Коледа посрещаме отново-с декемврийски ден рожден и бебе ново -21-

• 35 551
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Честит Рожден Ден на моето момченце! Честит рожден ден на Ники и Калоян! И на останалите рожденици днес! Бъдете здрави, умни и весели деца!

# 181
Момичета, почерпете се за здравето на Николайчо, днес става на 2 годинки! Кога мина толкова бързо това време, все едно вчера гушках едно мъничко мишоче, а сега си имаме бъбриво, любознателно, забавно и сладко момченце. Жив и здрав да ни е!
Честит рожден ден и на всички сладурчета, които днес стават на 2 годинки. Да са ви живи и здрави, мили момичета!!!

# 182
оооо Ники честит рожден ден мило дете.бъди много здрав и игриво дете.

Елии тая торта ми е една от идеите за рд на Макси  Laughing

# 183
  • София
Честит рожден ден на всички сладури, празнуващи днес!

Боби на second
Николай на elli_g
Калоян на Аз!

Честит празник и на техните майки!
На всички пожелавам да са здрави, щастливи и усмихнати!

# 184
Честит рожден ден на Боби на Секънд!Да ви е здрав и много палав,да расте щастливо дете,обградено от обичта на близките си!

Честит празник на Ники на Ели!Да ви е жив и здрав,игрив,все по-любознателен!Да бъде щастлив!Весел празник..сигурно и моята слабост Александрина е много развълнувана:)Целувки!

Честит рожден ден и на чаровика Калоян на Лейди..Аз!Да ви е здравичък,да ви радва с весели игри и дребни пакости,да ви дарява много усмивки!Нека расте щастлив и безгрижен!Целувки!

Честит празник и на близнаците на Аиа,както и на дамите Камелия,Грета и Мая!Бъдете здрави и щастливи,мили деца!

Много плодотворен ден е бил този 1 декември:)

Офф тези тръшканици звучат много гадно!Дано бързо се излиза от този период!Само се надявам да ни размине,все ми се струва че тя си изрева реването като по-малка Joy

Добра,интересен съвет наистина!Звучи логично.Особено че трябва да се действа на момента.Аз не мога да си представя да я накажа и тя да стои някъде и 2 секунди..камоли 2 минути.Но ще имам предвид занапред,ако се налага:)А иначе за носенето...дето се вика само да е здрава,пък в крайна сметка нека ли тежи.Примирих се вече и с това.

Енигмата,Ая също само ме гушка нощем.Събрах си матраците с нейното легло с махната решетк и сега сме като на спалня.Така свикна от лятото на село.Все се навира точно до мен.Ама свикнах..къде спя,къде не..поне не плаче,не я взимм по 10 пъти от леглото и да я приспивам и местя пак..и така до безкрай.Поне при нас май е по-добре така.Но и аз съм недоспала вечно.

Роси,как е Малечка?Все така кротичка ли е?

Ифф,дано му мине бързо устичката на малкия принц!

Сутринта й бях пъхнала в Коледния чорап едно Барни и едно писмо от дядото със задачка за нея.Голяма радост..рязнася го и повтаря Баи Деди Маз:)Разбира се,отгриза двете уши и го захвърли,но се изкефи много.Залепи си сама една ваденка на календара на 1-ви,показвах й след колко дни ще идват подаръците.Гледа учудено,сочи после на нашие 25-ти и вика Деди Маз иди JoyМай започват да разбират наистина.Сега задачата за днес е довечера да измие чиниите,тя обожава да ги плакне..и покрай това да наводнява кухнята:)

Днес хванахме хубаво слънце по обед та се разходихме добре ама сега пак се запуши гледам.

Приятен ден на всички!

# 185
  • София
Честит Рожден Ден на Боян на Second, на Калоян на Аз!, на Ники на Eli_g , на Камелия, на Марти и Даниел, на Мая и Грета   bouquet Да са живи и здрави  Simple Smile

Ох, аз се отчаях заради подаръка на Гоги - бях решила да е Микро мини скутер, но в магазина където ги има са свършили и очаквали доставка, но тя не е ясно кога ще пристигне по незнам си какви причини. А аз не поръчвах, защото си мислех че ще отида ще си купя и ще забравя - е да , ама не. Както и да е ако някой иска може да е комбинираме и да си направим доставка от сайта им където струват по 49,95 лири и при поръчка 100 паунда е безплатна доставката в Англия в противен случай е 5,95лири. И след това си плащаме на килограм по 2,20лв.доставка до България.

# 186
  • София
Ура, намерих ги в София в един магазин и ми казаха че имат налични от тези скутерчета и Гоги ще си има подарък до края на деня Simple Smile

# 187
Цвети,аз намерих някакъв адрес на Патриарха ама не съм звънял още..Ще взема да питам после.А в кой магазин ги има?Аз искам онова розовото 3 в 1.Чудя се дали да не е обикновено без седалката вече,нали над 2 се махала...Пиши,моля те,откъде ще го вземеш!Ти 3 в 1 или другото си решила?

Ако не се намери в наличност,ще го оставя за Коледа това,пък друго ще вземем.

# 188
  • София
Честит Рожден Ден на Боян на Second, на Калоян на Аз!, на Ники на Eli_g!
 newsm59
Кали, ние имаме 3 в 1 но е сядал броени пъти, почти веднага го подкара прав, така че особенно след 2-годишна възраст не виждам смисъл в седалката.
Аз днес ходих до Комсед и купих на Владито за рожденият ден това- http://www.bebe-best.com/bburago-parking-koli-parking-playset-garage-p-32122.html да видим сега дали ще се хареса и колко ще издържи Crazy

# 189
  • София
Кали, точно от магазина на Патриарха от там ще го взема. Това което е 2+ ,т.е. без седалката Simple Smile Гоги вече кара на едно приятелче и определено се справя.

# 190
  • Перник
Честит рожден ден на всички сладури, празнуващи днес! Да са живи и здрави и винаги да са повод за радост и гордост! Честит празник и на майчетата им! Hug
Ели, страхотна торта!
Калина, даде ми добра идея - досега не съм ги включвала в миенето на съдовете. Определено ще им хареса! Иначе ми помагат за прахосмукачката, бършат прах с мокри кърпи, подреждат покупките след пазар, но за това не се бях сетила.
За тръшкането - при нас сякаш отзвучава този период, дано не е за кратко. В нашия случай колкото по малко сме обръщали внимание, толкова по бързо се съвзема.
Ифф, дано бързо се оправи малчо!

# 191
Йеее супер Цвети,направо ще пращам баща й да взима едно:)

Благодаря ти,и на Илиянка също за мненията за микрото!  bouquetМоже би ще вземем направо за над 2..то докато дойде пролет за  навън да го кара вече ще е голяма:)

Мона Бонбона,ако можеш да изтърпиш поливането навсякъде,горещо препоръчвам.Поняког може по половин час да мие,прелива от съд в съд.. Е,аз трябва да седя на стола зад нея да не падне и да бърша наоколо,но важното е,че се радва,а и става все по-точна в действията си. PeaceВ началото наводняваше наистина жестоко наоколо.Сега се прицелва по-добре като прелива и има по-малко поражения:)

Иве,да си изкарате готино почивката:) HugТи беше препоръчвала една шейна миналата година..ако не се лъжа де..беше за малко бебе да може да седне вътре,после става до голямо дете.Спомням си не беше евтина,но май ти казваше,че е много добра.Ако се сетиш,подсети ме каква е и откъде се купува...не съм виждала определено по магазините.Нали ще дават парички бабите и мисля да й вземем от тях шейна.

# 192
Честит Рожден Ден на Боян на Second, на Калоян на Аз!, на Ники на Eli_g!
 newsm59
Кали, ние имаме 3 в 1 но е сядал броени пъти, почти веднага го подкара прав, така че особенно след 2-годишна възраст не виждам смисъл в седалката.
Аз днес ходих до Комсед и купих на Владито за рожденият ден това- http://www.bebe-best.com/bburago-parking-koli-parking-playset-garage-p-32122.html да видим сега дали ще се хареса и колко ще издържи Crazy

Честито на рожденниците и от мен! Hug

Много хубав подарък си взела   Hug Сигурна съм че много ще си играе.

Аз след мноооого чудене поръчах това: http://www.mytoys.de/LEGO-DUPLO-LEGO-5639-DUPLO-Ville-Familienha … r01.21.28/1852662 излезе ми 90 лв до бг.
Ето тук можете да видите как може да се подреди http://legolize.ru/duplo/5639/.

я дайте линк на тези скутери  Rolling Eyes

# 193
Честит рожден ден на Боби, Ники и Калоянчо! Да са живи и здрави!!! bdbaloni

# 194
 bdbaloni на Боян на second! smile3525

newsm59 на Калоян на Аз! smile3525

nbirthday на Николай на elli_g! smile3525

hbday на  Марти и Даниел  на Aia!  smile3525 smile3525

Да са живи и здрави! Весел празник на целите ви семейства!

Общи условия

Активация на акаунт