Тwilight/Здрач - тема 82 - Forever. ♥

• 30 840
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
 Hug

# 61
  • София
Момичета, откъде може да се изтегли саундтрака?
В замундата го няма.

# 62
Крайно време е да вляза в темата  Grinning

Докато изчета всичките 5 страници, които сте изписали и забравих какво ново искам аз да споделя  Joy
За сега - татко Чарли forever  Heart Eyes

Не разбрах само защо Тай копира Били Бърк?

# 63
  • Варна

Не разбрах само защо Тай копира Били Бърк?

Вероятно защото се учи  Peace Възприел е да са прави на учуден и да демонстрира как току-що е схванал някоя мисъл по същия начин като татко Суон  Wink Лошо няма

ПП: Писах в Дорчестерия, една съвсем нормална нова глава.

Остава още една и после епилог. Еротична сцена е възможна, но само със същите участници  Wink
Люс, ще разбереш и за Максим  Hug

# 64
  • София
ПП: Писах в Дорчестерия, една съвсем нормална нова глава.
Интересно каква ти е единицата мярка за ''норманост''  Laughing Парализира ми мисловната дейност да знаеш, пред очите ми е само прекрасното бездиханно мъртво лице на Джаксън, понеже в ума ми са запечатани всички пъти, в които е умирал в някой филм. В твоя фик е най-прекрасен като мъртъв Виктор...Аз съм жестока, бих го убила само, за да разплача читателите; после бих пратила девойчето да се хвърли от някъде, заедно с тъпите съдове  Twisted Evil

Ужас! И аз един коментар праснах! Ужас! Обаче, сега ще обясня защо така...
Не ви пускам всеки ден по някое интервю с Джаксън, но има много.
Питаха го какво е било чувството да гледа как убиват Джаспър в БД2. Той разказва, че на първото гледане на филма е седял с майка си и баща си. Наблюдавал реакциите на майка си, очаквайки да има такива, но , о, изненада - мамчето дори не трепнала! Седяла си като пич и си гледала все едно нищо особено не става на екрана, което на свой ред се оказало огромна изненада за Джакси. Миличкия! Да беше седял до мен в киното да види!
Та, ролите му са все такива - убиват го често...
И тази сутрин чета как и Дорчес му пуска куршум! И колко е прекрасен!
Тя няма да го убие, но в моя ''нормален мозък'' се запечата прекрасния му труп!
Колекцията ми се запълва с красоти от отвъдното - чакам догодина да го видя и като призрак...ако доживея до тогава, де  Mr. Green

Абе, някой да иска закуска? Нормална! Без цъкъбъл!  Joy

# 65
  • София
Такаааа...мисля, че дойде време да споделя впечатления...такъв ви бил късмета днес :Р

Скрит текст:
Първото ми гледане на Зазоряване 2 беше в полупразна зала, в която може би бях единствения фен.
Още с началото на музиката и първите кадри ми потекоха сълзите. Не се притесних изобщо. От едно известно време съм наясно, че здрачовете не са просто филми за мен, а някакви особени преживявания, които още не мога да си обясня (а може би не искам да си обяснявам).
Та, потънах си в седалката и се оставих на магията.
Всичко беше една голяма красота. Бела като вампирка беше перфектна и прекрасна.
Страшно се забавлявах, когато ступа Джейк - кого ще импринтваш ти, бе пес?!  hahaha Тай беше перфектен и много сладък през целия филм. Татко Чарли - също! Heart Eyes

Най-любимата ми сцена беше, когато Ренесме улови снежинка... Heart Eyes Heart Eyes

Всички нови вампири ми бяха забавни и интересни.
Изненадах се, че толкова си паднах по Гарет. Но все пак доста екранно време му бяха отделили. На второто гледане абсолютно игнорирах всички останали лица на екрана, за да го зяпам него. Blush

Когато дойде време за срещата с Волтурите, за малко дадоха сцената от далеч и на пръв поглед изглежда смешна за ''масова бойна сцена'', даже някой в залата се изсмя, но на мен ми заприлича на бяла шахматна дъска с черни фигурки на нея.
За някои сцената е минала бързо, а на мен ми стори дори мудна.
Когато дойде Алис и докосна Аро, за да му покаже видението си реших, че филма свършва.
Алис отдръпна ръката си и му каза:''Но ти няма да промениш решението си, каквото и да ти покажа, нали?" Това беше момента, заради който възприех следващите сцени като истински, не като нейно видение...
От момента, в който главата на Карлайл беше откъсната блокирах и май забравих да дишам.
Не можех да повярвам, че са измислили такъв край...
Когато видях Джейн да се взира в Джаспър направо откачих нееееееее, неееее, не! Тия са луди! Не и Джаспър! Не и така гадно  - да го оставят безпомощен и просто да го убият - трима срещу един - гадове! Заболя ме сърцето, хора...Сет...Лия...Любимите ми вълци...Едуард се измъкна на косъм...
После главата на Аро се търкулна в снега...
Стана ясно, че това е просто видение, но на мен буцата на гърлото още ми седи...
На второто гледане след тези сцени се разнесе такъв звук на облекчение из цялата зала, че чак се учудих - значи не съм била единствения шаран хванал се на въдицата. Wink
За мен филма имаше три края, ако мога така да кажа.
Първият беше точно след битката. Небето, слънцето, което пробива през облаците.
Вторият край беше, когато всички вампири се разотиваха; Джаспър се усмихна с любов на Алис, а тя показа на Едуард бъдещето на Ренесме.
Третият  беше на поляната (с всеки филм все повече китки набучват на тая полянка Laughing), когато Бела допусна Едуард в мислите си...Кадрите от предишните филми чудесно се вързаха с финалните надписи, на които аз отново щедро разлях сълзи на умиление, и носталгия, и любов, и благодарност, и всичко.... Heart Eyes Heart Eyes

Единственото, което ми липсваше във всички филми беше блясъка на другите вампири. Не беше честно само Еди да блести, можеше и на Джаспър да му измислят една сцена на слънце Mr. Green

# 66
  • София
Тази поляна хич нещо не ми беше на място с тези китки посред зима  Tired
Трябваше да си завърши в къщичката, както в книгата, пък  Crossing Arms

# 67
  • Варна
Амидала, то може да е след време хаха
Аз пък се начудих на сцената преди това с видението на Алис за бъдещето на Нес и Джейк, как пък така се стопи тоз сняг веднага след като натрупа  Mr. Green Нали беше след Коледа веднага битката, едва ли гостите са седяли до пролетта.
п.п. пия си кафето в чашата Едуардова от БД1, мъжът ми ме гледа със нотка в погледа: горкото то хич не го слуша главата хаха Оня ден каза, че ептен съм се за тийнеджирила  hahaha

# 68
  • София
п.п. пия си кафето в чашата Едуардова от БД1, мъжът ми ме гледа със нотка в погледа: горкото то хич не го слуша главата хаха Оня ден каза, че ептен съм се за тийнеджирила  hahaha
Joy

Аз пък 'ич не съм забелязала климатичната обстановка във филма как се е променяла  Mr. Green 
Абе, в софийските Арени има ли таквиз' чаши, джунджурии - на сайта нищо не пише, в самото кино преди премиерата като ходихме само козметиките продават...Нищо за спомен не ми остана от последния филм, освен еуфоричните преживявания, ама те не се броят - не мога да си пия кафето в тях Laughing

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 11:36 от Vania3m

# 69
  • Варна
Оф, като се сетих чак на БД1 да си купувам, сега нямам от предните два филма и с тия тъпи гривни.. Даже не мога да си я нося, че се изтрива за отрицателно време, Миналогодишната я носих, носих и ептен изчезна  Mr. Green

Как преливат кадрите в сцената на поляната, ех Бил, Бил... защо не направи Новолуние...
Този ми е най-смотания филм, дори С;ейд направи по-добър филм

# 70
  • Варна
Бонджорно  Hug

Олеле, Ваня как наспойлирала по "етажите"  Joy Ванче, реакцията ти е "уау"

Красе, гифчето на Роберто е разкош  Mr. Green а черно-бялото... ех  Heart Eyes

Хора, днес имаме забележителен рожденик!

# 71
  • София
Охоооо, ето за кого ще се напиваме тунайт!  Mr. Green

ЧРД на мистър Уилям Албърт Бърк! Heart Eyes

# 72
  • Враца

Как преливат кадрите в сцената на поляната, ех Бил, Бил... защо не направи Новолуние...
Този ми е най-смотания филм, дори С;ейд направи по-добър филм

Това е защото Едо хвана гората.
Но пък сцената във Волтера компенсира липсата му  Heart Eyes
Но си права, Бил трябваше да снима всички без 1, К. Хардуик успя да направи най-красивия Едуард.

# 73
  • София
Олеле, Ваня как наспойлирала по "етажите"  Joy Ванче, реакцията ти е "уау"
Нарочно! Акъла ми изкара като зачетох новата глава! Посегна на най-скъпото ми! След БД 2 точно тоя изтрел ми трябваше и изтрещях! Ама фика ти е убийствен, де! Peace Mr. Green
Аз съм луда калинка - вживявам си се, сори, Дорчес, извиняв...?   Wink Hug

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 13:08 от Vania3m

# 74
  • София
Последен спам от мен, но не мога да се въздържам около красивия му труп Joy

Римски Ратбоун форевър Heart Eyes

newsm49

Общи условия

Активация на акаунт