Тwilight/Здрач - тема 82 - Forever. ♥

• 30 904
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Добро утро и от мен! Hug

Дор, честита една годинка! Party

И като сте почнали с белите ризи:

И за вълчия ни отбор - също  Heart Eyes:

# 226
  • София
Добре, белите ризи им ги изкарахме, сега да видим колко V- образни деколтета криете по гардеробите!  Joy Както виждате, купила съм си от новата колекция и все още не съм склонна да я деля! Twisted Evil

# 227
Добре, белите ризи им ги изкарахме, сега да видим колко V- образни деколтета криете по гардеробите!  Joy Както виждате, купила съм си от новата колекция и все още не съм склонна да я деля! Twisted Evil

Мъ да взема да я пробвам и аз, та да видя дали ще ми Ареса  Mr. Green

Петък е! Време за купон е!

# 228
  • Варна
Нямам гифчета  Whistling ама бялата вълна ми харесваше, що я сменяш  Joy

# 229
Ауууууууууууууу  Heart Eyes
Ауууууууууууууу  Heart Eyes

Роберррррррррто!

# 230
  • София
Сега да ви разправям какво съм смешилище!
Нали чакам ''Хобит'' и се навъртам да видя актьори, премиери, туй-онуй.
Гледам днес снимки от премиерата в Ню Йорк и си се кефя на Лий, пуля се що Армитаж така се е облякъл, смея се на Илайджа, 'щото мило ми става как живота му  мина като хобит и стигам до тая снимка. На нея скивам готиния пич, който знам, че играе джуджето Кили, което съм си закендила. Гледам, гледам и викам - баси, тоя ми е всъщност много познат от някъде, гугълвам му името и ... щях да умра от смях какъв съм идиот - разбира се, че ще го закендя - нали е вампир от ''Да бъдеш човек'', самия Мичъл, любимеца ми и да не го позная до сега - направо съм за захапване по особено жесток начин! Joy Joy

Та, така де, дойдох само, за да ви покажа краля на елфите ей така, за разнообразие :Р

# 231
  • София
Дорче, бяла вълна ли си искаш, а?

Добре, бе, събличам се! :Р

Изкъпвам се!

И си сресвам веждата!

Joy

Хайде, зарязвам ви! Обичам ви!  Heart Eyes

# 232
Ванче,  Hug

Скрит текст:
Да знаеш, щеше да бъде с теб още по-весело в сериалната анкета  Wink

И сега да попитам:
Мат кво дири тука, бе???

# 233
  • Бургас
Момичета, според инфото за излизането на DVD и Blu Ray - 'Breaking Dawn - Part 2'  ще имаме Disc 1- Longer version of 'Breaking Dawn - Part 1' (7 mins bonus)  7 минути са си 7 минути! Въпросът  е с какво ще са запълнени!?  Спомням си миналата година как си мечтаех, след време да пуснат удължена версия за възрастни с окастрените сцени от острова!  Blush

# 234
  • Варна
Диди, Мат го приемам като личен подкуп.  Joy

Ми кво, що да не е за тука като е почти фаворит за Крисчън Грей   Mr. Green Да си призная ли, че му се израдвах повече, отколкото на веждата  Blush в конкретния случай?

Да си поговорим още за "V"-образни деколтета:

За бели ризи:

Или да хвърГаме дрехите:

Бе, важното е весело да става

Лейди, пълно е с малки разказчета за липсващи сцени с Гарет и Кейт, с Аро, които ще бъдат в ДВД-то

Ето, редктирам се с с линк към Туайлайт Егзаминър със статия за изтрити сцени... кой знае, може да ги видим.

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 20:44 от Dorchester

# 235
  • Бургас
Дорчес, още Гарет и Кейт! С удоволствие! Обаче в моето инфо ставаше въпрос за Longer version of 'Breaking Dawn - Part 1', та а затова се вълнувам!  Heart Eyes

Хайде и от мен пълен набор-бяла риза, оръжие, пръстите....

# 236
Лейди, страхотно инфо!
Единствено съм разочарована, че коментарите ще са само от Кондън. Нищо не може да замени предишните на Роб и Кристен.
Мислите ли, че все пак ще сложат сцената с танцуването по време на снимките на битката? Mr. Green

Дорчето спомена Грей, та се сетих, че скоро бях попаднала на фен къс филм (нямам идея как са се организирали) за Фифти из ЮТ  Crazy Ще го издиря и ще поделя.

Скоро не сме отваряли темата Тайберт Whistling

# 237
  • Варна
The ultimate bearer of a white shirt  Heart Eyes

# 238
Дор, що така?
Че аз затова зачертах написаното за Мат, помислих, че ще разберете закачката  Peace
И да кажа отново за N-ти път-снимката на Роб, която е публикувала Красето ми е една от любимите негови!

# 239
  • Варна
Дор, що така?
Че аз затова зачертах написаното за Мат, помислих, че ще разберете закачката  Peace

Че точно ти ли питаш?  Joy   Hug
1. Знаеш ми любовта към Мат
2. Виж ми дясната половина на подписа - и  Blush на тоя фронт също са ми атрактивни, и това го знаеш  Blush

Красе, за мен е истинско удоволствие да те видя в темата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт