Коледа посрещаме отново-с декемврийски ден рожден и бебе ново -21-

• 35 560
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Josepha   Hug  Да ти е леко и приятно на работа  Peace  

# 241
  • София
Pipi_mb, Честит Рожден Ден на патерица Simple Smile Да си жива и здрава Simple Smile

Жосефа,  успешно завръщане на работа Simple Smile

Аз днес ходих предиобед в мола на България Simple Smile Много хубаво място- широко, спокойно, празно Simple Smile

Днес в яслата като заведох Гоги в тяхната група едно детенце как ревеше направо се ужасих, защото Гоги ще се разстрои, но той не заплака. Обаче, едната от лелките като излезе изглеждаше ошашавена и ми каза че това момиченце не можело да свикне, та го били спрели за един месец и сега пак се опитват да го адаптират и най-лошото е, че се опитвало да бяга и те заключвали вратите. И определено съм притеснена за това да не се стресне Гого. При нас партито доколкото разбрах аз ще е на 18.12. и дадох 6лв.в една кутия. Учим едно стихче за пред Дядо Коледа.

# 242
Josepha успешен старт на работния процес  Peace

# 243
  • София
Мерси, мацки! Дай Боже да почна да гледам по-умно.
Засега като гледате колко съм активна тук, ви е ясно колко работа са ми поверили  Joy Вероятно още не съм избистрила погледа  Joy

tsvety_georgieva, плюй си в пазвата, дето се вика, щото Фифо досега не е плакал, освен в началото, а от 2 дена го оставяме с рев.  Peace
Въобще са на такива периоди явно, че таман се успокоих, че е свикнал и той взе да плаче

# 244
Йеее не мога да изчета днес:)

Пипи,на патеричка да си жива и здрава!Много щастие и късмет!  bouquet Hug

Джос,успешно адаптиране в работата на теб! HugЩе свикнеш,то не може от първия ден Simple Smile

Иве,ти си златна...благодаря за инфото за шейната!Тамън и един приятел на Половинката ни беше насочил към Хиполенда там ама не знаеше какви има:)Утре отиваме с Ая да седне в нея и я взимаме,ако е ОК:)А за екшъна ти вчера...направо си го представих...то хем е смешно,хем направо усетих как ми се вдига адреналина:)

Мари,весело изкарване на празниците! Hug

Днес баща й взе Мини микрото,но все  пак решил със седалката да не би в началото да не можела иначе...Но все едно:)Ако вземем и шейна утре, сме готови за неделята.Решила съм наобед с близкие,а като стане ще я заведем до едно клубче,може би с някои приятели,без мащабни организации,ще внесем сигурно някои неща.Но по-скоро ще е импровизирано.Голямото парти с много изненади и свещичките ще си е вкъщи.Пък после да поиграе малко с децата,ако има желание:)Сега съм във фаза украса за РД и нещо за Коледа хич не я мисля още:)Като мине неделя ще редим и коледната.Следобед мисля да изляза набързо да търся разни парти артикули за РД..върти ми се в главата освен нас всичките й любими плюшени животни да участват Joy

Днес за първи път си игра на снега..истински:)То не беше чистене на пейки пред блока,топки правихме,само снежен човек не можахме,не бях взела материали:)Не искаше да влиза и само повтаря Айде пак пак..Ак...ак..демек сняг:)Изкефи се жестоко.

Добра,тази каша сигурно е много полезна,ама направо ме втресе:)Как я изял милия?Явно няма да в твърде претенциозен на храни...така и трябва за един мъж Hug

Хайде че май ще се пробуди,бързо да дам ушите за успокояване;)

Хубав ден!

# 245
Честит рожден ден на Амир и Филип!

Ние с Малена официално започнахме подготовката за Коледа. Днес направихме две снежинки, една звезда и две топки от прежда. На нея й харесва да гледа как ги изработвам, а после ми подава различните цветове да ги украсяваме  Grinning Тази година съм решила да заложа на ръчно правени играчки и гирлянди  Crazy

Пламс , а може ли да ми изпратиш ллинк или да ми напишеш как се празвят тези неща, тъй като ми трябват идеи за един коледен базар в училището на моята племнница.

# 246
Джос, добре дошла в редиците на трудещите се...
Наслаждавай се на първите дни, когато още не ти е натоварено, че после... Crazy
Дано и Фифко не боледува много  Praynig

Леле, ама вие в София доста сняг си имате...Ние тук само се надяваме и нищо....

# 247
Момичета, сърдечно ви благодаря за пожеланията към моя Филип.

Ние си направихме плановете пак без кръчмаря. Купихме торта и за яслата, но Филип в събота се разболя и а отиде там без него. Направо не знам, горкия беше болен на рождения си ден и започна деня при доктора.

Честити рождени дни на всички дечица от изминалите дни. Да са ни живи и здрави!
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/9168_1015126721665 … 3_426558350_n.jpg

# 248
Добро утро!
Честит празник на днешните ни малки рожденици!
ЧРД на Йоан на cydonia  
ЧРД на   Михаил pipi_mb  
ЧРД на Сава  azzazela!

И едно кафенце за разсънване! Пия в момента първото на спокойствие преди малкия дзвер да е станал!

Да споделя нещо, което може да е полезно на шопинг любителите. Посредникът за пазаруване от UK - gabco.org вече предлага транспорт и от Германия. За мен е голям кеф, мисля да разгледам веднага сайтовете.

Последна редакция: ср, 05 дек 2012, 09:16 от dobra

# 249
Добро утро!
ЧРД на Йоан на cydonia  
ЧРД на   Михаил pipi_mb  
ЧРД на Сава  azzazela!

И едно кафенце за разсънване! Пия в момента първото на спокойствие преди малкия дзвер да е станал!

Да споделя нещо, което може да е полезно на шопинг любителите. Посредникът за пазаруване от UK - gabco.org вече предлага транспорт и от Германия. За мен е голям кеф, мисля да разгледам веднага сайтовете.

Да ти е сладко кафенцето!!!

това за гъбко е супер ,благодаря ! Като се сетя колко евтино ни излезе доставката на палатката ....ММ като му казах и вика: какво ще поръчваме био зърно или швабско пиво или най-добре вурстчета  Joy Joy

# 250
Честит Рожден Ден на Мишето на pipi_mb !!!

Josepha ,  ха честит ти 1-ви учебен....а такова де-работен ден !!!  Mr. Green  Мисля,че е ужасно натоварващо и изтощително да ходиш на работа и след това всичко вкъщи да си те чака теб........ #Cussing out  според мен всяка жена станала майка не трябв ада ходи на работа повече от 4 ч на ден

ние 2 дена подред правихме медени корабийки с Йоан , голям купон стана, то не беше месене,точене,изрязване на фигурки -много му беше интересно , а и на мен след тов ада изчистя къщата  Joy

# 251
Добро утро!
ЧРД на Йоан на cydonia  
ЧРД на   Михаил pipi_mb  
ЧРД на Сава  azzazela!

Честит празник и от мен Simple Smile. Да сте много здрави и много щастливи Simple Smile.

Добра, и аз съм фен на Гъбко, дори сега чакаме 4 неща които тати напазарува от  амазон, но бях втрещена като видях че от Германия цената им е 4 лв. на килограм. От Англия е 2.20. Очаквах да е по-евтино Simple Smile.

Иначе малкия обожава техния сайт. Дори играем една игра и питаме коя гъбка е със зелената шапчица, коя е с червената Simple Smile голяма забава е и горе долу ги улучва Simple Smile. И детето запалихме по този гъбко Simple Smile

Страхотен ден на всички Simple Smile. Аз днес съм на работа а малкия на ясла Simple Smile. Ще видим до кога Simple Smile.

# 252
един Коледно-новогодишен поздрав от нас Simple Smile с ММ се напикаваме от смях с това детско ,много е забавно  Mr. Green

http://www.vbox7.com/play:c6ded890f3&al=2&vid=10710760

# 253
  • София
Честит рожден ден на Мишо на pipi_mb
Да расте здрав, щастлив и много усмихнат!
Пипи, честит празник!   bouquet

# 254
един Коледно-новогодишен поздрав от нас Simple Smile с ММ се напикаваме от смях с това детско ,много е забавно  Mr. Green

http://www.vbox7.com/play:c6ded890f3&al=2&vid=10710760
  newsm10 newsm10

Тази поредица от детски и ние я обожаваме, малки и големи. Препоръчвам с две ръце  Peace

Честит рожден на Мишо на pipi_mb  smile3525 Да бъде здрав, весел и игрив. Весел празник на цялото семейство! Tada Мама май и тя имаше скоро рожден ден, да и е честит и на нея на патерица.  bouquet

И още един цитат на RikaRurika, който отново подкрепям с две ръце:
Мисля,че е ужасно натоварващо и изтощително да ходиш на работа и след това всичко вкъщи да си те чака теб........  #Cussing out

С първото не се чувствах така сякаш, но сега съм напълно изцедена вечер. А сутрин дето едвам си отварям очите, ами и като си помисля че предстои и събуждане на две сладко спящи деца, които с отварянето на очите почват да мрънкат, защото естествено и на тях им се спи. Опитвам се вечер да ги слагам по-навреме, но те тогава са като пощурели, едно търчане от стая в стая, скачане по легла  Crazy и тем подобни "ритуали" преди лягане.

Общи условия

Активация на акаунт