре дошла!При теб почти не е останало  Heart Eyes Желая ти леко раждане и здраво бебче!
Маймунке,аз за отпушване на носа използвам също памучета с ракия.Мажа и носа с мед(по възможност-домашен) в ноздрите-звучи гадно,но на мен ми помага,защото медът загрява.Другото,което знам,но не съм пробвала е кипваш оцет с морска сол и вдишваш през носа парите!
Биби,аз съм +14кг,но не се впрягам особено  Laughing Още малко и тогава ще му мисля!
Аз утре съм на midwife,да видя как върви бебка,да разпитам как да процедирам като настъпи МОМЕНТА,искам да ми разясни някои подробности за водното раждане и така.

# 498
Мива,аз нямаше какво да драматизирам,или преувеличавам,много кървях,дори по време на вагиналният преглед,а след 1-ва проблемна бременност,2-ра завършила неуспешно след “безобидно кървене в 9г.с.“,надали който и да е лекар би го приел за нещо нормално,още повече в почти 4-ти месец.Нормално е като всяка жена минала през спонтанен аборт да ме е страх,това че не се вижда причина,не значи че няма,уплашена съм и не искам да си и помислям да умаловажа подобна случка,не и когато  съм преживяла подобен инцидент.Ако лекарят не ми обърне внимание,отивам при друг,а иначе и тук трябва да изискваш доста неща от своят лекар,но си мисля че навсякъде е така,причината е че за лекарите сме просто поредните пациенти,а не жени,бъдещи майки,и нечий съпруги,те си мислят за уикенда и къде да вечерят.
Съжалявам за гадния пост,малко съм ядосана,т.к. от фирмата ми пратиха контрол-доктор,който се оказа един идиот,не че не се разписа бележката,но поиска да ми види коремът дали съм бременна #2gunfire,все едно можеш да излъжеш за такова нещо #Crazy #Cussing out

# 499
  • Манчестър, Англия
Здравейте милички, как сте днес? Аз не съм писала скоро, но ви чета редовно. Стискам силно палчета на всички момичета, дано всичко се оправи...
Аз да се похваля, дойде ми писмо от болницата, имам час за 01.02.(петък)  ама не е за scan...  #Cussing out Трябвало да се срещнем, за да ми допопълнят информацията. Днес имах час при midwife и и показах писмото, каза че въпреки че не пише в писмото за преглед нищо чудно и да ми направят. Ако ли не сега в петък, то другата седмица трябва задължително да ме викнат, че първия скан бил до 14гс, а аз вече си карам 13-та г.с. Simple Smile Иначе ми каза витамин Д да си взема, че то слънчице няма тука... Simple Smile Каза ми, че най-вероятно ще ми вземат и кръв
Искам да попитам мамите в UK, че забравих да питам, трябва ли да ида в петък за прегледа гладна и жадна?

# 500
Малко дяволче, хапни задължително, да не да ти стане лошо. И според мен пийни доста течности преди да отидеш на преглед. И в двата случая , скан или да ти вземат урина трябва да си пила много вода предварително .  Hug

# 501
Фентъзи, съжалявам ако съм те убидила, не съм имала такова намерение.

# 502
  • Манчестър, Англия
Мива, мерси мила, то и аз не знам как ще издържа ако не ям, че само като си отворя очите и съм гладна Simple Smile Досега съм качила 4кг, не знам до края колко ще съм + Simple Smile Важното е всичко да е наред, после ще му мисля  Joy

# 503
И аз съм така, първа работа ми е сутрин  #Crazy няма как, както вика мм сега ми се е паднало  Rolling Eyes после ще му мислим, как ще се свалят тези килограми

# 504
  • И аз не знам къде
Мен напоследък ме гони вълчи глад. Събуждам се през 2-3 през нощта,отчитам се в тоалетната и после плюскане. Зареждам се винаги с кроасани(горкото ми дете,цяла бременност на кроасани кара hahaha)  хапвам един,лягам и сутринта като изпращам мъжо за работа пак съм гладна,ама тогава гледам да не ям . Гледам да легна за още час два и като стана мале мале  smile3556 пак глаад.Така че спокойно за тези,които са в началото какво ще е после.

# 505
Благодаря ви момичета...  Hug
Аз днес цял ден си правя подобни инхалации на тези които вие ми препоръчахте, правех ги с вода да заври, слагам сода бикарбонат и лайка и после с хавлийка на главата дишам парата, отделно си сложих по една капка изцеден лук в носа (беше ужааасно) и накрая си сложих два памука потопени преди това в ракия, и от време на време си пръсках морска вода в носа!!! И въпреки всичко това няма промяна  Peace , дано утре е по-добре !!!
Отново ви благодаря !  Hug

# 506
Канарска маймунка,защо не попиташ в аптеката за капки за нос за бременни,аз бях настинала преди 2 мес,и си купих капки за нос мисля че беше някакъв физиологичен разтвор,на мен ми помогна поне успявах да се наспя.

# 507
Здравейте Мами,

Аз имах една чуденка, въпреки че е доста раничко аз да ви попитам
 Знаете ли като се роди бебчето относно документите му как стоят нещата. Аз съм си бг гражданка нямам чуждо гражданство, така че бебето къде трябва да го регистрирам?

Иначе да се похваля. Понеже ме болеше корем нещо от вчера и малко се изплаших и отидох на видя гинеколожката ми и с едно апаратче мъничко чухме сърчицето на бебчето. Аз все още ня ехограф не съм ходила, той ми е другата седмица така че това ми беше 1вия така да се каже контакт с бебето. Много се развълнувах, усещането е страхотно Simple Smile Grinning А иначе всичко е наред оказа се , че най вероятно някое леко стомашно чревно разстройство имам, ама аз нали съм си паника, та трябваше да се презастраховам newsm78

# 508
Здравейте Мами,

Аз имах една чуденка, въпреки че е доста раничко аз да ви попитам
 Знаете ли като се роди бебчето относно документите му как стоят нещата. Аз съм си бг гражданка нямам чуждо гражданство, така че бебето къде трябва да го регистрирам?

Иначе да се похваля. Понеже ме болеше корем нещо от вчера и малко се изплаших и отидох на видя гинеколожката ми и с едно апаратче мъничко чухме сърчицето на бебчето. Аз все още ня ехограф не съм ходила, той ми е другата седмица така че това ми беше 1вия така да се каже контакт с бебето. Много се развълнувах, усещането е страхотно Simple Smile Grinning А иначе всичко е наред оказа се , че най вероятно някое леко стомашно чревно разстройство имам, ама аз нали съм си паника, та трябваше да се презастраховам newsm78

Не се притеснявай мила,излишно си вкарваш филми в главицата.Това че те е болял коремът може просто да се дължи на това,че матката ти се разтяга.Разбира се добре си направила че си се консултирала с лекар за да си по-спокойна.Що се отнася за гражданството.Първо да питам в коя държава живееш?

# 509
Във Франция съм, но не ми е много ясно то като няма да е французойче в посолството ли трябва да ходя или какво, абе честно казано нищо не ми е особено ясно в тази насока

Общи условия

Активация на акаунт