Тwilight/Здрач - тема 82 - Forever. ♥

• 30 870
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Много се радвам на всичко, което публикувате, смея се, плача, абе... хубаво ми е.

Дор, чакам с нетърпение! Heart Eyes

Поздрав:

# 151
  • София
Такаааа, декември дойде! Не се отпускайте! Заковете датата 14-ти в календарчетата си и ви искам тук да поливаме Джаксън! Кендито ще духа 28 свещички тогава - няма само ние да остаряваме, я! Може да ми е на моменти смачкано, но това не пречи да ми е празнично Crazy 

Хм, какво правиш с косицата си ПАК, скъпо дете, какво ги кокориш тия очички, какво става с призрака, с филма, с бебето? Като казах бебе, та се сетих - сънувам, че разглеждам снимки в нета и най-новата на Джакси беше с две бебета на ръце, облечени в бодита на синьо и бяло райе, негови бебета бяха! Mr. Green

# 152
  • Бургас
Добро късно утро!  Hug

Не можем да се оплачем от липса на новини около Роб!!!
"Посветени " свързват тази снимка с любим фик-поредният издаден като книга   Предполагам става въпрос за Edward Wallbanger. Някой запознат!?

Китара с автограф на Роб за благотворителност!

Предполагаем бизнес обяд с Warner Bros. Казват , че източникът не е много надежден, но все пак е любопитно дали не се задава пореден нов проект!?

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 11:15 от lady Koup

# 153
Предполагаем бизнес обяд с Warner Bros. Казват , че източникът не е много надежден, но все пак е любопитно дали не се задава пореден нов проект!?

Още ли!? Че той има май достатъчно!
Ето,  знаем какво очакваме, а не са почнали снимки на нито един филм все още.

Цитат
Maps to the Stars (pre-production)
Jerome
 2013 Queen of the Desert (pre-production)
Col. T.E. Lawrence
 2013 The Rover (pre-production)
Reynolds
 ???? Hold on to Me (pre-production)
Jimmy
 ???? Mission: Blacklist (pre-production)
Eric Maddox

Да не се очертава експлоатация до дупка?  :35

# 154
Диди, май наистина много ще работи, все споменава, че има и проекти, които още не е обявил. Представям си, че е запълнил от рано програмата си за 2 години напред...

Да споделя и за филма с Шийн - не беше моята чаша чай. Ако се абстрахирам от това - много интересно снимани сцени, цветен, безкрайно хубава идея. Но имаше нещо, които през цялото време някак не беше на място. Майкъл като че ли беше с най-хубавата роля, свежа глътка въздух, много много му отиваше. Heart Eyes

Кристен е присъствала на Governors Awards, много хубава.

Отделно попаднах на нещо, което ме хвърли в размисли 5 секунди преди да се досетя че е манип  hahaha

# 155
  • София

Отделно попаднах на нещо, което ме хвърли в размисли 5 секунди преди да се досетя че е манип  hahaha

Joy Аз на тоя пич му чакам паркура! Ще запаля свещ да не се пребие, докато снима. Joy

# 156

Joy Аз на тоя пич му чакам паркура! Ще запаля свещ да не се пребие, докато снима. Joy

newsm78 Какво ще снима?

# 157
  • София

Отделно попаднах на нещо, което ме хвърли в размисли 5 секунди преди да се досетя че е манип  hahaha

newsm78 Какво ще снима?
''Tracers'' - филм за любов и младежи, дето се мятат по сгради и улици като маймуни в джунглата.  Grinning Не знам кога са му снимките, трябва да излезе чак 2014г.

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 14:21 от Vania3m

# 158
А, значи Тай пак в нещо като екшън ще го чакаме. То май там ще се развива момчето за сега. Ама си мисля, че в комедия ще стои добре. Поне в Здрач-а комедийните моменти му се получаваха.

Айде стига бееееееееее
Били е на път тотално "да ме повреди"   Crazy

Такаааа, декември дойде! Не се отпускайте! Заковете датата 14-ти в календарчетата си и ви искам тук да поливаме Джаксън! Кендито ще духа 28 свещички тогава - няма само ние да остаряваме, я! Може да ми е на моменти смачкано, но това не пречи да ми е празнично Crazy 

Одеве пропуснах:

Ванче, трябва да се разберем окончателно кога ща празнуваме с Джакс, защото в http://www.imdb.com/name/nm1717152/  е отбелязана дата 21 декември. Това за втора поредна година ще го бистрим явно  Joy Искам да е козле пък!

И още: нищо не каза, как беше манджата за вечеря?  Joy

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 19:23 от danir

# 159
  • София
Дид, с тия кендита здраво сме го закършили. Laughing

Аз нали наваксвам като не видело мъж и тази вечер си причиних още един филм с мистър Пейс. Филмът не е нещо особено - обичайното - една патка с двама пичове. В ролята на лудия и по-готин пич е Лий, другите нямат значение Laughing

Важното е, че в ''отбор потник'' си имам ново попълнение с голям инструмент Laughing

# 160
Дид, с тия кендита здраво сме го закършили. Laughing

Joy Joy Joy
Но това си е голата истина за нас!!!

Сега да ви информирам, че се готви анкета за гласуване за най-секси кенди от сериал и най-секси кенди от филм за 2012 г.
Ако проявявате интерес следете темите в Кино и Телевизия кога ще излязат и ако имате желание може да се включите.

# 161
  • Варна
Ето и една брадясала муцуна от мен, колкото да се индикирам, че мърдам.  Wink

... а "крещящото семейство показах ли ви?

Хайде, бягам  Hug

# 162
Навън вали като из ведро, а мен ме зарадваха със Здрачна прожекция  Heart Eyes
Още в началото ми се иска да ви пусна настроение, както ние си знаем.
Салонът беше само за нас, голяма емоция ме заля още щом всичко притъмня.
Оцених музиката още повече, толкова на място е, така вълшебно допълва сцените.
Този път не се хилих на прическата на Карлайл или когато вампирите се топлеха на огъня (?!?!?!), а обърнах вниманието си на милите моменти, на шегите на Джейк, на прегръдките между Едуард и Неси, на притеснената Бела.
Веднага ми се прииска да видя отново любими сцени от началото до сега - тази в ресторанта, балът, едно цяло Новолуние, предложението, сватбата...
Не бих отказала малко повече време с Кейт и Гарет (нямат ли си вече и те общо име? Гарейт например?  Mr. Green )
Тай и Били ми се сториха най-най, както в предишния, така и в сегашния филм. Особено първият споменат усмихва всяка сцена!
Дори цялата цветова гама на лентата допринася, за да се пренесем в онзи 'лепкав, влажен и мокър Форкс', но от вампирската гледна точка.
И отновно финалните надписи с всички участвали ме просълзиха. Ужасно съм благодарна на Кондън, че съумя да направи филмите така, че да не излизаме от салона с горчив вкус след преживяването а точно обратното - развълнувани, разчуствани и все още влюбени  Heart Eyes

# 163
  • София
... а "крещящото семейство показах ли ви?

Joy Joy
Ще ме уморят тия муцуни, ей! По-скоро са ''ревящото семейство'' и докато малкото Монро реве от глад и пълен памперс, двамата реват от ''божеее, в какво се забъркахме'' hahaha hahaha Особено Джакси много сърцераздирателно го дава, баш като за Оскар! Stuck Out Tongue Winking Eye

Навън продължава да си вали, вкъщи е топло и тихо, в мрака ми светят само цветните лампички на елхата, не ми се спи...Време за още едно Зазоряване? Wink

едит: Цве, писали сме заедно. Много се радвам на преживяното от теб! Още по-топло ми стана. Heart Eyes  Hug
За Гарет и Кейт има фикшъни - видях, но не съм чела още. Но пък нали виждаш как съм го захапала Пейс и си тровя живота с него. Laughing  Heart Eyes Heart Eyes

# 164
  • Варна
Цвети, Ваня, гони ли ви и вас PTSD*? Щото мене - да.

* Post Twilght Saga Disorder, коментирахме ли термина?

Е, аз за последен път досаждам с обявление по тема "Етажи": обещаният лимонаден (еротичен) епилог е готов. Знаете, че ще го изпратя на всеки желаещ.

Общи условия

Активация на акаунт