Бяла зима е дошла, със снежец играят МАЙските деца! - Тема 21

• 38 241
  • 733
  •   1
Отговори
# 480

Гери аз давам по една капсула коластра на ден...до колко могат да се увеличат при разболяване?

аз съм давала дори във всяко хранене... А ако не иска и да яде в млякото вечер 2 капсули, сутрин в 6 часа пак две капсули, че през другото ядене или ще забравя или пък няма да го яде...

Бубе, много близо до Пампорово е това Чепеларе. Намерихме една страхотна оферта  Mr. Green Надявам се да ни хареса! По същата схема както за Чукурово  Mr. Green

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 22:57 от Бона_Деа

# 481
  • при палмите и алигаторите,FL
   Наде, за чий ще давате Мончо на градина?! Ти нали си в къщи?  Rolling Eyes При тези условия, които си изброила (те никъде не са по-добри!!!!!!!!!!!!!!)...  Confused

, ми щот и Нади съм Хора Mr. Green. Сериозно, Мончелини е социално жУвотно, за нея ще е по добре в градинката, пък и никъде не е казано че ще бъде по цял ден там, мога да я взимам когато реша. Там ще научи много повече неща, отколкото у дома, а пък и ще имам повече време да се занимавам със Сончи Peace
За спането с обувките, тук е изискване на щата(или поне така аз знам), ако стане нещо(пожар, наводнение, и т.н.) да могат по безопасно да ги изведат навън.

Имам вАпрос Mr. Green

От какви не разливащи чаши пият вода децата ви? , ще съм нахалитет и ще замоля и за снимков м'трял Blush Трябва ми чаша която да не тече, като се обърне в раницата ми Twisted Evil Мончи имаше няколко но ги забих в кофата след като ме предадоха и се разтекоха. Тя се справя добре с пиенето от чаша и шише, но като сме в колата, или в парка не ми се рискува да се олее и да се преобличаме. Понеже всички чаши ги изхвърлих преди месец ѝ купих шише с биберон и сега пие от такова, хората махат биберон ние го въведохме на година и половина Blush

# 482
Нанди, навън и в колата и и за двамата нося или от шишетата за вода на спортистите, от този тип - тук, а и в България, де, продават вода в обикновени бутилки с такъв затвор във всеки магазин и просто им купувам стекчета с такава вода, или с такова шише: . Нико още трудно пие от сламка и предпочита от другите... та ми е по-лесно с тях. Peace

За неразливни чаши не мога да помогна, защото още с Рая не съм ползвала - тя не ги хареса и не съм си правила труда да купувам и за Нико. Peace

# 483
Павел пие от ето такава , с накрайник 18+ и съм доволна, не тече.
Исках да купя ето тази, но я нямаше

# 484
  • До морето :)
И ние сме с шише с биберон, но като изгризе и последни две биби ще го ликвидирам.  Laughing Имаме и със сламка. Късмет ли е, що, но не тече. Купих ѝ още 1, да има детето, но сега се ползва за играчка, че все ни наводняваше и нас.

# 485
В къщи пие от обикновена чаша за чай
Скрит текст:
Навън-от обикновено шише за вода със спортен накрайник  Peace

# 486
Как не ви мързи? Ели и тя пие от чаша, но това всеки път да ставам, да наливам вода, да я пазя да не се олее и т.н., и т.н.  hahaha Я да ѝ хвърля шишето и да се оправя.  Joy

# 487
Нелка, тя не се мокри изобщо, пие така от 2-3 месеца. Разлива само ако се разсее и се загледа някъде, но не се случва често.

# 488
Как не ви мързи? Ели и тя пие от чаша, но това всеки път да ставам, да наливам вода, да я пазя да не се олее и т.н., и т.н.  hahaha Я да ѝ хвърля шишето и да се оправя.  Joy
Ми така де,мързела си е мързел Нелка и аз така.Днес а обяд Мариела доста добре пиеше сока от чаша,но шишето с биберона си е лесно за мен.
Купила съм няколко вида накрайници на Авент,ама неще да пие с тях.Мисля да купя шише със сламка,и без това бибите вече са доста пробити.

# 489
За детските градини в щатите - мисля, че е задължително да спят на пода, с дрехи и обувки - поредните американски безумия, но това са правилата и трябва да се спазват.  Peace

За чашите - от нормалните се залива като за световно  ooooh!От време на време му давам, когато знам, че  така или иначе ще се перат и преобличат тези дрехи. Има още 2-3 вида други детски чаши, пие от тях почти без проблем, освен, когато реши да се залива нарочно  Mr. Green

До скоро беше като обсебен от мен, обаче от напоследък гледам, че все търси баща си  Thinking, което мене пък хич не ме кефи!  Crossing Arms Искам аз да съм любимият му родител, пък!  Mr. Green

# 490
Аз пък искам да започне да търси малко и баща си.  Mr. Green Само като се прибере и влезе в банята, Ели е лепната на вратата. Носи ми шишето, че иска вода. Давам го на ММ, да го напълни, а тя!: НЕЕЕЕЕЕЕЕ, НЕЕЕЕЕЕЕ, МАМААААААААААА!
За много неща е така.  ooooh!

# 491
 От обикновена чаша пие, но аз я държа  Peace

# 492
  • при палмите и алигаторите,FL
Благодаря за отговорите дами Hug Hug

Всичко показано сме го имали, или имаме в момента(спортните шишета за велосипеди, от тях пият в момента и двете у дома).От чаша пие, но ако е останало малко надига и се олива, същото е с обикновено шише Simple Smile. Тони, благодаря че ме подсети за минералната вода с особения накрайник, тук също съм виждала, но май бяха все шишета от по 750мл, което си е големичко, но ще се разтърся.

Искам аз да съм любимият му родител, пък!  Mr. Green
, аз пък искам да съм лошият  Mr. Green, и квот кажа да се прави, без да ми се носят от 10 кладенци вода и да ми се обяснява, как не точно сега, не точно това , не точно те Twisted Evil   Wink

# 493
Нелка, тя не се мокри изобщо, пие така от 2-3 месеца. Разлива само ако се разсее и се загледа някъде, но не се случва често.

Едно към едно с Нико. Изобщо не се полива и отпива по-внимателно и от Рая на неговата възраст. Пие сам без да се олива от чаша от годинка и 2 месеца. Peace

Нанди, тук има разфасовки на изворна вода от 250 мл, 300 мл, 330мл и 500 мл с такъв накрайник. Ние затова им взимаме цели стекчета от 6, или 8 бутилки. Peace

# 494

Едно към едно с Нико. Изобщо не се полива и отпива по-внимателно и от Рая на неговата възраст. Пие сам без да се олива от чаша от годинка и 2 месеца. Peace

Мечтиииии! Елена докато види вода и вече пищи, за да я олива върху нея. Одеве пак опитах да ѝ дам, но пак искаше да се къпе.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт