Тwilight/Здрач - тема 82 - Forever. ♥

• 30 809
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • Враца
Ау прекрасен ми е.
Вече свикнах, че онази коса няма да я видим скоро, та се примирявам вече с всякаква дължина  Laughing
На сцената беше много спокоен и готин. Харесва ми, че беше  пак наградата за сценарий. Кристоф Уолц мернах някъде също Simple Smile
Красе, отчаян е, че заминава за Австралия и оставя гаджето си само  Sunglasses Wink

# 691
И аз успявам да се включвам веднъж на високосна  Confused

Но не мога да не отбележа колко е прекрасен на наградите хмммм и късата коса страшно му отива  Heart Eyes

# 692
  • Варна
Ето снимката, която не се вижда, че даже изрязах излишните работи встрани от робовото лице - да не се разсейваме. Цъкнете, заслужава си  Heart Eyes

# 693
Добро утро!

Аз виждам и първата снимка от Дор  Laughing
Дор, що изряза Гучи?

# 694
  • Бургас
Хубав Роб!!!  Heart Eyes  Косата намалява за ролите предполагам!
Цвети, радваш ли се за глобусите на Бен Афлек!  Wink

Да се похваля! Колегите ми подариха това!
 Довечера book

# 695
Ей сега догледах церемонията на клипчета, че след представянето на Роб се трупясах.. обаче страхотно се израдвах, че Крис Уолц и Тарантино спечелиха, а и Арго за най-добър филм! Лейди, много се надявах  Heart Eyes
Роберто беше много спокоен, как се измъкна от повечето репортери на червения кили - не зная.
Пролича му обаче полета точно преди церемонията. Не зная как ги прави тези геройства - изморен от 12 часов полет, вероятно го тресе часовата разлика и пак беше хубавелко.

Лейди, честита книжка  Hug

# 696
  • Варна

Дор, що изряза Гучи?

Щот имаше пърхот  smile3534

Доволна съм, че междувеждието е оскубано.

# 697
  • София, България
Добър ден, момичета  Heart Eyes

На мен ми се хапва нещо сладко и много шоколадово с кафето

А ето тук се опитах да събера доста снимки и клипчета от наградите, много Роб, много нещо!  Mr. Green
На една от снимките се е облегнал на лакът на една маса и се хили като котарак, там изглежда щастлив ( може да е от бирите  hahaha  )

Снимки от червения килим 1 част

Снимки от червения килим 2 част

Видеото от представянето на наградата

Снимки и гифчета от церемонията

Да си дойдем на думата - афтърпартииии  Party

# 698
На една от снимките се е облегнал на лакът на една маса и се хили като котарак, там изглежда щастлив ( може да е от бирите  hahaha  )

От бирите ще да е, от бирите  Joy Как само са го нащракали, захабал шишето  Joy
Роб ми беше много смешен след като Тарантино се качи на сцената, как тръгва да се изнизва, вдига ръка, все едно казва "айде бай" и после се сети, че трябва да се здрависа и поздрави  Тарантино.
И ей, за такива луди-сладки моменти го харесвам Прекрасния.  Даже не мога да му се ядосам, когато започне да върши такива неща.

# 699
привет момичета  Hug
Честита нова година! С малко закъснение, но от сърце ви пожелавам да сте здрави, обичани и щастливи и една много-робовска година

най-накрая се завърнах от хайманосване по света и у нас. близо 3 седмици без Роб, без Здрач, пълна абстиненция. от време на време, фучейки по снежните писти, се питах какво ли прави сега Роб, ама си знам че няма шанс да го срещна на някоя писта  Joy
обаче от немай къде подхванах пак Мастъра и настроението е 6+  Laughing щях да изпопадам като видях един младеж да се разсъблича под лифта  Crazy голям смях, ските вървят напред, аз зяпам назад, пича застанал срещу мен и хваща блузата и я вдига и отдолу едни теракоти  #Crazy юхууу  Joy
Тая сутрин "бак ту уърк", първата ми работа беше да се информирам какви ги върши прекрасния. много се изкефих на снимката в метрото - ето значи къде човек може да срещне Роб - дайте да се цаним кондуктори в метрото в Лондон  Laughing
На наградите е просто страхотен сладур  Heart Eyes
знае ли се вече кога и къде почва снимки ?
Лейди, на книжката пише автобиография - самия Дали ли я е писал? После ще чакаме да споделиш впечатления, на мен интересно ми звучи  Thinking макар че ние вече много добре знаем какви ги е вършил Дали с свободното си време  Joy

# 700
  • Враца
Като видях тази снимка

ще взема май да  newsm18 newsm18 за него. Като не може да е Роберто  Simple Smile

# 701
  • Варна

Я да си вземем Роберто да си изиграе Мастъра, ков като е излагация. Важното е ние да сме щастливи  Mr. Green

# 702
  • Бургас
Бела, добре завърнала се! И на теб да е честита 2013!
Книгата е на Дали и започва с детските му години, затова ми е много любопитна!
Другата е за по-късните му години и ми хареса!

След изпънатия и малко уморен "златен" Роб

- Роб с пуловер, усмивка и бат Дийн!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 19:59 от lady Koup

# 703
  • София
Хм...палавник  Whistling Wink

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 704
 Joy  Образ безподобен е той! Изтупан, излъскан, обувки, оценка 6, но изморен.  Надявам се да му мине. В първия момент ми заприлича на Крис О'Донъл, защото мъж ми гледа напоследък Морски пехотинци и ми го навира в очите.

Мона,  бре! Че и с бюлетин, че и с торта  Grinning

Ва Ва, какво да го правим сега Иън  Joy

Общи условия

Активация на акаунт