Коледа посрещаме отново-с декемврийски ден рожден и бебе ново -21-

• 35 534
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Честит Рожден Ден на Александър на Pipi7598 и Станислав на vanqstoeva! Да растат много здрави и весели!!!   bouquet

Благодаря на всички за прекрасните пожелания за нашия празник  Hug

Снощи изкарахме много хубаво, макар и в намален състав. От 14 възрастни и 4 деца, се събрахме 11 + Ксения и рожденика. Децата бяха весели и щастливи, а мама е още по-щастлива, че мина  Mr. Green Сега малко почивка до коледните празници  Grinning

Тая сутрин Ксения беше вече безобразно пъпчасала, вчера имаше само една пъпчица на лицето, останалите - по корема и гърба бяха скрити. Та, ако за днес беше партито, щеше да се наложи да го отменим. Пак изкарахме късмет.

Иве, весело изкарване! Heart Eyes

# 151
Честит Рожден Ден на днешните дечица! Да са здрави и много щастливи !!!

Честит Имен Ден на Андрейчетата,ако има такива,че нещо ми се губят !!

За размяна на подаръци- няма да се включа ,защото за този месец нямам никакво майчинство все още  Tired , а и  не мисля че  е хубаво това пазаруване на всевъзможни играчки и т.н. ,които ще бъдат захвърлени на 5-тата мин . Аз съм малко антишопинга. Така или иначе покрай идващите рожденни дни и коледни празници дечурлигата ще получат предостатъчно от всичко .

Мама Ива весело и безаварийно прекарвани ви пожелавам !!!

Wine Glass ММ е именяк -почерпете се !!!!

Благодаря
ви още веднъж,че ни включихте в заглавието !  Heart Eyes
 за анкетата гласувах,че няма ад се връщам скоро/или поне така си мисля/
Бебеш , супер оформление !   bouquet

това с аспирирането звучи меко казано ужасяващо ,дано не се налага на никой повече !  Praynig

М/у другото и нашия педи се е изказвал по същия начин ,че от ноември до март са си просто хремави децата и това е .....

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 11:00 от RikaRurika

# 152
Аспирирането е напълно ненужно! По добре да текат секретите и да се дави от тях отколкото да стават ушни инфекции след такива инвазивни намеси в носоглътката на толкова малки деца  Naughty Духайте колкото може нослето и ползвайте аспираторчета, на които вие смучете в другия край.

Имаше клипче на едно аспираторче което се включваше в прахосмукачката --  #Cussing out УЖАС!!! Това за домашно ползване е просто АБСУРД!

Аз имам аспираторче за нос с гумена тръбичка с която аз изсмуквам сополите ако вече нещата съвсем се затлачат в нослето на Ели. Така че за мен тези УНГ които най-напред правят това аспириране направо не са за деца  #2gunfire

П.П. И трябва да се примирим че в периода окт-март т.нар. "градински сополи" ще са постоянен гост в нослетата на машите мъници, които все още не могат да си издухат носа хубаво, а също така и "задната хрема" без течащи от носа сополи. Но това за мен в никакъв случай не означава че са болни  Peace

Кали благодаря за инфото за този УНГ в Торакс на Стамболийски. Аз там имам позната любима АГ  Mr. Green и често ходех преди, а сега вече ще знам че и добър УНГ за малчовците има там Wink

# 153
Ние имаме помпа за прахосмукачка. Изобщо не е ужас, много удобна!  Благодарение на нея детето може да спи нощем. Гоше сам си я държи. Дори наскоро като му дразнеше на нослето сам ме заведе и ми каза "бууу", да го почистя. Разбира се не бива да се прекалява като с всяко нещо.
Тази помпа е различна от аспирирането , което описват по-горе момичетата. При нея нищо не се завира в носа, а само се  опира до ноздрата.

# 154
 nbirthday на Александър и Станислав!  Два мъжки Рождени дни днес. Хайде успех с   smile3510 

Да са живи и здрави порасналите юнаци. Щастие и безгрижно детство им желая  Wink

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 11:38 от Галя1982

# 155
Тази помпа е различна от аспирирането , което описват по-горе момичетата. При нея нищо не се завира в носа, а само се  опира до ноздрата.

Да знам я как изглежда и че не се завира в носа и все пак възможността от по нататъшни усложнения на ушенца е по-голям при честа употреба. Само в краен случай и не бива да се прекалява съгласна съм Peace

# 156
Галя1982, съгласна съм, умерено при нужда  Peace

Да попитам имате ли информация за хотели, където допускат кучета - Велинград или Боровец? Ние скоро ще се обзаведем с едно, но ми се иска все пак да мръднем за празниците извън Сф.

# 157
Джозефа, благодаря ти  bouquet ние също в Исул бяхме.. Продължавам лечение на ушите без АБ, сополи има само като реве, така че за носа спираме всяко третиране.. Ще чакаме инфо и от посявка др.седмица:-(

Иве, благодаря за авансовите поздравления и весел уикенд на вас Hug

# 158
dobra аз винаги от тук проверявам http://www.pets359.com/

# 159
Честит имен ден на всички , които днес имат празник!

Честит рожден ден на  Александър и Станислав !Живи и здрави , много щастливи и усмихнати деца Simple Smile

И  ние имаме от този аспиратор за прахосмукачката и съм много доволна. Не мисля ,че е опасна за използване , даже напротив. Аз я използвам и за бебка , тя няма иначе как да си издуха нослето. И разбира се не се полазва безразборно и т.н.
Да ви се оплача - днес Марио направо ми изкара нервите...бях бясна. Ходихме на разходка . Видя на една бутка едно списание с мечо пух и го купихме. Да обаче , след 300 метра видя още една бутка. Оттам поиска друго списание , което аз отказах да купя. И като се тръшна това лапе  #Cussing out Аз го вдигам да го нося , то рита и реве с цяло гърло (даже по-скоро се надува , защото не му се плачеше чак толкова , просто от инат) Пускам го , обяснявам , той се свлича на земята и продължава ..и така до колата (+ няколко поступвания по дупето и 2 дърпания на ухото) Хем ми е жал , хем не рабира от дума ... Бях цялата в нерви. Как бихте реагирали вие в тази ситуация ?

# 160

Честит рожден ден на  Александър и Станислав !Живи и здрави , много щастливи и усмихнати деца Simple Smile

И  ние имаме от този аспиратор за прахосмукачката и съм много доволна. Не мисля ,че е опасна за използване , даже напротив. Аз я използвам и за бебка , тя няма иначе как да си издуха нослето. И разбира се не се полазва безразборно и т.н.
Да ви се оплача - днес Марио направо ми изкара нервите...бях бясна. Ходихме на разходка . Видя на една бутка едно списание с мечо пух и го купихме. Да обаче , след 300 метра видя още една бутка. Оттам поиска друго списание , което аз отказах да купя. И като се тръшна това лапе  #Cussing out Аз го вдигам да го нося , то рита и реве с цяло гърло (даже по-скоро се надува , защото не му се плачеше чак толкова , просто от инат) Пускам го , обяснявам , той се свлича на земята и продължава ..и така до колата (+ няколко поступвания по дупето и 2 дърпания на ухото) Хем ми е жал , хем не рабира от дума ... Бях цялата в нерви. Как бихте реагирали вие в тази ситуация ?

вариант 1 /ако имам време/ ги оставям където са да се потръшкат, попищят... даже им се смея   hahaha.
вариант 2./бързам за някъде/ не им се обяснявам, директно ги хващам за гърба, за дрехите, вдигам и нося.

# 161
Честит рожден ден на Алекс и на Станислав:)Да са живи и здрави,да растат щастливи деца!Честито и на мамите..и да вземат да пишат как са Hug

Честит имен ден на Андреевците!Живи и здрави!

Секънд,оправяйте се бързо!

Гале,съгласна съм,че трябва да се избягват такива процедури,но може би се налага понякога.Ето аз си мисля,че не бих ползвала помпа никога и не съм засега,но като се чудиш вече какво да направиш и как да помогнеш.По принцип Игнатов,за който писах,казва леко издухване на носа без напъни много.Каза ми да я уча и нея ако се налага,като игра да го правя и да свиква.На 3 вече трябвало да може да го прави.Също негови са думите,че децата докато изградят имунитет може да прекарат десетки настинки и вируси годишно върти ми се нещо като 100-ина до училище.. #CrazyАз се шокирах,но наистина в градинска възраст то май си хващат по една на месец,че и не се оправят цяла зима...И аз съм била така навремето.Така че тръгне ли се на детско заведение май си е истина,че няма спасение.

Роси,нормално да изперкаш от нерви..все пак си с две бебета в момента HugА едното в детски пубертет..Аз бих я взела и опитала да й покажа нещо друго,да с разсее,ако не става и тепърва ще ходм някъде вместо да си развалим настроението,може би бих й купила и второто списание,колкото и да е грешно.А ако се прибираме,ще си я занеса на ръце до колата,в опити да я залисам с нещо.Засега тя не се тръшка така навън,помрънква чат пат като иска да я нося,но размрънка ли се аз я вземам.Иначе може и да се тръшне,знам ли Joy

Ох как добре ще ми дойде на ботушите тази лилавко-емералд,и аз вече ставам антишопинга на какво ли не,което не поглежда.Но ето сега всички чакат да купим неща от тях,а не знам как да им кажа,че наистина няма място вече.И пак ще взимаме и после пак в гаража..

Хубав ден на всички!
Л

# 162

вариант 1 /ако имам време/ ги оставям където са да се потръшкат, попищят... даже им се смея   hahaha.
вариант 2./бързам за някъде/ не им се обяснявам, директно ги хващам за гърба, за дрехите, вдигам и нося.

Peace

# 163

случвало ми се е не веднъж ,но не за играчки ,защото аз по принцип не му купувам такива неща .
оставям го да се навъргаля хубаво като оставам спокойна и стискам зъби до последно ,той като види че не поддавам се успокоява все едно нищо не е станало .
Купувам само неща дето аз преценявам и искам да му купя,ако той поиска нещо не го купувам  Peace

# 164
  • София
Честит рожден ден на днешните рожденници! newsm67

rossy-pm и двете ми са инатливи, просто понякога нетърпимо. С каката имах страшно много проблеми докъм 3 и малко, сега е по-разбрана. С Владито тръгвама сега по същият път. Инати се за щяло и нещяло. Ако например бързам и искам да го сваля аз по стълбите се почва рев до дупка, може и половин час да надува гайдата, единственият вариант е да го оставя да се качи и да слезе пак сам. И така за всяко нещо, просто се опитва да се налага. С каката първо отстъпвах, но ако поради някаква причина не ставаше на нейната пак реееев.... #Crazy Общо взето това май само влоши положението. После като забременях и ме удариха хормоните ставах бясна периодично и аз със нея за компания изпадах в истерия, даже няколко пъти я тупвах по дупето Embarassed.Но и това нямаше ефект. После не знам тя ли порасна или намерих правилният подход, но освен че игнорирам подобни опити и обяснявам че не я разбирам какво иска когато крещи и че ще говоря с нея само когато спре да реве. И с Владито сега така процедирам. Просто мятам в количката или в колата ако сме навън или излизам от стаята ако сме вкъщи и ги оставям да се нареват от душа. Като се успокоят чак тогава отивам, гушвам и спокойно обяснявам. Май за това обаче се изисква ангелско търпение...

Общи условия

Активация на акаунт