Тwilight/Здрач - тема 82 - Forever. ♥

• 30 900
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Дор, що така?
Че аз затова зачертах написаното за Мат, помислих, че ще разберете закачката  Peace

Че точно ти ли питаш?  Joy   Hug
1. Знаеш ми любовта към Мат
2. Виж ми дясната половина на подписа - и  Blush на тоя фронт също са ми атрактивни, и това го знаеш  Blush

МЪ аз не го разбрах така, но явно повредата е при мен...от няколко дни се облъчвам с едни красотииии и съм малко неадекватна  Joy

# 241
  • Варна
АААА!!! И пристигам със снимка от сета на новия Джаксов филм: "On set of "'the magic bracelet'" Е, познайте колко чакам приказката....

# 242
  • о`майна лунна нощ е
Вчера вечерта реших най-накрая да си проверя фишовете, които съм пускала покрай тотоистерията и джакпотът, който не ме уцели. За първи път имам нещо различно от нищо   Правейки една предварителна сметка колко пари са четворките, реших да изхарча авансово сумата, още преди да съм минала през тотото да си обърна фиша в пари. И познах. Купих си книги, които тамън покриха очакваното постъпление. Едната беше "Здрач"  Wink

# 243
  • в сърцето на един мъж...
Ване, кажи ся не е ли супер секси Армитидж в тоя тоалет Heart Eyes

# 244
  • Варна
Знам, че се получава несвързан разговор, но да си кажа.

Току-що пак изгледах БД 1 и за първи път го оцених по достойнство. Страхотен е.

Скрит текст:

# 245
  • София
Ване, кажи ся не е ли супер секси Армитидж в тоя тоалет Heart Eyes
Хич не ми се видя секси да ти кажа, но после има една фотосесийка, дето е ''друга бира''. Wink Hug Бе, не знам, напълнял ли е, остарял ли е - Красето ще каже, тя е експерт по негова милост сър Ричард. Wink Аз не съм го закендила, ама в един трейлър на ''Хобит'' като запя и аз зяпнах, та не знам  какво ще се случи след филма. Laughing 

Аз си се омайвам с the pie maker's amazing face Laughing, но няма да ви досаждам с него повече. Wink

# 246
  • Варна
Бонджорно

Indian Drum - Download
- Джакси е дал линк към новия си сингъл. Опитвам се да го харесам в момента  Blush

Едит

Току-що прочетох и една симпатична статия: какво споделя Пол Бекър, хореограф на БД

Всъщност Роб настъпваше Кристен  Mr. Green Най-добър за Туайлайт мюзикъла (?) - Ратбоун.  Peace Heart Eyes Вътре е и клипчето с червените гащиии  bowuu

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 09:41 от Dorchester

# 247
Ооо, Ване, оооо newsm76  Kissing Heart Ооо, страшна фотосесия Heart Eyes А иначе Ричард има невероятен глас, не е остарял, просто е небрежняк нещо в последно време, все пак е само на 40 Mr. Green Има един клип, как рецитира поема, настръхващо Flutter Обожавам го тоя мъж Embarassed

# 248
  • София
Ммм, Geia, не знаех, че си му обожателка на Армитаж - супер!  Heart Eyes Hug Като за 40 идеално си изглежда момчето! Mr. Green Аз какво да кажа като Лий е само на 33, а изглежда като на...няма да казвам колко. Няма да е от кендитата, дето ''остаряват красиво'', с времето изящните му черти се изострят, прорастват му косми в носа и в ушите, може би и по други места Joy Но мен ме е омагьосал вече, няма връщане назад, има нещо в гласа му, в дългите мигли, червените скули, усмивката... Mr. Green И е висок, висооок - на третото гледане на БД2 злорадствах как е по-висок от всички и не му трябват спец ефекти, за да се впише в образа на прекрасен вампир! Joy

Indian Drum - Download
- Джакси е дал линк към новия си сингъл. Опитвам се да го харесам в момента  Blush
Мъчиш ли се, Дорче, мъчиш ли се? Joy И аз така, мило, искам поне да разбирах за какво пее. Ама не е лошо, де, ритмично парче е. Радвам му се, че прави това, което обича, това е важното!
Heart Eyes

Искам да поздравя Мона Лиза с РД -то днес. Тук мога да домъкна подаръците за нея без свян! Laughing
Мило Мо, остани си така мило и чаровно същество!  Heart Eyes Heart Eyes

I'm all yours!

and...

# 249
  • Варна
Ооо, Ване, оооо newsm76  Kissing Heart Ооо, страшна фотосесия Heart Eyes А иначе Ричард има невероятен глас, не е остарял, просто е небрежняк нещо в последно време, все пак е само на 40 Mr. Green Има един клип, как рецитира поема, настръхващо Flutter Обожавам го тоя мъж Embarassed

Съгласна! Добавям, че остарява прекрасно, достолепно и аристократично  Heart Eyes

Бе, не знам, напълнял ли е, остарял ли е - Красето ще каже, тя е експерт по негова милост сър Ричард. Wink 

Експертът е Гея, аз съм само скромен и всеотдаен фен.

За костюмчето... Британец е, да не би да забравихте зеления костюм на Роб?! Искал е да бъде различен сър Ричард и е успял. Лично аз се хилих сума ти време

ПрекрасТност
Скрит текст:

# 250
  • Варна

Indian Drum - Download
Мъчиш ли се, Дорче, мъчиш ли се? Joy И аз така, мило, искам поне да разбирах за какво пее. Ама не е лошо, де, ритмично парче е. Радвам му се, че прави това, което обича, това е важното!
Heart Eyes

Голяма лудница туй парче, не ми е по вкуса.

Да гласуваме на втори тур, девойки!  Peace Mr. Green

http://uk.eonline.com/news/368754/celeb-of-the-year-round-2-vote … orite-leading-men

# 251
  • София
Хайде и тук да пуснете глас! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=692309.0 Laughing Препоръчвам настоятелно да цъкнете с пръстче на името Джаред Падалеки!   Laughing

# 252
  • Варна
Аз цъкнах за Сашко от Кръвта  Mr. Green

# 253
  • София
Аз цъкнах за Сашко от Кръвта  Mr. Green
Ни тъй срам! Дека са ми градинарови сега като ми трябват? Crossing Arms То е безмислено, де, Иън пак ще забърше първенството, въпреки, че мараканките не се дават и цъкат за Екълс. И все пак - за идеята да се плакнат очи и да тръпнат сърца трябва такива анкети да се уважават! Mr. Green

# 254
Еее, Ване, бива ли така да ме подредиш - ми аватар с Ричард нося Joy
Красе, страхотен е, винаги изненадва с нещо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт