Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за присъствието на бащата по време на раждането?
Какви са мненията за лекарите от различни националности?
Какво е мнението за приемането на витамини по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за присъствието на бащата по време на раждането?
Мненията относно присъствието на бащата по време на раждането варират. Някои майки ценят подкрепата и участието на партньора си, докато други се колебаят поради опасения от емоционално разстояние след раждането. От решаващо значение е да се обсъди с партньора и да се вземе решение, което отговаря на нуждите и предпочитанията на семейството.
-
Какви са мненията за лекарите от различни националности?
Форумът изразява различни мнения за лекари от различни националности. Някои участници споделят положителни преживявания с английски лекари, докато други изразяват предпочитания или затруднения в комуникацията с лекари от различен културен произход. Важно е да се отбележи, че възприетите впечатления са субективни и могат да варират в зависимост от конкретния случай.
-
Какво е мнението за приемането на витамини по време на бременност?
-
Какво е мнението за стриите по време на бременност?
-
Какви са различните мнения относно избора на бебешка количка?

- Великобритания - 10.03.2013 

Да расте здраво и щастливо дете , да изпълва дните ви с безкрайна любов

Помисли и кажи , пак казвам - на мен не ми е проблем да водя темата , обаче откачам като трябва да търся или смятам термини /без да ми се сърдят мамите /.
.На мен пък ми е гадно като ги видя по боси крака,не знам що така,ама някак си туй да се събуеш така в стая с 15 души не го намирам за редно.
Момичетата се изказаха доста силно, даже за нечистоплътност и тн. За мен, като излезе човек и поживее малко навън, запознае се с нови култури и тн, би трябвало да има по-отворен мироглед и да приема по-лесно различията, като лека полека те започват да не правят голямо впечатление.
.не за друго.А иначе да,права си че като поживееш навън и свикваш,обаче лека полека както и ти си казала.И аз се опитвам да свикна с много неща,обаче си е трудничко,само една година съм тук,с някои свикнах,с някои не,то няма как.Обаче просто е недопустимо в здравната система да има некъдърници,които могат да оставят отпечатък в живота ти завинаги.