Тwilight/Здрач - тема 82 - Forever. ♥

• 30 813
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Като видях тази снимка

ще взема май да  newsm18 newsm18 за него. Като не може да е Роберто  Simple Smile

За миг помислих, че съм объркала темата, че нали в едни други Иън, Иън, Иън....аман  Joy

Абе кога ще ми повярвате, че Роберто е скрита лимонка, играч  Joy
Изморен бил  Mr. Green...нЪл го видОх колко е изморен на афтърпартито Laughing

# 706
  • Варна
Точно чета Wild Child, (wa—wa Wink), и Едуард пак е СЕО,  тез костУмарски снмки м идват като илюстрации направо. Тъй че, Красе, навита съм на твойто предложение   WhistlingА от Иън ме побиват тръпки, честно

# 707
Боже, Боже!  Аааа, Дор, и други го карат на  тръпки от Иън, шЪ знаеш  Joy  , та женската душа е енигма голяма.

Дид, афтър голд партито е друга бира  Mr. Green  Онези снимки ми усмихнаха и на мен душичката.

# 708
Голямо шило е Роберто, не едно, а две афтърпартита е отразил Mr. Green
Как ми се иска да го бяха щракнали с Джон Хам...
Диди, наистина как се притесни като трябваше да поздрави Тарантино. Колко ли нерви е изпотрошил в онзи момент Laughing

Лейди, имам я и аз втората книжка, много е хубава! Ще чакам твоите впечатления от подарената  Hug

Ако на някой му се гледа - в канала на наградите има всички видеа с победителите и репортер … лед церемонията).

иии наздраве Whistling

# 709
  • Варна
Цялата церемония ще се излъчва и по бтв, 27.01, 23:00 , ако не се лъжа. А днес Роберто беше в новините на бнт Party

# 710
  • София
Като видях тази снимка

ще взема май да  newsm18 newsm18 за него. Като не може да е Роберто  Simple Smile
Йорданка ме викна тука, честно  Crazy. Понеже сте накрая да кажа само : нищо няма да го правите Иън, така отдалече може да го дзъркате Flutter Flutter Flutter

# 711
Йорданка ме викна тука, честно  Crazy. Понеже сте накрая да кажа само : нищо няма да го правите Иън, така отдалече може да го дзъркате Flutter Flutter Flutter
Joy Joy Joy
Ииии начеса си крастата, най-после Joy
И кой ти сАка Иъна  пък на теб! Дзъркане, едва ли ! Хахаах!  Ще го употребяват, евентуално, де, други!

# 712
  • София
Joy Joy Joy
И кой ти сАка Иъна  пък на теб! Дзъркане, едва ли ! Хахаах!  Ще го употребяват, евентуално, де, други!

Кой ще го употребява Crossing Arms. Първо ще се разправя с мен Naughty. Никакви фифти-мифти, да земат вашто, да не се срамувам

# 713
Joy Joy Joy

Кой ще го употребява Crossing Arms. Първо ще се разправя с мен Naughty. Никакви фифти-мифти, да земат вашто, да не се срамувам

Ма нашто е заето, филми има да снима, ти не разбрали вече. Продъних ти ушите и не, не  искаш да запомниш и не искаш  Joy

# 714
  • София
Йорданке, като видя първото ти изречение на тая тема, и не те чета натам hahaha
Едвам запомних Лий Пейс с маргаритките, чекай да мине малко време Flutter

# 715
 Joy  Нели, честно, мен не ме побиват тръпки от Иън, но ай мир да има  Grinning   Да видиш, че тук сме хора  Mr. Green   Но за Фифти няма да се разберем  Naughty   Пледираме за друга кандидатура, а и си го пазим Роберто от някои неподходящи за него   Grinning  филми.

# 716
Йорданке, като видя първото ти изречение на тая тема, и не те чета натам hahaha
Едвам запомних Лий Пейс с маргаритките, чекай да мине малко време Flutter

Чакай да видиш ти тогазЕ! Кога най-малко очакваш ще ти се стовари на главата! И не е верно, че не ме четеш! Лъжечка си! Иначе нямаше да ми подаваш за стихоплетството  hahaha

# 717
  • София
Joy  Нели, честно, мен не ме побиват тръпки от Иън, но ай мир да има  Grinning   Да видиш, че тук сме хора  Mr. Green   Но за Фифти няма да се разберем  Naughty   Пледираме за друга кандидатура, а и си го пазим Роберто от някои неподходящи за него   Grinning  филми.
Мъ и аз пледирам за друга кандидатура, не искам мойто да се излага Crazy

Какво стихоплетство, не се сещам, Данче newsm78

# 718
  • Варна
Къш, птицо проклета  Joy "Добре, " каза птицата и отлетя...

Хаха за това се сетих, това написах  Mr. Green

Разбрахме ли се каква ще бъде темата на новата тема newsm78

# 719
  • София
Къш, птицо проклета  Joy "Добре, " каза птицата и отлетя...

Хаха за това се сетих, това написах  Mr. Green

Разбрахме ли се каква ще бъде темата на новата тема newsm78
Ааа не така с мойте камъни. Бий Дани, на галено няма да казвам как и викам, ма почва с Б

Общи условия

Активация на акаунт